Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zpr napisał(a):
Kamila gratki dla Ciebie i psiaków!!!! :multi:
ps. A jak Husky poszło na finałach i kto oceniał Grupę V?

Dziekujemy serdecznie za gratki :loveu:

Grupę tak jak i wczoraj oceniała p. Marcinkowska, BOG dla malamuta, res. dla DJP no i 3 dla nas ;)

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GUCIA'] No to i my sie chwalimy:
nasza suczka CTR Nord Praid Gostya iz Budaschego- NSwR,Zw.Rasy!!!

a nasz córka Laura : 1 miejsce w MP -grupa młodsza i 2 BIS Młody Prezenter

Gucia zapomniala dodac ze jej sunia Miniaturka p&s ukonczyla dzisiaj Mlodziezowego Championa Polski :)
dodam ze to cora mojego Kenza (Dar Walentego PIwowar)

Gucia gratulacje !!!!

Gratulacje dla wszystkich wygranych :)

Posted

serdecznie wszystkim gratuluje :) Pogoda dzisiaj dopisała:) :multi: :multi: :multi:
mam goraca prosbe :)
Czy ma ktos zdjęcia z BOG gr III???
Bede niezmiernie wdzięczna

Posted

[quote name='Natalia_W']Gucia zapomniala dodac ze jej sunia Miniaturka p&s ukonczyla dzisiaj Mlodziezowego Championa Polski :)
dodam ze to cora mojego Kenza (Dar Walentego PIwowar)

Gucia gratulacje !!!!

Gratulacje dla wszystkich wygranych :)

UPS.... ale gafa już poprawiłam!!!!!!!!!!:loveu: :thumbs:

Posted

[quote name='GUCIA']No to i my sie chwalimy:
nasza suczka CTR Nord Praid Gostya iz Budaschego- NSwR,Zw.Rasy!!!
sznaucerka min. p&s Glamour Virgin Piwowar Zw.Młodzieży!!!
i tym samym ukończya
MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!!!!

a nasz córka Laura : 1 miejsce w MP -grupa młodsza i 2 BIS Młody Prezenter
:smilecol: :sweetCyb: :B-fly:

Posted

Zapomniałam dziś aparatu, bo zaspałam, nie chciało mi się jechać, nie miałam humoru...Ale pojechałam i skończyło się tak: dosk.I,Zw.Mł,Naj.Junior,BOB,BOG III!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepraszam za ilość wykrzykników,ale tak się cieszę!!!- a zdobywca tego wszystkiego dopiero za 6 dni rok kończy:):):)

Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie wczorajszych i dzisiejszych sukcesów, zwłaszcza Basi Matrix za BIS Nica:)

Posted

[quote name='Quelthalas']Zapomniałam dziś aparatu, bo zaspałam, nie chciało mi się jechać, nie miałam humoru...Ale pojechałam i skończyło się tak: dosk.I,Zw.Mł,Naj.Junior,BOB,BOG III!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepraszam za ilość wykrzykników,ale tak się cieszę!!!- a zdobywca tego wszystkiego dopiero za 6 dni rok kończy:):):)

Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie wczorajszych i dzisiejszych sukcesów, zwłaszcza Basi Matrix za BIS Nica:)

Gratulacje:multi:

Posted

Amandil wrócił z Płocka z następującymi osiągnięciami:

12.05.07 - Krajowa wystawa gr. V

BOB, NPwR, NJwR, zw. Młodzieży

stawka 3 shibki, w tym jedna sunia w szczeniaczkach i 11 letni weteran

13.05.07 Wystawa Krajowa

BOB, NPwR, NJwR, bez zwycięstwa Młodzieży co nas trochę zdziwiło

Stawka mniejsza bo był obecny jeszcze tylko weteran

Ogółem z opinii Kasi, wystawa była poniekąd szczególna, gdyż wszystkie shibki na ringu, były grzeczne, spokojne, i bez darcia mordek pozwoliły sobie sprawdzić zęby, uszy a w przypadku psów jeszcze jajka :) ta sytuacja zdziwiła panią sędzinę bo jak sama przyznała - "ona zębów shibom sprawdzać nie będzie bo się ich boi" :)

Posted

ktrebor napisał(a):

13.05.07 Wystawa Krajowa

Ogółem z opinii Kasi, wystawa była poniekąd szczególna, gdyż wszystkie shibki na ringu, były grzeczne, spokojne, i bez darcia mordek pozwoliły sobie sprawdzić zęby, uszy a w przypadku psów jeszcze jajka :) ta sytuacja zdziwiła panią sędzinę bo jak sama przyznała - "ona zębów shibom sprawdzać nie będzie bo się ich boi" :)

Jak NJwR to nie moze byc NPwR, zreszta juz teraz nie ma takiego tytulu tylko NDPwR.

Bardzo pdoobala mi sie wystawa w Plocku - dobra organizacja, fajny teren, nie bylo problemow z zaparkowaniem, pogoda dopisala, ladne nagrody...no wszystko co trzeba ;)

Posted

A to przepraszam, w takim razie. Skoro nie mam przed sobą kart ocen. Dnia pierwszego Amandil dostał w rasie wszystko co mógł dostać, z racji swojego wieku i płci. A dnia II dostał podobny komplet za wyjątkiem zwycięstwa młodzieży.

Posted

ktrebor napisał(a):

13.05.07 Wystawa Krajowa

No to gratki!!!
Pzdr.