Celda Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jutro już wystawa:lookarou: Przeżywam, bo będzie tam pokazany szczeniak z mojej hodowli: doberman - Maggiore Lenevento B.C. Wszystkim którzy jadą na wystawę - życzę CUDOWNEJ pogody:lol: Quote
aleb Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Właśnie, jak jutro z pogodą? Mam nadzieję, że nie będzie padało :cool1: Quote
Celda Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Aleb będziesz na tej wystawie?? Moze zerkniesz na tego mojego malucha? Właściciele wystawiają pierwszy raz w zyciu.... Ja nie moge pojechać, bo mam 18 dniowe szczeniaczki :-)) Quote
Frytela Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 mam nadzieje ze bedzie cudowna, wole slonce niz deszcz, moje psy smierdza i wyglądaja jak straszydla jak sie zmoczą :D Quote
Celda Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Frytela napisał(a):mam nadzieje ze bedzie cudowna, wole slonce niz deszcz, moje psy smierdza i wyglądaja jak straszydla jak sie zmoczą :D Byłam na Twojej stronie - rzeczywiście Twoje psiaki, deszcz powinny mieć oszczędzony - czego życzę Quote
aleb Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Celda będę i oczywiście, że mogę zerknąć :) Tylko powiedz mi co i jak na PW ;) Quote
Nugatowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ja będę z gordonami i jednym anglikiem :lol: Mam nadzieje, że pogoda dopisze. W tamtym roku była burza, i moje proste włosy szlag trafił :lol: :angryy: :evil_lol: Quote
AnkaW Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Agama, Han, Śnieżynko /mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :oops: / powodzenia i BIS-ów grzywaczkowych życzę :multi: :multi: :multi: Quote
Alutka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='AnkaW']Agama, Han, Śnieżynko /mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :oops: / powodzenia i BIS-ów grzywaczkowych życzę :multi: :multi: :multi: Niestety Aniu pominęłaś - a gdzie SEN - Germanika. który dzisiaj dostał kolejne Zw. Mł. i tym samym ukończył Młodzieżowego Champ. Pl. i to w wieku 10-ciu miesięcy. :thumbs: :cool2: Quote
Śnieżynka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Alutka jeszcze raz serdecznie Gratuluje :) do zobaczenia w klasie pośredniej bądz otwartej :) a my dalej walczymy o 3 Zw. Mł. do Championatu :) Gratulacje dla wszystkich wystawiających tych zadowolonych i tych mniej zadowolonych :) P.S. ja sie bardzo ciesze z kolejnego bardzo ladnego opisu mojego psiaka :) Quote
panienkabubu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Mam ponad 120 zdjęć z dzisiejszej wystawy, ktoś chętny? :cool3: Quote
jo-jo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 panienkabubu napisał(a):Mam ponad 120 zdjęć z dzisiejszej wystawy, ktoś chętny? :cool3: Wiesz, jak dozie są to ja bardzooo chętnie :lol: :loveu: Gratulujemy Wszystkim Bardzo Serdecznie! Quote
Paulina87 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Panienkabubu a haszczaki też się tam załapały na zdjęciach? Jura - lokata 2 i ocena doskonała Quote
panienkabubu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dogi mam ze dwa, bo akurat obok mnei leżały, jak fociłam Bernardyny - dwa błękitne z Modrego Efektu (tak sobie wymyśliłam, bo tylko jedna Pani miała dwa błękitne dogi według katalogu), Husky też mam ze dwa, akurat był ścisk przy nich i szukałam jakiś brązowych Husky, bo mojemu tacie bardzo się podobają, no i nie znalazłam, więc poszłam ;-) Jutro postaram się tutaj wszystko wrzucić Quote
panienkabubu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Mam takie rasy: Dog Niemiecki Buldog Angielski Briard (czarny i płowy) Doberman Bernardyn Długowłosy Bernardyn Krótkowłosy Foksterier (?) Bokser (pręgowany i zółty) Śliniak (nie wiem jak się pisze jego rasę:evil_lol:) Cziłała długowłosa York westie mastif tybetanski (chyba) whipety Akita Husky borzoj chow chow reklama duluxa czyli taki bialo czarno kudlaty pies (nigdy nie wiem czy to PON czy nie PON :lol:) Buldog Francuski Collie Beagle Flat Owczarek Niemiecki Mam jeszcze kilka ras oprócz tych ale albo nie znam ich nazwy (nie chcę przekręcić), albo zdjecie jest pojedyczne, np. sznaucer sredni w ruchu. Jutro to zrzuce i wam tutaj wkleje:) Quote
jo-jo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 panienkabubu napisał(a):Dogi mam ze dwa, bo akurat obok mnei leżały, jak fociłam Bernardyny - dwa błękitne z Modrego Efektu (tak sobie wymyśliłam, bo tylko jedna Pani miała dwa błękitne dogi według katalogu), Husky też mam ze dwa, akurat był ścisk przy nich i szukałam jakiś brązowych Husky, bo mojemu tacie bardzo się podobają, no i nie znalazłam, więc poszłam ;-) Jutro postaram się tutaj wszystko wrzucić Oooo to w takim bedzie Di Maggio i Gianicolo :loveu: Quote
