Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm........ To może by tak nie w niedzielę, ale już w sobotę do Was przyjechać, co by na spokojnie czymś schłodzonym gardło co nieco przepłukać/wyziębić...?:lol: ;) Upały jakieś są teraz takie....:roll: :evil_lol: :eviltong:
Tylko musiałabym sobie jakiś nocleg skołować na prędce, bo "nektar Bogów" już mam:multi: .

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juta :lol:ja tez jeszcze nie mam noclegu,ale jaka kwatere znajde na miejscu-wielokrotnie tak robilam jezdzac do wypoczynkowych miejscowosci,kiedys wydzwanialam i robilam rezerwacje a potem okazywala sie ,ze na miejscu pokoi do wyboru do koloru,przyjezdzaj w sobote:multi: z Han nie zginiemy

Posted

Ty mnie kuś, kuś. To tak się w końcu schłodzimy, że mnie pies na ring nie wywlecze:lol: :lol: :lol: ;)
A poważnie to bardzo chętnie!!!
Han, zakręć się za jakąś tanią kwaterą (zrób rozeznanie), co by jak najbliżej była, żeby potem "dwa kroki" do domu było. Bo może być ciężko z tym powrotem...:razz:

Posted

Zadzwońcie tu, przyjmują z psami i dwa kroki ode mnie
0-18 20 137 60, albo kom. 0 696 700 358
rozmawiałam z właścicielką (tak mnie tknęło coś) i powiedziała , że na jedną noc to może coś mieć ale musicie się już z nią konkretnie dogadać

Posted

Paulinka18 napisał(a):
A czy ktoś z zeszłorocznych wystawców wie jak tam z miejscem wogół ringów, czy będzie możliwość rozłożenia pawilonu 3x3m ? Bo nie wiem czy mam brać czy nie.

Jak pamiętam z zeszłego roku to powinno być dość miejsca. Bierz tym bardziej, że nigdy nie wiadomo z pogodą.

Posted

Dzisiaj jeszcze przyjmują zgłoszenia.... właśnie dzwoniłam pytając czy pies przyjęty a oni nawet znaleść nie mogli a ja chciałam sie upewnić czy napewno, ale Pan powiedział skoro na meila dostałam powtierdzenie przyjęcia to przyjęty i mamy spokojnie czekać na liste wystawców, która powinna sie ukazac do 3 sierpnia :D

Posted

Aha bo ja nie wysyłałam mailem tylko pocztą ;). Jednak i tak jutro przedzwonię i spytam się czy doszło.

Szkoda, że tyle trzeba będzie czekać na wykaz zgłoszonych psów. Bo 2 to ja już będę na miejscu bez dostępu do neta.

Chyba, że zrobię nalot na Han Sharn :diabloti:

Posted

Ja sie dzisiaj probowalam dowiedziec czy moje dotarlo to Pan po nazwisku nie mógł znalesc po nazwie psa nie mogl znalesc i w koncu numer rodowodu i jak mu powiedzialam ze meilem wyslam i ze dostalam potwierdzenie odbioru na miela i ze chcialam sie upewnic czy na pewno doszlo i czy moze podac ogolna liczbe ile jest psów w rasie to powiedzial ze skoro dostalam na meila potwierdzenie odbioru to napewno bedzie a ile jest to on nie wie bo jeszcze zgloszenia im przychodza i maja duzo zamieszanie :D a na necie beda informacje i postaraja sie jak najszybciej ale to juz nie zlaezne od nich....

Posted

Ja tez dzwonilam wczoraj.
Czy ktos mi moze powiedziec co to za miły Pan odbierał telefony? Ten facet mnie zaskoczył.W zadnym związku w dzien po zamknieciu przyjmowania zgloszen nikt nie chcial udzielac zadnych informacji a w Zakopanem ten Pan jest w stanie ustalic wszystko. Ja nawet od tego Pana dostalam stawke jaka jest w mojej rasie z wyszczegolnieniem na ilosc w danej klasie.

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Czy ktos z Was wie czy w koncu bedzie mlody prezenter w Zakopanym czy nie ...

TYTUŁY, WYRÓŻNIENIA I KONKURENCJE FINAŁOWE

• Wniosek na Championa Polski /CWC/
  • Zwycięzca Młodzieży
  • Najlepszy Pies /Suka/ w Rasie
  • Zwycięzca Rasy
  • Zwycięzca Grupy FCI
  • BEST IN JUNIOR
  • BEST IN SENIOR
  • BEST IN SHOW
  • Najlepszy pies /suka/ Oddziału Zakopiańskiego.
więc nie bedzie, i kurde nie ma bis szczeniat :(

Posted

Frytela napisał(a):
TYTUŁY, WYRÓŻNIENIA I KONKURENCJE FINAŁOWE

• Wniosek na Championa Polski /CWC/
  • Zwycięzca Młodzieży
  • Najlepszy Pies /Suka/ w Rasie
  • Zwycięzca Rasy
  • Zwycięzca Grupy FCI
  • BEST IN JUNIOR
  • BEST IN SENIOR
  • BEST IN SHOW
  • Najlepszy pies /suka/ Oddziału Zakopiańskiego.
więc nie bedzie, i kurde nie ma bis szczeniat :(

Kurcze szkoda :( to przyjade tylko wam pokibicowac bo ani nie mam nic do wystawiania :( ani nie ma Mp:(

Posted

Jaka miła obsługa w Związku O/Zakopane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś wysłałam maila z zapytaniem i dziś dostalam odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo za obsługę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: