Boberek Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Podziwiam Cie... ja mam problem z wykąpaniem mojego goldena bo zawsze gdzieś jednak brudne zostaje bo sierść jest gęsta a tu... taka sierść ! Ja bym nie dała rady... I oczywiście gratuluje wygranej !!! Quote
Kida Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Boberku- owszem, poznałyśmy się :) Zresztą Iza mi wiele o Tobie mówiła i wiem, że Asta jest z Twojej hodowli- niejednokrotnie byłam na stronie :) Kingula- tak, to my. Moj psiak to ten szaro-biały niebieskooki ze smutną miną, bo siedział w klatce ;) Te dwie suczki są mojej koleżanki. Dzięki za zdjęcia :) Pozdr. Quote
kingula Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dziękujemy za gratki ;) To były ostatnie wystawy Kingusia, teraz zasluzona emerytura... Kida on wcale nie ma takiej smutnej miny, moze byl zadumany poprostu :lol: A tak serio to bardzo mi sie podoba Twoj psiak, ma cos w sobie ;) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kingula - gratulacje! Poszalałas... [SIZE=2]Pzdr. Quote
Recommended Posts