gonpak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a jaki ładniusi ten katalog ze zdjeciami przy grupach, brawo brawo:razz: :razz: :razz: :razz: Na szczęście wchodzę jako drugi lub trzeci pies na ring wiec fajnie, szybko bedzie po wszystkim, i mam konkurencję a to już bedzie ciekawie;) ;) ;) a myslałam że mi łatwo przyjdzie Zw. Mł, a tu niespodzianka:roll: :roll: :roll: :roll: a jak tam u innych stawki?????????????????????????? Quote
zanetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 2 afgany ... oba moje :cool3: szkoda tylko ze przed nami ponad 40 psow :placz: Quote
zula Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mogę prosić o podanie stawki cocker spanieli angielskich, bo katalog mi się nie otwiera:roll: Quote
Yoshko Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mnie takze sie nie otwiera katalog , czy mogłabym prosić o jamniki krótkowłose standard , napewno ich duzo nie bedzie Quote
gonpak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Yoshko napisał(a):Mnie takze sie nie otwiera katalog , czy mogłabym prosić o jamniki krótkowłose standard , napewno ich duzo nie bedzie i mi sie już też przestał otwierać:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: coś nawaliło:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
zanetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jamnisie st pies kl ml GANDAR Klan Ady Lowczyni posrednia CYRANO Jamnicza Lapa suka kl ml CALINECZKA Jamnicza Lapa GARDA CARDA Klan Ady Lowczyni posrednia GANDI CZUK Hodowla Myslinow Quote
zanetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 zula napisał(a):Mogę prosić o podanie stawki cocker spanieli angielskich, bo katalog mi się nie otwiera:roll: a jaki kolor ?? Quote
zanetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 o matko ... sporo tego jest ... chwila ... juz pisze :) Quote
zanetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 czarny suka ch ARABELLA Royal Antidotum kolorowy pies kl ml CAVIN CLAIN Lastug posrednia BASSCO Royal Antidotum suka kl ch MALACAY BLUE Capra podpalany pies kl ml BURCHAN Eluda otw MAGIC POINT Zlota Grota eeee nawet nie bylo tak duzo jak mi sie wydawalo Quote
zula Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 zanetta napisał(a):czarny suka ch ARABELLA Royal Antidotum kolorowy pies kl ml CAVIN CLAIN Lastug posrednia BASSCO Royal Antidotum suka kl ch MALACAY BLUE Capra podpalany pies kl ml BURCHAN Eluda otw MAGIC POINT Zlota Grota eeee nawet nie bylo tak duzo jak mi sie wydawalo Wielkie dzięki :Rose: Quote
aleb Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A przed nami ok. 45 psów... A w konkurencji mamy 8 psów :lol: Quote
Paulina87 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A my mamy 4 suczki, a liczyłam na to, że Jura będzie sama :evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja też ma 45 psów ;( i oby tylko nie było upału bo będe mieć zwłoki a nie psa do biegania.. juz chyba wole deszcz.... Quote
filonek_bezogonek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 os mnie natchnelo zeby wejsc na strone o co ja widze katalog :) i faktycznie baaaaardzo ladny :) my wchodzimy jako ostatnia rasa :) uwaga na 2 ogladalam pogode i podobno pod koniec tygodnia maja wrocic upaly do 30 stopni nie wiem na ile to jest wiarygodne zrodlo bo na jakiejs stronie www znalazlam ze w niedziele ma padac w zakpcu ... osobiscie wybieram opcje nr 1 :) :evil_lol: Bogi - no to do zobaczenia na wystawie ;) ja jak zwykle w tym samym skladzie - ja Pawel i Ryszarda :) Quote
simbik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A ja mam prośbę do Han :lol: . Czy przy opisie tego psa nie wkradł się błąd. Miałabyś możliwość sprawdzić ? 205. ALDI QUEEN Harleky'n, czarne, 17.09.2006, CMKU/ND/18221/05 (VIVALDI Bohemia Abrus-CASSI Cesky Sirius), hod. Hedvika Navratilova, w³. Hedvika Navratilova Z tego co się orientuje to on się urodził rok wcześniej i nie może być w młodzieży, a raczej wystąpi w pośredniej :roll: . Quote
Paulina87 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Filonek nie wiem czy przeczytałaś mojego posta z 2 stron wcześniej, ale jeśli nie to piszę jeszcze raz, że my na 75% będziemy mieć pawilon przy grupie V (jeśli będzie mozliwość rozstawienia przy samym ringu i wrazie deszczu czy nawet upałów :cool3: chętnie Cię przyjmiemy pod "swój" dach Quote
gonpak Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 warg2003warg napisał(a):Przeczytałam wykaz konkurencji finałowych na ich stronie, nie ma Bis szczeniąt. Powiedzcie czy oddział zakopiański nie na tej konkurencji finałowej ? Czy była ona np. w zeszłym roku ? z katalogu wynika że BIS szczeniąt będzie:cool3: Quote
filonek_bezogonek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Paulinka :) dziekuje - mam nadzieje ze pogoda bedzie uniwersalna bez wielkich upałow i bez wielkich ulew ;) i wystarczy parasol przeciwsloneczny :) Quote
Alutka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Trzeba przyznać Z K Zakopane się postarało i opracowało pieknie katalog. Tak wypracowanego katalogu jeszcze nie widziałam . Bardzo dziękujemy ! Quote
Frytela Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ooo katalog super! :) no i wreszcie wiem jaką stawke mamy ;) Quote
filonek_bezogonek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a czy ktos wie czy bedzie plan sedziowania ? moja rasa jest na samymkoncu a sedzina jest jedna na 5 grupe i nie chce jak ten kolek opd rana sterczec ;) czy ktos pamieta jak bylo w zeszlych latach Quote
Śnieżynka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Plan sędizowania masz pod koniec katalogu :) i godizn raczje nie bedzie podanych musisz sobie mniej wiecej wyliczyc o ktorej mozesz wejsc :) Quote
Paulina87 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A czy nasze sobotnie spotkanie o 16 nadal aktualne? Quote
Light of Shin-Ra Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 simbik napisał(a):A ja mam prośbę do Han :lol: . Czy przy opisie tego psa nie wkradł się błąd. Miałabyś możliwość sprawdzić ? Z tego co się orientuje to on się urodził rok wcześniej i nie może być w młodzieży, a raczej wystąpi w pośredniej :roll: . Postaram się sprawdzić. A jeśli chodzi o pogode to góry sa dośc specyficzne np. dziś rano wstaje chłodno a pogoda piękna, ani kawałeczka chmurki a teraz sie zaczągnęło i ani skrawka nieba ale nie pada. W górach pogoda sie zmienia błyskawicznie a ogólnopolskie prognozy bywają bardzo zawodne o czym miałam sie okazje nie raz przekonać. Quote
Recommended Posts