IzaGal Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Znowu po latach pojawiam się na dogomanii, jak zwykle z problemem. Mam suczkę- jamnika długowłosego, jest po pierwszej cieczce- którą miała w grudniu, wyczytałam, że cieczka pojawia się co 6 miesięcy, czyli następna byłaby w czerwcu. Chciałabym ją wysterylizować, ale panicznie się tego boje. Mam powody bo jeden moich kotów nie przeżył narkozy. Gdzie waszym zdaniem najlepiej zrobić sterylizację w Krakowie, jakiemu weterynarzowi zaufać?? Chciałabym aby możliwie ograniczyć suczce ból po operacji czyli szwu rozpuszczalne, małe cięcie no i profesjonalizm tej osoby, która to będzie robić. Iza Quote
bahlsa Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ja swoją yorczkę sterylizowałam na Bajecznej. Była po 2 cieczce, ważyła 2,5 kg. Wszystko obeszło się bez problemu. Czekałam na nią w przychodni, odebrałam już wybudzoną. Potem w kaftanik i dosłownie od następnego dnia pies taki sam jak przed zabiegiem. Z tym, że pilnowałam, żeby nie próbowała skakać. Quote
Owcaa Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Jeśli chodzi o sterylizację z czystym sumieniem mogę polecić chirurga z Amicusa na Białoprądnickiej. Robił zabiegi wszystkim moim kotom,suczce mojej matki. Koty sterylizował metodą haczykową więc dwa szwy na brzuszku i koteczki nawet chyba nie załapały,ze coś się wydarzyło;) Sprawny chirurg i można mu zaufać:) Quote
IzaGal Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Owcaa napisał(a):Jeśli chodzi o sterylizację z czystym sumieniem mogę polecić chirurga z Amicusa na Białoprądnickiej. Robił zabiegi wszystkim moim kotom,suczce mojej matki. Koty sterylizował metodą haczykową więc dwa szwy na brzuszku i koteczki nawet chyba nie załapały,ze coś się wydarzyło;) Sprawny chirurg i można mu zaufać:) Dziewczyny dzięki za odpowiedzi, zapisałam suczkę do Retiny na Rolnej. Zdałam się na podpowiedź hodowcy od którego kupiłam suczkę. Nie ukrywam, że i tak bardzo się denerwuję. Czy po sterylizacji przeszłyście na karme light?? IzaGal Quote
coachu1 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Jaki jest koszt takiej sterylizacji w Krakowie? Piszcie ceny Quote
Recommended Posts