Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta wypadła bardzo dobrze:) Teraz czekamy na odwiedziny pani u Mai - podobno przełożone przez Magdę na przyszły tydzień. Szczegółów nie znam, bo się nie dodzwoniłam.

Posted

[quote name='spiotr']Czy coś wiadomo?[/QUOTE]
Majka od piątku w swoim nowym domku w Pruszkowie :)
W sobotę jedziemy w odwiedzinki do Majki :loveu:

Posted

widzimy, że Majusia jest szczęśliwa :) a My tym bardziej, zwłaszcza że mogliśmy ją zobaczyć choć na zdjęciach :multi: a czy Maja jest nadal Mają ??

Posted

[quote name='maja 32'] a czy Maja jest nadal Mają ??[/QUOTE]

Tak Aldonko :) Maja jest nadal Mają :)
Maja ma się świetnie, ma super opiekunów i super dzieci z którymi uwielbia się bawić.
Zdecydowanie bardziej woli zabawę piłeczką niż jedzenie smaczków (psich) bo ludzkie kiełbaski, kabanoski i szyneczka są bardzo pycha :)
Jak tylko pani Asia szła do kuchni to Majką w podskokach za nią.
Podobno dzięki Majce, wszyscy na osiedlu nauczyli się prowadzać psy na smyczy a nie jak do tej pory samopas biegały - Majka postrach Pruszkowa heh :)

• 4 weeks later...
Posted

witam:)) wszystkich:) jestem nową:P właścicielką majki i chciała bym abyście wszyscy wiedzieli że Maja już się na dobre zaklimatyzowała jest dużo weselsza niż na początku ale trzeba było czasu aby poczuła się u nas jak w domu:) wyśle kilka fotek majki na adres email Pani Patrycji mam nadzieję że wstawi je tu na stronke żeby wszyscy mogli zobaczyć:) pozdrawiam wszystkich i życzę każdemu psiakowi aby znalazł pełen miłości dom:))

Posted

[quote name='kamyczek22'] wyśle kilka fotek majki na adres email Pani Patrycji mam nadzieję że wstawi je tu na stronke QUOTE]

Wstawię, wstawię :) i mała pomyłka, Sandra, nie Patrycja;)

Posted

[quote name='kamyczek22']haha dobra jestem:) ciągle mi się myliło jakoś chyba tamto imię bardziej pasuje do Pani;) wysyłam z innej poczty jak coś bo tamta nie działa:P
Przepraszam za pomyłke:)[/QUOTE]

Eeee tam, nie szkodzi :) mogę i Patrycja być hi :)
Już lecę na pocztę zobaczyć foteczki :)
Wielkie dzięki, że pani się odezwała i czekamy zawsze na nowe wieści!
Buziaki dla Majeczki - w cudownego nochalka oczywiście :)