Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wyderka ma nie tylko urodę, ale i cudowny charakter :loveu: Jest przymilna i urocza, bardzo ufna, garnie się do człowieka, zasługuje na naprawdę cudowny domek! :multi: To mały, słodki żebrak przystołowy - czemu dziwić się jednak nie można, Wyderka jest chudziutka, pod skórką rysują się jej delikatnie kosteczki ... Do schroniska trafiła przed trzema tygodniami - pracownicy znaleźli ją przywiązaną do ogrodzenia... :shake: . Szukamy dla niej domu ! Bylibyśmy bardzo wdzięczni gdybyście umieścili jeden z trzech mini banerow z Wyderką w swoim podpisie . Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pięknoto..jak to się dzieje,że takie cuda nie chcą??? Tak jak moją Dumcię??:-(:-(:-( Smutne oczka,smutna minka ...:placz::placz::placz: Quote
ARKA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ja tylko dodam,ze Wyderka i jej chyba brat, samczyk, byli oboje przywiazani do bramy schroniska. Psiaki sa zżyte wiec ideałem bylo by aby razem mialy domek:-( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Celina12 napisał(a):Pięknoto..jak to się dzieje,że takie cuda nie chcą??? Tak jak moją Dumcię??:-(:-(:-( Smutne oczka,smutna minka ...:placz::placz::placz: Teraz w schronisku pojawiają się Yorki albo Westy :shake: . I co gorsza , nawet te rzadkie rasy ! Straszne :placz: . Quote
ARKA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Celina12']Pięknoto..jak to się dzieje,że takie cuda nie chcą??? Tak jak moją Dumcię??:-(:-(:-( Smutne oczka,smutna minka ...:placz::placz::placz: :-( :-( :-( jak to mozliwe wogole ze takie psiaczki ludzie porzucają????!!!:-( :-( jest ich dwójka, tak samo wygladaja, to sa chyba miniaturki wogole, sa naprawę małe:-( :-( I jeszcze jest tam, w schronie, czarny jamnis, tez maly i taki słodki, rwie sie do ludzi:placz: :placz: :placz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ARKA napisał(a):ja tylko dodam,ze Wyderka i jej chyba brat, samczyk, byli oboje przywiazani do bramy schroniska. Psiaki sa zżyte wiec ideałem bylo by aby razem mialy domek:-( Ja bym się cieszyła gdyby chociaż Wyderka miała domek ! W drugiej kolejności zajęłybyśmy się Samczykiem :loveu: . Quote
ARKA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Ja bym się cieszyła gdyby chociaż Wyderka miała domek ! W drugiej kolejności zajęłybyśmy się Samczykiem :loveu: . Nie Kamcia-nie mozna im takiego 'świństwa" robic. Rozdzielanie to ostatecznosc. Tyle razem juz przezyly, porzucenie w tak barbarzyński sposob i teraz schron-to nie wczasy:placz: :placz: tyle razem juz przeszły....:placz: :placz: :placz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ARKA napisał(a):Nie Kamcia-nie mozna im takiego 'świństwa" robic. Rozdzielanie to ostatecznosc. Tyle razem juz przezyly, porzucenie w tak barbarzyński sposob i teraz schron-to nie wczasy:placz: :placz: tyle razem juz przeszły....:placz: :placz: :placz: Czyli najlepiej gdyby przyszli właściciele wzięli oba psy , ale jeśli się nie do to trudno ... Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 A może dałybyście też i tu zdjęcie braciszka???Jak ma na imię??? Wiadomo w jakim są mniej więcej wieku??? Co się dzieje z tymi ludźmi? Niedawno w Trójmieście jamnikowatego przerzucono przez 2.5 metrowy plot...:-(:-( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Celina12 napisał(a):A może dałybyście też i tu zdjęcie braciszka???Jak ma na imię??? Wiadomo w jakim są mniej więcej wieku??? Zdjęcia braciszka będą już niedługo . Najpóźniej w piątek ;) . Suczka jest młoda , a piesek .. nie wiem . Do piątku będziemy miały wszystkie informacje ;) . Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 O to dobrze.Ja zaraz dam link na wątek moich jamników-wiele tam zagląda Cioteczek jamnikolubnych....może akurat... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Celina12 napisał(a):O to dobrze.Ja zaraz dam link na wątek moich jamników-wiele tam zagląda Cioteczek jamnikolubnych....może akurat... Super :multi:. Z niecierpliwością czekam na link :multi:. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kto mógłby ją ktoś poogłaszać na jakiś psich serwisach i forach ? Quote
Celina12 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Link wątku Wyderki jest u moich jamników.....:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Celina12 napisał(a):Link wątku Wyderki jest u moich jamników.....:loveu: Super :multi: ! Dziękuje bardzo :loveu: :loveu: :loveu: . Kochana jesteś :p Quote
Lemoniada Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wiecie, jeśli mam być szczera, to jednak właśnie ten samczyk bardziej potrzebuje pomocy:-( Ostatni raz widziałam go półtotra tygodnia temu w piątek - skóra i kosteczki! O ile Wydrunia jeszcze jakoś wygląda, to na nim naprawdę można się uczyć anatomii... Poniżej wklejam zdjęcia Wyderki widzianej od góry Wierzcie mi, on jest JESZCZE CHUDSZY!!:placz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Właśnie ogłszam Wyderkę na innych portalach ;) Ew. potem dodam do niej brata ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dabrowka napisał(a):Czy Bea1 wie o paróweczkach?... Nie :oops: . Zaraz jej podeślę wątek :lol: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wątek Wyderki do podesłany Bea1 :multi:. Quote
malagos Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Sądząc po buzi, to nie miksik, a rasowiec :crazyeye: No, chyba, ze łapiny dłuższe.... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='pidzej']Kamciu, mini banerki ;) Dziękuje bardzo :multi: . Nie mogę się zdecydować który mam wybrać do podpisu ! Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 malagos napisał(a):Sądząc po buzi, to nie miksik, a rasowiec :crazyeye: No, chyba, ze łapiny dłuższe.... Chyba rzeczywiście ! Może zmienie tytuł wątku :hmmmm: ! Quote
Lemoniada Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Łapki widać trochę na pierwszym zdjęciu w pierwszym poście, niewiele co prawda, ale zawsze cuś;) Kamcia, a bannerek z Pusią w podpisie gdzie?:mad: Quote
Recommended Posts