Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jaki ładniusi ten katalog ze zdjeciami przy grupach, brawo brawo:razz: :razz: :razz: :razz:
Na szczęście wchodzę jako drugi lub trzeci pies na ring wiec fajnie, szybko bedzie po wszystkim, i mam konkurencję a to już bedzie ciekawie;) ;) ;)
a myslałam że mi łatwo przyjdzie Zw. Mł, a tu niespodzianka:roll: :roll: :roll: :roll:

a jak tam u innych stawki??????????????????????????

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoshko napisał(a):
Mnie takze sie nie otwiera katalog , czy mogłabym prosić o jamniki krótkowłose standard , napewno ich duzo nie bedzie

i mi sie już też przestał otwierać:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
coś nawaliło:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Jamnisie st
pies kl ml
GANDAR Klan Ady Lowczyni
posrednia
CYRANO Jamnicza Lapa

suka kl ml
CALINECZKA Jamnicza Lapa
GARDA CARDA Klan Ady Lowczyni
posrednia
GANDI CZUK Hodowla Myslinow

Posted

czarny
suka ch
ARABELLA Royal Antidotum

kolorowy
pies kl ml
CAVIN CLAIN Lastug
posrednia
BASSCO Royal Antidotum
suka kl ch
MALACAY BLUE Capra

podpalany
pies kl ml
BURCHAN Eluda
otw
MAGIC POINT Zlota Grota

eeee nawet nie bylo tak duzo jak mi sie wydawalo

Posted

zanetta napisał(a):
czarny
suka ch
ARABELLA Royal Antidotum

kolorowy
pies kl ml
CAVIN CLAIN Lastug
posrednia
BASSCO Royal Antidotum
suka kl ch
MALACAY BLUE Capra

podpalany
pies kl ml
BURCHAN Eluda
otw
MAGIC POINT Zlota Grota

eeee nawet nie bylo tak duzo jak mi sie wydawalo

Wielkie dzięki :Rose:

Posted

os mnie natchnelo zeby wejsc na strone o co ja widze katalog :)

i faktycznie baaaaardzo ladny :)

my wchodzimy jako ostatnia rasa :)

uwaga na 2 ogladalam pogode i podobno pod koniec tygodnia maja wrocic upaly do 30 stopni nie wiem na ile to jest wiarygodne zrodlo bo na jakiejs stronie www znalazlam ze w niedziele ma padac w zakpcu ...
osobiscie wybieram opcje nr 1 :) :evil_lol:

Bogi - no to do zobaczenia na wystawie ;) ja jak zwykle w tym samym skladzie - ja Pawel i Ryszarda :)

Posted

A ja mam prośbę do Han :lol: . Czy przy opisie tego psa nie wkradł się błąd. Miałabyś możliwość sprawdzić ?

205. ALDI QUEEN Harleky'n, czarne, 17.09.2006, CMKU/ND/18221/05 (VIVALDI
Bohemia Abrus-CASSI Cesky Sirius), hod. Hedvika Navratilova, w³. Hedvika
Navratilova

Z tego co się orientuje to on się urodził rok wcześniej i nie może być w młodzieży, a raczej wystąpi w pośredniej :roll: .

Posted

Filonek nie wiem czy przeczytałaś mojego posta z 2 stron wcześniej, ale jeśli nie to piszę jeszcze raz, że my na 75% będziemy mieć pawilon przy grupie V (jeśli będzie mozliwość rozstawienia przy samym ringu i wrazie deszczu czy nawet upałów :cool3: chętnie Cię przyjmiemy pod "swój" dach

Posted

warg2003warg napisał(a):
Przeczytałam wykaz konkurencji finałowych na ich stronie, nie ma Bis szczeniąt. Powiedzcie czy oddział zakopiański nie na tej konkurencji finałowej ? Czy była ona np. w zeszłym roku ?

z katalogu wynika że BIS szczeniąt będzie:cool3:

Posted

simbik napisał(a):
A ja mam prośbę do Han :lol: . Czy przy opisie tego psa nie wkradł się błąd. Miałabyś możliwość sprawdzić ?

Z tego co się orientuje to on się urodził rok wcześniej i nie może być w młodzieży, a raczej wystąpi w pośredniej :roll: .

Postaram się sprawdzić.
A jeśli chodzi o pogode to góry sa dośc specyficzne np. dziś rano wstaje chłodno a pogoda piękna, ani kawałeczka chmurki a teraz sie zaczągnęło i ani skrawka nieba ale nie pada. W górach pogoda sie zmienia błyskawicznie a ogólnopolskie prognozy bywają bardzo zawodne o czym miałam sie okazje nie raz przekonać.