Alutka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Jamnik na kolczatce ? i bat ! Nie do wiary !!!!!! Biedny jamnik ! Babsko trzeba ukarać............ Sniezynko masz rację ! Pies musi chodzić po wystawach, a bez motywacji to już nie to. Quote
Alutka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 osiem napisał(a):Duże gratulacje i całusy dla przepięknych Arabelki i Bassco! (((: I my się dołaczamy do gratulacji:multi: i pozdrawiamy :loveu: Quote
gonpak Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ja się tez pochwale Mamy pierwsze Zwycięstwo Młodzieży, pokonaliśmy konkurencję, udało się. a ogólne wrażenia z wystawy super, gdyby nie rozrywkowy DJ - który jak tylko dorwał sie do mikrofonu, to albo śpiewał albo coś krzyczał, ogólnie na BIS-ach zrobił kupę zamieszania, aż mu jakas Pani organizatorka mikrofon zabrała i sama dalej prowadziła :mad: DJ Zakopane był do kitu:shake: :shake: :shake: chyba wypił za dużo coca-coli;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Juta Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ja pana DJ-a miło wspominam, bo słuchałam go tylko na początku i mnie się podobały jego przyśpiewki.:loveu: A sucz dziś ok. Wczoraj zrobiłam jej wcierkę z olejku mentholowego, żelu przeciwzapalnego stosowanego przy kontuzjach a na koniec była wcierka z heparyny. Dziś biega jakby nigdy nic. Kamień z serca..... :multi: Bo mi już mi w głowie wyrosły myśli o odpryskach kostnych:crazyeye: :evil_lol: a najwyraźniej upadek nie był tak groźny w skutkach jak wyglądał. Jeszcze raz gratulacje!!!! Śnieżynko - dziękuję za wprowadzenie moich gryzwek do bazy danych :Rose: Quote
Frytela Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 gonpak napisał(a):Ja się tez pochwale Mamy pierwsze Zwycięstwo Młodzieży, pokonaliśmy konkurencję, udało się. a ogólne wrażenia z wystawy super, gdyby nie rozrywkowy DJ - który jak tylko dorwał sie do mikrofonu, to albo śpiewał albo coś krzyczał, ogólnie na BIS-ach zrobił kupę zamieszania, aż mu jakas Pani organizatorka mikrofon zabrała i sama dalej prowadziła :mad: DJ Zakopane był do kitu:shake: :shake: :shake: chyba wypił za dużo coca-coli;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) najlepiej jak na BIS Puppy nie potrafił wymówic "american staffordshire terrier" to powiedział jakos tak ze "oto pies z drugiej strony atlantyku" xD Quote
cockermanka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 gonpak napisał(a): gdyby nie rozrywkowy DJ - który jak tylko dorwał sie do mikrofonu, to albo śpiewał albo coś krzyczał, ogólnie na BIS-ach zrobił kupę zamieszania, Oj, to prawda :evil_lol: Quote
olaglowka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Gratulacje dla wszystkich!! Wszczególności dla Cockermanki, Zuli i Arabellki i Bassco !! GRATULACJE!!!!!!!!! Quote
cockermanka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 olaglowka napisał(a):Wszczególności dla Cockermanki, Zuli i Arabellki i Bassco !! Baaardzo dziękujemy :loveu: Quote
Nugatowa Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='cockermanka']A myśmy poznały Nugatową :multi: A nasze piesy przywiozły; Bassco - CWC i NDPwR:cool3: Arabellka - CWC,NDSwR,BOB,BOG II :multi: Pogoda była super,tylko pan konferansjer w pewnym momencie ,że tak powiem, przestał nadawać się do użytku...:evil_lol:dawno takich głupot nie słyszałam - kto był,ten wiem o czym mówię :evil_lol: Otóz to! szybkie i jakże sympatyczne spotkanie :razz: :lol: :multi: Było mi bardzo miło. Ja również z sukcesami Angol CWC,BOB,BOG II :razz: :lol: Ojej Pan konferansjer przyprawiał mnie o ból głowy :angryy: :angryy: Na pamiątke ............. Quote
Guest Reyes Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Co wy się go tak czepiacie!!! Wstydźcie się babki :D Pozytywny facet i tyle :] Nie byłoby czego wspominać jakby nie on! Quote
Śnieżynka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Alutka napisał(a):Jamnik na kolczatce ? i bat ! Nie do wiary !!!!!! Biedny jamnik ! Babsko trzeba ukarać............ Sniezynko masz rację ! Pies musi chodzić po wystawach, a bez motywacji to już nie to. Zgadza sie jamnik był bity i to dość powarznie, nie wiem czy na kolczatce, ale bat to był lepszy niz na konia a z daleka to wyglądało jak kij dość duzy. Quote
Guest Reyes Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Śnieżynka']Zgadza sie jamnik był bity i to dość powarznie, nie wiem czy na kolczatce, ale bat to był lepszy niz na konia a z daleka to wyglądało jak kij dość duzy. No obroży rękami nie zbadałam możliwe że po prostu zwykła metolowa... Chcecie, to pamiętam chyba numer babki :shake: I the best : TO BYł HODOWCA!! Quote
Frytela Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Reyes napisał(a):Co wy się go tak czepiacie!!! Wstydźcie się babki :D Pozytywny facet i tyle :] Nie byłoby czego wspominać jakby nie on! hehe fajne wspomnienia ;) nie no ale dobry był ;) Quote
panienkabubu Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 www.zakopanewystawa.jpg.pl - tutaj są moje zdjęcia z wystawy, ciągle dodaję nowe. Jeżeli ktoś chce oryginały to pisać. Quote
Yoshko Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Reyes']No obroży rękami nie zbadałam możliwe że po prostu zwykła metolowa... Chcecie, to pamiętam chyba numer babki :shake: I the best : TO BYł HODOWCA!! Ta hodowczyni szortkowłosych jamników , na prawie kazdej wystawie daje takie popisy niestety. Quote
cockermanka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 aga616 napisał(a):a na BOG VIII???:cool3: I - golden retriever II - cocker spaniel angielski - ARABELLA Royal Antidotum :cool3: III - springer spaniel angielski - URX z Lovparku Quote
aga616 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 cockermanka napisał(a):I - golden retriever II - cocker spaniel angielski - ARABELLA Royal Antidotum :cool3: III - springer spaniel angielski - URX z Lovparku no proszę - widzę że Ebro Marakita zaszalał i wziął wszystko co mógł w Zakopcu!!:cool3: gratulacje dla wszystkich na podium:p Quote
cockermanka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 aga616 napisał(a):no proszę - widzę że Ebro Marakita zaszalał i wziął wszystko co mógł w Zakopcu!!:cool3: gratulacje dla wszystkich na podium:p A, to przynajmniej wiem,jak się nazywał ten piękny goldenek :cool3: - był ,o ile dobrze pamiętam na II lokacie na BIS :razz: Quote
aga616 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 cockermanka napisał(a):A, to przynajmniej wiem,jak się nazywał ten piękny goldenek :cool3: - był ,o ile dobrze pamiętam na II lokacie na BIS :razz: :crazyeye: no to pięknie zaszaleli!! a kto wygrał BIS-a? Quote
cockermanka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 aga616 napisał(a)::crazyeye: no to pięknie zaszaleli!! a kto wygrał BIS-a? ARMAGEDON z Małej Polski - CTR Quote
olaglowka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cockermanka a masz moze jakies fotki ?? ;d Czy wie ktos moze co stanelo na BOG IX ?? Quote
cockermanka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mam jakieś fotki,ale od wczoraj mam awarię neostrady w domu:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts