Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Ajronowo za wklejenie moich zdjęć :P Wystawa moim zdaniem udana ^^ Asta La Vista Gilded - wo I i BIS Puppy, a Nirwana Gordius - CWC :D. W niedziele do Radomia się wybieramy i ciekawe czy Asta powtórzy swój występ :D Poszukam zaraz jakiś fotek z wystawy i wkleję.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boberek napisał(a):
Dzięki Ajronowo za wklejenie moich zdjęć :P Wystawa moim zdaniem udana ^^ Asta La Vista Gilded - wo I i BIS Puppy, a Nirwana Gordius - CWC :D. W niedziele do Radomia się wybieramy i ciekawe czy Asta powtórzy swój występ :D Poszukam zaraz jakiś fotek z wystawy i wkleję.

o Marta:multi: gartulacje jeszcze raz!:cool3: Dawaj fotki:razz:

Posted

Oj...wybaczcie za tą skasowaną wiadomośc... u mnie się obrazki nei wyświetliły wiec byłam przekonana że coś źle zrobiłam i usynęłam wiadomośc :P Zaraz jeszcze raz wkleje, Wybaczcie jeszcze raz, ja się dopiero tego uczę :P

Posted

Boberek napisał(a):
To moja Nirwana To podobno peruwiański pies ;) To ja z Ajronowej psiakiem :D A to Astusia - zwyciężczyni BIS Puppy

Marta musisz wkleic URL zdjęcia a nie adres strony:eviltong:

Posted

To Astusia która BIS Puppy wygrała :D

A to jakiś łysy, śmieszny :P

Ja z Ajronowej psinką;)

Tu Nirwanka

Jive Ajronowej

JESTEM BOSKA ! DOSZłAM DO TEGO JAK ZDJęCIE WKLEIć ! ^^

Posted

Gratuluję wszystkim zwycięzcom z Płocka :) Szczególnie mojej kochanej Izie z goldenką Astą :loveu: i Kinguli ze ślicznym samojedkiem Kingiem:loveu: Dwa super BISiarze :multi:
Ten kto był zarówno 12-tego jak i 13-tego na wystawach, wie, jak zmienna była pogoda, ale chyba atmosfera mimo wszystko sympatyczna ;) Słyszałam, że podobno w Płocku zazwyczaj leje, na szczęście nie tym razem :cool3:
Dla nas to były również bardzo udane dwie krajówki- Maks Pieroth Blue FCI (siberian husky, młodzież) 2 x Zw.Młodzieży kończąc tym samym rozpoczęty 5 maja w Łodzi, Młodzieżowy Championat Polski :loveu:
Pozdrawiam :)

Posted

Boberek napisał(a):
Oooo ! Kida ! My się chyba poznałyśmy ;) Ode mnie z hodowli jest Asta :P Widzę że na dogomani można wszystkich spotkać :D

Marta, na dogo pół swiata spotkasz:eviltong: :evil_lol:

Posted

Be- Betto Dan Danilo- NJwR

Border terrier

Zw.Rasy, NJwR Borderhouse Ernest Hemmingway

Best in Show Junior

Terierek

Best in Show Weteranow niedziela

Prawie zoofilia :evil_lol: