Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
Han - wiesz co ja wyjezdzam i moge nie zdazyc odebrac listu - czy bedzie to jakis problem przy odbieraniu katalogu ?

Nie będzie raczej. Szkoda , że nie dałaś znać wcześniej bo wtedy potwierdzenie czekałoby na miejscu. Wiem, że kilka osób tak właśnie robiło i te potwierdzenia odkładaliśmy na bok.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żebym wiedziała, że Ty han będziesz ładować te potwierdzenia do kopert to też bym wolała aby na mnie czekało.

No, ale myślę, że do środy spokojnie dojdzie :cool3:

A jak tam pogoda? Bo u nas w wielkopolsce prawie codziennie leje :shake: .

Posted

Pogoda na niedziele: 05.08.2007 15 stopni i deszczyk:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:
Może sie cos zmieni.....
szkoda bo widoków nie bedzie można podziwiać, a jest kilka wartych zapamietania:placz: :placz:

Mojemu psu deszczyk nie szkodzi, ale współczuję pieskom z grupy ozdobnych.

czy ktos wie jak wyglada stadion w Zakopcu? chodzi mi o to czy jest tam trawka i sztuczna nawierzchnia czy może naturalna ziemia która zamieni sie w eleganckie błotko?

Posted

Paulinka18 napisał(a):
No mokra Jura to prawie jak mokra kura :evil_lol: . Trzeba jednak wziąść ten pawilon.

Tylko ciekawa jestem jak ja Jurę wykąpię tam w tym domu wczasowym.

To trzeba dmuchać na niż co by go przedmuchać na wschód i żeby szybciej wyż do nas zawitał.;)

Posted

A niech pada może wtedy nam dywanik rozłożą :D bo mur beton ze ja wtedy z parasole wystąpiem takim ładnym dużym rodzinnym :) żebym nie zmokła razem z psiakiem :D a mój juz umie chodzić pod parasolem :D

Posted

A jak wyglada parasol dla psa , jeszcze nigdy nie widziałam???
jakies fotki????
A jak sie go obsługuje i kto go obsługuje, bo chyba nie pies.....;)

Posted

Dostałyśmy jako gażet.Oczywiście jest mniejszy od "ludziowego",ale prosrokątny i rozkładany odwtotnie - trzyma się go jak laskę,a na końcu jest łańcuszek z karabinkiem żeby przypiąć piesa - jak znadę chwilę,to zrobię fotkę.:cool3:

Posted

Sniezynko nic sie nie martw,juz wystawialam pp w Krosnie w czasie oberwania chmury,i mimo ,ze mokry to wzial rase ,a naguska,jego coreczka chodzila po ringu na 2 lapach,ku uciesze publiki-parasoli nie mielismy

Posted

Agama ale mój na mokrą trawe nie wchodzi chyba że bardzo mu się siusiu chce albo kupke :D inaczej chodniczek i to też jak nie pada bo jak pada to stoi w klatce i nie myśli o wyjściu ;( chyba że widzi parasol nad głową wtedy od nogi nie odchodzi :D

Posted

cockermanka napisał(a):
Dostałyśmy jako gażet.Oczywiście jest mniejszy od "ludziowego",ale prosrokątny i rozkładany odwtotnie - trzyma się go jak laskę,a na końcu jest łańcuszek z karabinkiem żeby przypiąć piesa - jak znadę chwilę,to zrobię fotkę.:cool3:

prosze weź ten gadżet do Zakopca chetnie obejżę w realu takie cudo;)

Posted

załamaliście mnie tą prognoża pogody.

osobiscie bardzo bym chciala juz zobaczyc liste wystawców( na legnice ktra jest w tymsamym czasie juz jest stawka wiec moze do Zakopanego tez będzie niebawem).

Sama nie wiem - nie mam pawilonu - wiec juz w czarnych barwach
widze tą wystawe.

Kto z grupu 5 ma pawilon i pozwolil by w czasie deszczu wcisnac sie 2 osobom z malym psem ?

Posted

Kto z grupu 5 ma pawilon i pozwolil by w czasie deszczu wcisnac sie 2 osobom z malym psem ?

filonek-będzie dobrze...:bigok:
Też mam już potwierdzenia(a ciesze się jak dziecko:megagrin:)

Posted

Pamiętając zeszły rok to można liczyć na piękne kałuże zarówno na biezni jak i trawce. Niestety.:placz:
Od dzisiaj leje więc jest szansa, że do weekendu sie wyleje i będzie znośnie. Na to liczę bo inaczej mam przekichane, futrzaty będzie wyglądał jak zmokła kura a Iszu wogóle nie wyjdzie ob on leszczu nie znosi.
Taki parasol dla psa to ja widziałam w "Klubie dla Ciebie" ale to na poręczne nie wygląda więc nie zaryzykowałam. Widziałam już oczami duszy jak się z tym miotam, szczególniej, że moje tchórze się parasola boją. :evil_lol:

Posted

Han Sharn Czy w Zakopcu jest teraz 15 stopni , pada deszcz i lekko powiewa wietrzyk? chce sprawdzić moje źródło pogody????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

My z V gr na 75% będziemy mieć pawilon (Jak namówię TZta żeby zabrał bo on twierdzi, że za długo się go rozkłada) - 3x3m więc spokojnie się pomieścimy

Posted

Han Sharn napisał(a):
Pamiętając zeszły rok to można liczyć na piękne kałuże zarówno na biezni jak i trawce. Niestety.:placz:
Od dzisiaj leje więc jest szansa, że do weekendu sie wyleje i będzie znośnie. Na to liczę bo inaczej mam przekichane, futrzaty będzie wyglądał jak zmokła kura a Iszu wogóle nie wyjdzie ob on leszczu nie znosi.
Taki parasol dla psa to ja widziałam w "Klubie dla Ciebie" ale to na poręczne nie wygląda więc nie zaryzykowałam. Widziałam już oczami duszy jak się z tym miotam, szczególniej, że moje tchórze się parasola boją. :evil_lol:

Ja już dzisiaj spakowałam dwa parasole przeciw deszczow ei jeden słoneczny i stolik :D wszystko jest juz w torbie a raczej obok na środku przedpokoju, żebym nie zapomniała jak naNowy Targ i psiak mi padł :) chociaż dzieki Tobie to on się trzymał bo chociż stał a nie legnął jak by nie Ty :)