Paulina87 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 haha skąd ja to znam, ja jak mam zadzwonić gdzieś to jestem chora a wszystko przez to, że mam uraz bo kilka lat temu dzwoniłam do telekomunikacji i zamiast dowiedzenia powiedziałam dzień dobry :oops: :evil_lol: . A też bym chciała znać wsześniwj stawkę haszczaków a dokładnie ilość suk w klasie otwartej. Może ktoś będzie jeszcze dzwonił i przy okazji zapyta o stawkę haszczaków? :cool3: Quote
Paulina87 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Filonek bezogonek dzwoniła dzisiaj i jej podali :razz: A ja napisałam maila z pytaniem czy zgłoszenie jest przyjęte i dostałam odpowiedx, że przyjęte - JURA kl.CH. :crazyeye: a ja ją zgłaszałam do otwartej hehe, od razu napisałam maila, że musieli się pomylić :lol: Quote
bogi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 filonek_bezogonek napisał(a):Ja tez dzwonilam wczoraj. . Ja nawet od tego Pana dostalam stawke jaka jest w mojej rasie z wyszczegolnieniem na ilosc w danej klasie. filonek_bezogonek-nie będę Ciebie namawiać na zdradę,ale proszę powiedz czy moje burki znalazły się w stawce:modla: Wysłałam zgłoszenia pocztą poleconą w na ostatnią chwilę i nie czuje się z tym dobrze(mogą mnie nie uwzględnić?):shake: Quote
Frytela Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 wczoraj moja znajoma dzwoniła do nich i pytała sie o stawke corgi to jej odpowiedzieli ze bedzie hmmm pod koniec tygodnia xD kurde ja tyle nie wytrzymam xD ja faxem wyslałam i cale szczescie przyjeli ;) Quote
filonek_bezogonek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 bogi napisał(a):filonek_bezogonek-nie będę Ciebie namawiać na zdradę,ale proszę powiedz czy moje burki znalazły się w stawce:modla: Wysłałam zgłoszenia pocztą poleconą w na ostatnią chwilę i nie czuje się z tym dobrze(mogą mnie nie uwzględnić?):shake: Bogi ja dzwonilam w dniu nastepnym po zamknieciu zgloszeń. I wtedy były 2 szpice mini - 1 suka - moja i 1 pies w mlodziezy. ale uprzedzili mnie ze jeszcze zgloszenia spływają pocztą. Wiec jak zmiescilas sie w terminie to dlaczego nie mili byc sie uwzglednić. Dzisiaj zadzwonie jeszcze raz - moze uda mi się jeszcze cos dowidziec - a powiedz mi kogo zgłaszalas zebym wiedziala o co siepytac ? Quote
bogi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 filonek_bezogonek napisał(a): Dzisiaj zadzwonie jeszcze raz - moze uda mi się jeszcze cos dowidziec - a powiedz mi kogo zgłaszalas zebym wiedziala o co siepytac ? Zgłosiłam moją Zuzie i Jukola w klasie otwartej, będę Ci wdzięczna ;) Quote
filonek_bezogonek Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Poki co splywaja zlgosenia i oni je segreguja i poki co nie ma jeszcze w spisie ale powiedzieli zeby sie nie martwic bo jak wyslalas w terminie to na 100% bedziesz. Quote
Light of Shin-Ra Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dziś najdalej jutro do wystawców wychodzą potwierdzenia. Wiem bo sama je przez parę godzin ładowałam do kopert. Quote
warg2003warg Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja to też ( tzn. kopertowanie ) lubię robić tylko w swoim oddziale. Quote
gonpak Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Han Sharn napisał(a):Dziś najdalej jutro do wystawców wychodzą potwierdzenia. Wiem bo sama je przez parę godzin ładowałam do kopert. o to fajnie, to czekam dziś na "psiowy list" jak to mówi moja teściowa:shake: Quote
warg2003warg Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja mówię list do i podaję imię psa, a teściowe są zawsze okropne , nie usprawiedliwia je nawet fakt, że urodziły faceta, którego bardzo kocham. Quote
Agappe Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Han Sharn napisał(a):Dziś najdalej jutro do wystawców wychodzą potwierdzenia. Wiem bo sama je przez parę godzin ładowałam do kopert. być może nie doczytałam, jesli tak to przepraszam, ale czy bedzie plan sędziowania i spis wystawców??? Quote
gonpak Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 warg2003warg napisał(a):Ja mówię list do i podaję imię psa, a teściowe są zawsze okropne , nie usprawiedliwia je nawet fakt, że urodziły faceta, którego bardzo kocham. taaaaaa... bardzo dobrze ujęte sedno sprawy:evil_lol: :diabloti: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Agappe napisał(a):być może nie doczytałam, jesli tak to przepraszam, ale czy bedzie plan sędziowania i spis wystawców??? Ma być na stronie ale kiedy dokładnie to nie wiem Acha i wiadomość z ostatniej chwili dwóch sędziów nie będzie grupa II Aleksander Waszkowski grupa VIII Stanisław Firlik powodem jest mała ilość zgłoszeń w ich rasach. Quote
aga616 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Han Sharn napisał(a):Ma być na stronie ale kiedy dokładnie to nie wiem Acha i wiadomość z ostatniej chwili dwóch sędziów nie będzie grupa II Aleksander Waszkowski grupa VIII Stanisław Firlik powodem jest mała ilość zgłoszeń w ich rasach. cool:roll: po raz trzeci ten sam sędzia:roll: Quote
Paulina87 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 han sharn a wiesz może ile jest haszczaków? Quote
aleb Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 han sharn jeżeli jest możliwość byłabym wdzięczna o informacje labradorów, dokładniej suk kl. młodzieży. Ile ich jest? Quote
Light of Shin-Ra Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wiecie co sorki ale gdybym wiedziała wcześniej (przed piątkiem a o tym , że trzeba przyjść w piątek dowiedziałam się jak wpadłam na chwilę we czwartek) to bym Wam wszystko sprawdziła ale tak to będę w związku dopiero we czwartek przed wystawą i wtedy mogę ewentualnie zajrzeć do komputera ale do tego czasu może już być lista przyjętych na wystawę. Quote
Śnieżynka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Han a nas widziałaś może do nas liścik pakowałaś :D Quote
cockermanka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Han Sharn napisał(a): grupa VIII Stanisław Firlik powodem jest mała ilość zgłoszeń w ich rasach. Heh...akurat specjalnie do Niego zgłosiłam młodszą czarną....:diabloti: Ale u p.Szczepańskiej-Korpetty nie byłyśmy w tym roku i nie oceniała młodego,więc bardzo nie będę zrzędzić...:cool3: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Śnieżynka napisał(a):Han a nas widziałaś może do nas liścik pakowałaś :D Wysłane na 100%, sama pakowałam.:lol: Quote
filonek_bezogonek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Han - wiesz co ja wyjezdzam i moge nie zdazyc odebrac listu - czy bedzie to jakis problem przy odbieraniu katalogu ? Quote
Różyczka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kto będzie sędziował boksery??? Z góry dziękuje za odpowiedź Quote
Recommended Posts