cockermanka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A myśmy poznały Nugatową :multi: A nasze piesy przywiozły; Bassco - CWC i NDPwR:cool3: Arabellka - CWC,NDSwR,BOB,BOG II :multi: Pogoda była super,tylko pan konferansjer w pewnym momencie ,że tak powiem, przestał nadawać się do użytku...:evil_lol:dawno takich głupot nie słyszałam - kto był,ten wiem o czym mówię :evil_lol: Quote
osiem Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Duże gratulacje i całusy dla przepięknych Arabelki i Bassco! (((: Quote
Juta Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cześć. My już dotarliśmy do domu. Agama, Han, Śnieżynka i tatuś Śnieżynki - dziękuję za przemiłe towarzystwo i strasznie się cieszę, że mogłam Was poznać. Mam nadzieję, że Wasze psiaki zgarnęły wszystko:loveu: . Przyznam, że zakochałam się w nich bez pamięci - są przecudne !!!! I teraz spać nie będę mogła:placz: Nasza podróż nie obyła się jednak bez tragicznego wypadku na krakowskim peronie............. Krakowskie perony są strasznie oddalone od schodów pociągu i mój pies podczas wsiadania wpadł między schody pociągu a peron:placz: . Wprawdzie go nie puściłam a dobrzy ludzie pomogli mi go wydostać i włożyć do pociągu - dzięki czemu jedynie był zawieszony i nie wpadł całkiem pod pociąg - ale strasznie się potłukł. Do domu nie doszedł, prawie się przewrócił w połowie drogi, musieliśmy wracać taxi. Ledwo stoi na łapach, a żebra też są potłuczone. Smaruję go czym się da, ale jutrzejszy ranek pokaże jak to się skończy. Na razie tylko łokieć jest opuchnięty i mam nadzieję, że nie zbierze się w nim płyn... Jednak kończąc pozytywnym akcentem - strasznie żałuję, że zakopiańska wystawa była moją pierwszą:shake: . Organizacja wspaniała, organizatorzy przesympatyczni, a muzyka i przyśpiewki, ehhh.........:loveu: Tylko piffka było mi brak, a tak chciałam uczcić sobie nasze dzisiejsze zwycięzstwo:mad: No i gratulki dla wszystkich wygranych!!!! Ale ja tam jeszcze wrócę.....:cool3: Quote
Agama Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Boziu ,Juta oby nic powaznego sie nie stalo dziewczynce-ona taka KOCHANA I GRZECZNA-trzymam kciuki ciesze ,sie bardzo ,ze Ciebie poznalam:multi: MALA Kiki CWC i NDSwR Quote
Alutka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Śnieżynka napisał(a):Alutka jeszcze raz serdecznie Gratuluje :) do zobaczenia w klasie pośredniej bądz otwartej :) a my dalej walczymy o 3 Zw. Mł. do Championatu :) Gratulacje dla wszystkich wystawiających tych zadowolonych i tych mniej zadowolonych :) P.S. ja sie bardzo ciesze z kolejnego bardzo ladnego opisu mojego psiaka :) Snieżynko !dziękuję . Masz bardzo ładnego pieska zrobisz bez problemów. Tydzień póżniej czy tydzień wcześniej, coż to za różnica ? Powodzenia. Quote
Frytela Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Kokos w pięknym stylu pokazał jak sie nie wystawiac ;) wiec dostał WO i stanął na II lokacie xD ;) Frytka ona przynajmniej jakos sie pokazała - dosk, lok I, NDSwR, CWC ;) ~~~~~~~~ GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ;) Quote
Śnieżynka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Alutka napisał(a):Snieżynko !dziękuję . Masz bardzo ładnego pieska zrobisz bez problemów. Tydzień póżniej czy tydzień wcześniej, coż to za różnica ? Powodzenia. Ja tam z jednej strony się cieszę że to się tak przesuwa, bo ja się naucze go lepiej naprzyszłość pokazywać, a psiak z wystawy na wstawe coraz bardziej to lubi. Jak na początku skakał po mnie i bał sie psiaków tak teraz chętnie się do nich garnie i już nawet w ringu piłka go interesuje :) o czym wcześniej mogłam zapomnieć. A przynajmniej rodzicom moge powiedzieć jade na następna bo zamierzonego planu nie zrobiliśmy, a psiak tego wart :) Pozdrawiam:) Quote
Guest Reyes Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Chyba nie ja jedna byłam światkiem dość sporej awantury pod ringiem P. Opary(sędziny jeszcze nie było) . Babka szła sobie z jamnikiem na kolcach i kijem w drugiej ręce ( takiego bata to ja i na "najukochańsze" koniczki na których jeździłam nie miałam). Wywiązała się wielka awantura, babka krzyczała się z organizatorką przez 20m. i co? Widziałam wyraźnie że została i tak oceniona! Teraz czy oddział nie jest w stanie czy nie chcę podjąć kroków w celu dyskwalifikacji w.w. ? Quote
Recommended Posts