Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha skąd ja to znam, ja jak mam zadzwonić gdzieś to jestem chora a wszystko przez to, że mam uraz bo kilka lat temu dzwoniłam do telekomunikacji i zamiast dowiedzenia powiedziałam dzień dobry :oops: :evil_lol: .

A też bym chciała znać wsześniwj stawkę haszczaków a dokładnie ilość suk w klasie otwartej.

Może ktoś będzie jeszcze dzwonił i przy okazji zapyta o stawkę haszczaków? :cool3:

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filonek bezogonek dzwoniła dzisiaj i jej podali :razz:

A ja napisałam maila z pytaniem czy zgłoszenie jest przyjęte i dostałam odpowiedx, że przyjęte - JURA kl.CH. :crazyeye: a ja ją zgłaszałam do otwartej hehe, od razu napisałam maila, że musieli się pomylić :lol:

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
Ja tez dzwonilam wczoraj.
. Ja nawet od tego Pana dostalam stawke jaka jest w mojej rasie z wyszczegolnieniem na ilosc w danej klasie.

filonek_bezogonek-nie będę Ciebie namawiać na zdradę,ale proszę powiedz czy moje burki znalazły się w stawce:modla:
Wysłałam zgłoszenia pocztą poleconą w na ostatnią chwilę i nie czuje się z tym dobrze(mogą mnie nie uwzględnić?):shake:

Posted

wczoraj moja znajoma dzwoniła do nich i pytała sie o stawke corgi to jej odpowiedzieli ze bedzie hmmm pod koniec tygodnia xD kurde ja tyle nie wytrzymam xD

ja faxem wyslałam i cale szczescie przyjeli ;)

Posted

bogi napisał(a):
filonek_bezogonek-nie będę Ciebie namawiać na zdradę,ale proszę powiedz czy moje burki znalazły się w stawce:modla:
Wysłałam zgłoszenia pocztą poleconą w na ostatnią chwilę i nie czuje się z tym dobrze(mogą mnie nie uwzględnić?):shake:

Bogi
ja dzwonilam w dniu nastepnym po zamknieciu zgloszeń.
I wtedy były 2 szpice mini - 1 suka - moja i 1 pies w mlodziezy.
ale uprzedzili mnie ze jeszcze zgloszenia spływają pocztą. Wiec jak zmiescilas sie w terminie to dlaczego nie mili byc sie uwzglednić.
Dzisiaj zadzwonie jeszcze raz - moze uda mi się jeszcze cos dowidziec - a powiedz mi kogo zgłaszalas zebym wiedziala o co siepytac ?

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):

Dzisiaj zadzwonie jeszcze raz - moze uda mi się jeszcze cos dowidziec - a powiedz mi kogo zgłaszalas zebym wiedziala o co siepytac ?

Zgłosiłam moją Zuzie i Jukola w klasie otwartej, będę Ci wdzięczna ;)

Posted

Han Sharn napisał(a):
Dziś najdalej jutro do wystawców wychodzą potwierdzenia. Wiem bo sama je przez parę godzin ładowałam do kopert.

o to fajnie, to czekam dziś na "psiowy list" jak to mówi moja teściowa:shake:

Posted

Han Sharn napisał(a):
Dziś najdalej jutro do wystawców wychodzą potwierdzenia. Wiem bo sama je przez parę godzin ładowałam do kopert.

być może nie doczytałam, jesli tak to przepraszam, ale czy bedzie plan sędziowania i spis wystawców???

Posted

warg2003warg napisał(a):
Ja mówię list do i podaję imię psa, a teściowe są zawsze okropne , nie usprawiedliwia je nawet fakt, że urodziły faceta, którego bardzo kocham.

taaaaaa... bardzo dobrze ujęte sedno sprawy:evil_lol: :diabloti:

Posted

Agappe napisał(a):
być może nie doczytałam, jesli tak to przepraszam, ale czy bedzie plan sędziowania i spis wystawców???

Ma być na stronie ale kiedy dokładnie to nie wiem
Acha i wiadomość z ostatniej chwili dwóch sędziów nie będzie
grupa II
Aleksander Waszkowski
grupa VIII
Stanisław Firlik
powodem jest mała ilość zgłoszeń w ich rasach.

Posted

Han Sharn napisał(a):
Ma być na stronie ale kiedy dokładnie to nie wiem
Acha i wiadomość z ostatniej chwili dwóch sędziów nie będzie
grupa II
Aleksander Waszkowski
grupa VIII
Stanisław Firlik

cool:roll: po raz trzeci ten sam sędzia:roll:

Posted

Wiecie co sorki ale gdybym wiedziała wcześniej (przed piątkiem a o tym , że trzeba przyjść w piątek dowiedziałam się jak wpadłam na chwilę we czwartek) to bym Wam wszystko sprawdziła ale tak to będę w związku dopiero we czwartek przed wystawą i wtedy mogę ewentualnie zajrzeć do komputera ale do tego czasu może już być lista przyjętych na wystawę.

Posted

Han Sharn napisał(a):

grupa VIII
Stanisław Firlik

Heh...akurat specjalnie do Niego zgłosiłam młodszą czarną....:diabloti:
Ale u p.Szczepańskiej-Korpetty nie byłyśmy w tym roku i nie oceniała młodego,więc bardzo nie będę zrzędzić...:cool3: