Ziutka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='malibo57']szykujemy wizytę przed adopcyjną.[/QUOTE] Wizytka dzisiaj wieczorem :) Quote
malibo57 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Wizyta wypadła bardzo dobrze:) Teraz czekamy na odwiedziny pani u Mai - podobno przełożone przez Magdę na przyszły tydzień. Szczegółów nie znam, bo się nie dodzwoniłam. Quote
luka1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='tripti']czyli już połowa sukcesu jest:)[/QUOTE] I co słychać? Quote
malibo57 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ostatecznie dowiemy się w piątek - pani jest umówiona w Radomiu na odbiór Mai, ale przedtem na ostateczną inspekcję, której dokona Magda. Quote
Ziutka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='spiotr']Czy coś wiadomo?[/QUOTE] Majka od piątku w swoim nowym domku w Pruszkowie :) W sobotę jedziemy w odwiedzinki do Majki :loveu: Quote
tripti Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jakie wieści:) niech się już teraz tylko szczęści piękności! poprosimy o jakieś zdjęcia uśmiechniętej Majki z nowego domku:) Quote
malibo57 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Zdjecia będą jutro - wieści juz dziś. Dobrze:) Szczegóły "naoczne" jutro. Quote
malibo57 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bardzo fajna pani z dziećmi, które Maja uwielbia z wzajemnością. Quote
tripti Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 no właśnie chodziło mi o to czy zamieszkała z dziećmi, jak tak to bardzo fajnie:) ma wesoło:) Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 jest i Majeczka:))) widać, że dobrze jej tam, chyba już zadomowiona. Gratuluję udanej adopcji!!! Quote
maja 32 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 widzimy, że Majusia jest szczęśliwa :) a My tym bardziej, zwłaszcza że mogliśmy ją zobaczyć choć na zdjęciach :multi: a czy Maja jest nadal Mają ?? Quote
Ziutka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='maja 32'] a czy Maja jest nadal Mają ??[/QUOTE] Tak Aldonko :) Maja jest nadal Mają :) Maja ma się świetnie, ma super opiekunów i super dzieci z którymi uwielbia się bawić. Zdecydowanie bardziej woli zabawę piłeczką niż jedzenie smaczków (psich) bo ludzkie kiełbaski, kabanoski i szyneczka są bardzo pycha :) Jak tylko pani Asia szła do kuchni to Majką w podskokach za nią. Podobno dzięki Majce, wszyscy na osiedlu nauczyli się prowadzać psy na smyczy a nie jak do tej pory samopas biegały - Majka postrach Pruszkowa heh :) Quote
tripti Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Majka już szczęśliwa i "na swoim", ale w razie jeszcze jakiegoś zainteresowania Majką może z ogłoszeń czy ze słyszenia to może uda się pomóc tej panience, ta sama rasa i nawet podobna:) to jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/186774-Pitbullka-red-nose.-Takie-cudo-w-schronisku-(-RADOM Quote
kamyczek22 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 witam:)) wszystkich:) jestem nową:P właścicielką majki i chciała bym abyście wszyscy wiedzieli że Maja już się na dobre zaklimatyzowała jest dużo weselsza niż na początku ale trzeba było czasu aby poczuła się u nas jak w domu:) wyśle kilka fotek majki na adres email Pani Patrycji mam nadzieję że wstawi je tu na stronke żeby wszyscy mogli zobaczyć:) pozdrawiam wszystkich i życzę każdemu psiakowi aby znalazł pełen miłości dom:)) Quote
Ziutka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kamyczek22'] wyśle kilka fotek majki na adres email Pani Patrycji mam nadzieję że wstawi je tu na stronke QUOTE] Wstawię, wstawię :) i mała pomyłka, Sandra, nie Patrycja;) Quote
kamyczek22 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 haha dobra jestem:) ciągle mi się myliło jakoś chyba tamto imię bardziej pasuje do Pani;) wysyłam z innej poczty jak coś bo tamta nie działa:P Przepraszam za pomyłke:) Quote
Ziutka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kamyczek22']haha dobra jestem:) ciągle mi się myliło jakoś chyba tamto imię bardziej pasuje do Pani;) wysyłam z innej poczty jak coś bo tamta nie działa:P Przepraszam za pomyłke:)[/QUOTE] Eeee tam, nie szkodzi :) mogę i Patrycja być hi :) Już lecę na pocztę zobaczyć foteczki :) Wielkie dzięki, że pani się odezwała i czekamy zawsze na nowe wieści! Buziaki dla Majeczki - w cudownego nochalka oczywiście :) Quote
Ziutka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie mogę edytować poprzeniego postu, chciałam napisać, że jeszcze nie mam fotek Majki. Podaje jeszcze raz adres mailowy jak coś : sandraadopcje@gmail.com Quote
kamyczek22 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 chwilka no muszą się załadować:)) będą niedługo wybieram te najładniejsze:p te na których widać że majka mam nadzieję jest szczęśliwa:) Quote
Ziutka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A jak ze smakołykami ? Nadal nie ma na nie ochoty, tylko woli piłeczkę ? Czy już i smakołyki są cacy ? Quote
Recommended Posts