Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnik na kolczatce ? i bat ! Nie do wiary !!!!!! Biedny jamnik !
Babsko trzeba ukarać............

Sniezynko masz rację ! Pies musi chodzić po wystawach, a bez motywacji
to już nie to.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się tez pochwale
Mamy pierwsze Zwycięstwo Młodzieży, pokonaliśmy konkurencję, udało się.
a ogólne wrażenia z wystawy super, gdyby nie rozrywkowy DJ - który jak tylko dorwał sie do mikrofonu, to albo śpiewał albo coś krzyczał, ogólnie na BIS-ach zrobił kupę zamieszania, aż mu jakas Pani organizatorka mikrofon zabrała i sama dalej prowadziła :mad: DJ Zakopane był do kitu:shake: :shake: :shake:
chyba wypił za dużo coca-coli;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Posted

Ja pana DJ-a miło wspominam, bo słuchałam go tylko na początku i mnie się podobały jego przyśpiewki.:loveu:
A sucz dziś ok. Wczoraj zrobiłam jej wcierkę z olejku mentholowego, żelu przeciwzapalnego stosowanego przy kontuzjach a na koniec była wcierka z heparyny. Dziś biega jakby nigdy nic. Kamień z serca..... :multi: Bo mi już mi w głowie wyrosły myśli o odpryskach kostnych:crazyeye: :evil_lol: a najwyraźniej upadek nie był tak groźny w skutkach jak wyglądał.

Jeszcze raz gratulacje!!!!

Śnieżynko - dziękuję za wprowadzenie moich gryzwek do bazy danych :Rose:

Posted

gonpak napisał(a):
Ja się tez pochwale
Mamy pierwsze Zwycięstwo Młodzieży, pokonaliśmy konkurencję, udało się.
a ogólne wrażenia z wystawy super, gdyby nie rozrywkowy DJ - który jak tylko dorwał sie do mikrofonu, to albo śpiewał albo coś krzyczał, ogólnie na BIS-ach zrobił kupę zamieszania, aż mu jakas Pani organizatorka mikrofon zabrała i sama dalej prowadziła :mad: DJ Zakopane był do kitu:shake: :shake: :shake:
chyba wypił za dużo coca-coli;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

najlepiej jak na BIS Puppy nie potrafił wymówic "american staffordshire terrier" to powiedział jakos tak ze "oto pies z drugiej strony atlantyku" xD

Posted

gonpak napisał(a):
gdyby nie rozrywkowy DJ - który jak tylko dorwał sie do mikrofonu, to albo śpiewał albo coś krzyczał, ogólnie na BIS-ach zrobił kupę zamieszania,

Oj, to prawda :evil_lol:

Posted

[quote name='cockermanka']A myśmy poznały Nugatową :multi:
A nasze piesy przywiozły;
Bassco - CWC i NDPwR:cool3:
Arabellka - CWC,NDSwR,BOB,BOG II :multi:

Pogoda była super,tylko pan konferansjer w pewnym momencie ,że tak powiem, przestał nadawać się do użytku...:evil_lol:dawno takich głupot nie słyszałam - kto był,ten wiem o czym mówię :evil_lol:
Otóz to! szybkie i jakże sympatyczne spotkanie :razz: :lol: :multi: Było mi bardzo miło.

Ja również z sukcesami Angol
CWC,BOB,BOG II :razz: :lol:

Ojej Pan konferansjer przyprawiał mnie o ból głowy :angryy: :angryy:
Na pamiątke .............

Guest Reyes
Posted

Co wy się go tak czepiacie!!! Wstydźcie się babki :D Pozytywny facet i tyle :]
Nie byłoby czego wspominać jakby nie on!

Posted

Alutka napisał(a):
Jamnik na kolczatce ? i bat ! Nie do wiary !!!!!! Biedny jamnik !
Babsko trzeba ukarać............

Sniezynko masz rację ! Pies musi chodzić po wystawach, a bez motywacji
to już nie to.

Zgadza sie jamnik był bity i to dość powarznie, nie wiem czy na kolczatce, ale bat to był lepszy niz na konia a z daleka to wyglądało jak kij dość duzy.

Guest Reyes
Posted

[quote name='Śnieżynka']Zgadza sie jamnik był bity i to dość powarznie, nie wiem czy na kolczatce, ale bat to był lepszy niz na konia a z daleka to wyglądało jak kij dość duzy.
No obroży rękami nie zbadałam możliwe że po prostu zwykła metolowa... Chcecie, to pamiętam chyba numer babki :shake:
I the best : TO BYł HODOWCA!!

Posted

Reyes napisał(a):
Co wy się go tak czepiacie!!! Wstydźcie się babki :D Pozytywny facet i tyle :]
Nie byłoby czego wspominać jakby nie on!

hehe fajne wspomnienia ;) nie no ale dobry był ;)

Posted

[quote name='Reyes']No obroży rękami nie zbadałam możliwe że po prostu zwykła metolowa... Chcecie, to pamiętam chyba numer babki :shake:
I the best : TO BYł HODOWCA!!

Ta hodowczyni szortkowłosych jamników , na prawie kazdej wystawie daje takie popisy niestety.

Posted

cockermanka napisał(a):
I - golden retriever
II - cocker spaniel angielski - ARABELLA Royal Antidotum :cool3:
III - springer spaniel angielski - URX z Lovparku

no proszę - widzę że Ebro Marakita zaszalał i wziął wszystko co mógł w Zakopcu!!:cool3: gratulacje dla wszystkich na podium:p

Posted

aga616 napisał(a):
no proszę - widzę że Ebro Marakita zaszalał i wziął wszystko co mógł w Zakopcu!!:cool3: gratulacje dla wszystkich na podium:p

A, to przynajmniej wiem,jak się nazywał ten piękny goldenek :cool3: - był ,o ile dobrze pamiętam na II lokacie na BIS :razz:

Posted

cockermanka napisał(a):
A, to przynajmniej wiem,jak się nazywał ten piękny goldenek :cool3: - był ,o ile dobrze pamiętam na II lokacie na BIS :razz:

:crazyeye: no to pięknie zaszaleli!! a kto wygrał BIS-a?