kingula Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 zpr napisał(a):Kamila gratki dla Ciebie i psiaków!!!! :multi: ps. A jak Husky poszło na finałach i kto oceniał Grupę V? Dziekujemy serdecznie za gratki :loveu: Grupę tak jak i wczoraj oceniała p. Marcinkowska, BOG dla malamuta, res. dla DJP no i 3 dla nas ;) Quote
AnnaM Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 macie jakies fotki z ringu 18 a konkretnie... maltanczyki? :razz: Quote
Natalia_W Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='GUCIA'] No to i my sie chwalimy: nasza suczka CTR Nord Praid Gostya iz Budaschego- NSwR,Zw.Rasy!!! a nasz córka Laura : 1 miejsce w MP -grupa młodsza i 2 BIS Młody Prezenter Gucia zapomniala dodac ze jej sunia Miniaturka p&s ukonczyla dzisiaj Mlodziezowego Championa Polski :) dodam ze to cora mojego Kenza (Dar Walentego PIwowar) Gucia gratulacje !!!! Gratulacje dla wszystkich wygranych :) Quote
Carbonara Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 serdecznie wszystkim gratuluje :) Pogoda dzisiaj dopisała:) :multi: :multi: :multi: mam goraca prosbe :) Czy ma ktos zdjęcia z BOG gr III??? Bede niezmiernie wdzięczna Quote
GUCIA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Natalia_W']Gucia zapomniala dodac ze jej sunia Miniaturka p&s ukonczyla dzisiaj Mlodziezowego Championa Polski :) dodam ze to cora mojego Kenza (Dar Walentego PIwowar) Gucia gratulacje !!!! Gratulacje dla wszystkich wygranych :) UPS.... ale gafa już poprawiłam!!!!!!!!!!:loveu: :thumbs: Quote
GUCIA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='GUCIA']No to i my sie chwalimy: nasza suczka CTR Nord Praid Gostya iz Budaschego- NSwR,Zw.Rasy!!! sznaucerka min. p&s Glamour Virgin Piwowar Zw.Młodzieży!!! i tym samym ukończya MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!!!! a nasz córka Laura : 1 miejsce w MP -grupa młodsza i 2 BIS Młody Prezenter :smilecol: :sweetCyb: :B-fly: Quote
Marihuana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 woow dziekuje za BIS-y szczeniat! Ma ktos jeszcze jakas fotke tej czarnej boxerki??? Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wie ktos moze jak poszło Huskiemu Maks Pieroth Blue (FCI)? Quote
Marihuana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a moze ktos wogole robił fotki boxerkom i moja Marysia sie załapała:))))??? Quote
Marihuana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a moze ktos wogole robił fotki boxerkom i moja Marysia sie załapała:))))??? Quote
Dominika i Porto Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My dziś dostaliśmy najlepszego juniora w rasie :)))) Gratulujemy wszystkim wygranym :) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dominika i Porto napisał(a):My dziś dostaliśmy najlepszego juniora w rasie :)))) Gratulujemy wszystkim wygranym :) Pięknie, gratulujemy! Pzdr. Quote
Quelthalas Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zapomniałam dziś aparatu, bo zaspałam, nie chciało mi się jechać, nie miałam humoru...Ale pojechałam i skończyło się tak: dosk.I,Zw.Mł,Naj.Junior,BOB,BOG III!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepraszam za ilość wykrzykników,ale tak się cieszę!!!- a zdobywca tego wszystkiego dopiero za 6 dni rok kończy:):):) Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie wczorajszych i dzisiejszych sukcesów, zwłaszcza Basi Matrix za BIS Nica:) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratulacje!!! To może zawsze jedź w tak złym humorze, n a wcześniej zaśpij, co?;) Rzeczywiście wynik godny pozazdroszczenia!!! Pzdr. Quote
Quelthalas Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dziękuję :).Od dziś zasypiam wystawy :D i jadę z przysłowiowym językiem na brodzie :D Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hihihi, chcialabym to zobaczyć!:evil_lol: Pzdr. Quote
Ajronowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Quelthalas']Zapomniałam dziś aparatu, bo zaspałam, nie chciało mi się jechać, nie miałam humoru...Ale pojechałam i skończyło się tak: dosk.I,Zw.Mł,Naj.Junior,BOB,BOG III!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przepraszam za ilość wykrzykników,ale tak się cieszę!!!- a zdobywca tego wszystkiego dopiero za 6 dni rok kończy:):):) Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie wczorajszych i dzisiejszych sukcesów, zwłaszcza Basi Matrix za BIS Nica:) Gratulacje:multi: Quote
ktrebor Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Amandil wrócił z Płocka z następującymi osiągnięciami: 12.05.07 - Krajowa wystawa gr. V BOB, NPwR, NJwR, zw. Młodzieży stawka 3 shibki, w tym jedna sunia w szczeniaczkach i 11 letni weteran 13.05.07 Wystawa Krajowa BOB, NPwR, NJwR, bez zwycięstwa Młodzieży co nas trochę zdziwiło Stawka mniejsza bo był obecny jeszcze tylko weteran Ogółem z opinii Kasi, wystawa była poniekąd szczególna, gdyż wszystkie shibki na ringu, były grzeczne, spokojne, i bez darcia mordek pozwoliły sobie sprawdzić zęby, uszy a w przypadku psów jeszcze jajka :) ta sytuacja zdziwiła panią sędzinę bo jak sama przyznała - "ona zębów shibom sprawdzać nie będzie bo się ich boi" :) Quote
aneta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Proszę o stawke pudli dużych, miniatur, średnich i toy :cool3: Quote
Truflowo-struclowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ktrebor napisał(a):Amandil wrócił z Płocka z następującymi osiągnięciami: 12.05.07 - Krajowa wystawa gr. V BOB, NPwR, NJwR, zw. Młodzieży stawka 3 shibki, w tym jedna sunia w szczeniaczkach i 11 letni weteran 13.05.07 Wystawa Krajowa BOB, NPwR, NJwR, bez zwycięstwa Młodzieży co nas trochę zdziwiło Stawka mniejsza bo był obecny jeszcze tylko weteran Ogółem z opinii Kasi, wystawa była poniekąd szczególna, gdyż wszystkie shibki na ringu, były grzeczne, spokojne, i bez darcia mordek pozwoliły sobie sprawdzić zęby, uszy a w przypadku psów jeszcze jajka :) ta sytuacja zdziwiła panią sędzinę bo jak sama przyznała - "ona zębów shibom sprawdzać nie będzie bo się ich boi" :) Jak NJwR to nie moze byc NPwR, zreszta juz teraz nie ma takiego tytulu tylko NDPwR. Bardzo pdoobala mi sie wystawa w Plocku - dobra organizacja, fajny teren, nie bylo problemow z zaparkowaniem, pogoda dopisala, ladne nagrody...no wszystko co trzeba ;) Quote
ktrebor Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A to przepraszam, w takim razie. Skoro nie mam przed sobą kart ocen. Dnia pierwszego Amandil dostał w rasie wszystko co mógł dostać, z racji swojego wieku i płci. A dnia II dostał podobny komplet za wyjątkiem zwycięstwa młodzieży. Quote
jfn Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Czyli dostał Zw. Mł., BOB, Najlepszy Junior. Tak jak i mój świnek. :D Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ktrebor napisał(a):Amandil wrócił z Płocka z następującymi osiągnięciami: 12.05.07 - Krajowa wystawa gr. V BOB, NPwR, NJwR, zw. Młodzieży stawka 3 shibki, w tym jedna sunia w szczeniaczkach i 11 letni weteran 13.05.07 Wystawa Krajowa BOB, NPwR, NJwR, bez zwycięstwa Młodzieży co nas trochę zdziwiło Stawka mniejsza bo był obecny jeszcze tylko weteran Ogółem z opinii Kasi, wystawa była poniekąd szczególna, gdyż wszystkie shibki na ringu, były grzeczne, spokojne, i bez darcia mordek pozwoliły sobie sprawdzić zęby, uszy a w przypadku psów jeszcze jajka :) ta sytuacja zdziwiła panią sędzinę bo jak sama przyznała - "ona zębów shibom sprawdzać nie będzie bo się ich boi" :) No to gratki!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts