filonek_bezogonek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ekhm ekhm no no no to nie dzicz !!!:angryy: :) prosze mi gorali nie obrazac :):mad: :cool3: to ich temperament :) jak by kazdy miala takie wahniecia cisnienia i halne to tez byscie byli tacy temperamentni :) nie obrazaj sie na Zakopane bo to wcale nie jest dziura i nie na darmo zwana jest zimowa stolica Polski :) Ja mam rodzice w Poroninie i Murzasihlu oraz Białym i Czarnym Dunajcu :) i jak patrze jak sie z tych miejscowosci robi metropolia to mi szczeka opada :) Ja sie wychowalam w gorach (kazde swieta weekendy ferie i wakacje nie malze tam spedzalam) i jak widze jak co roku "willi" przybywa to chyba zadne inne miejsce nie moze sie poszczycic tak szybko powstajacymi willami oraz cena ziemi mierzoną nie w polskich "dudkach" a w dolarach :) ALE WRACAJAC DO TEMATU :) jak by nie bylo to sie na pewno znajdziemy:) ja najwyzej poprosze o jakis numer telefony organizatora zebym sie w razie co mogla kontaktowac :) p.s. mam pytanie bo pierwszy raz na wystawe do zakopca jade, jak tam jest z cieniem ? Jest miejsce wsrod drzew czy lepiej gramolic sie z wlasnym parasolem przeciwslonecznym ? Quote
cockermanka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Wystawa ma być tam,gdzie w ubiegłum roku,czyli na niedużym stadionie - z tego co pamiętam,to na obrzeżach tego terenu były dzrzewa,ale nie powiem Ci czy dawały sensowny cień,bo ubiegłoroczna wystawa była pod znakiem mżawki i ulew... Quote
Paulina87 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja jakby co podam swój nr kom, jakbyśmy się tam znaleść nie mogli :evil_lol: 693-545-982 Quote
filonek_bezogonek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 cockermanka napisał(a):Wystawa ma być tam,gdzie w ubiegłum roku,czyli na niedużym stadionie - z tego co pamiętam,to na obrzeżach tego terenu były dzrzewa,ale nie powiem Ci czy dawały sensowny cień,bo ubiegłoroczna wystawa była pod znakiem mżawki i ulew... prosze zatem zaklinac pogode :) Quote
Light of Shin-Ra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Filonku gdybyś mieszkał tu na stałe to byś wiedział o czym mówię. Górale są ładni tylko od święta i na pocztówkach. A co do parasola weź koniecznie. Na stadionie nie ma dużo cienia. A o pogode to ja też zanoszę modły. :lol: Quote
weszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Oj pogoda w Zakopcu potrafi dać czadu. Pamiętam kilka lat temu deszcz i zimnicę (byłam mokruteńka do majtek i przmarznięta do kości), potem kilka wystaw z deszczem, rok temu nie byłam ale chyba dwie do tyłu była całkiem ok pogoda. W tym roku proszę żeby też było ładnie! Przynajmniej bez deszczu bo upałów nie lubimy ;) Quote
Bura Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja w tym roku do Zakopca nie jadę, marny sędzia żeby taki kawałek się tłuc... Quote
Paulina87 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Bura a orientujesz się ile huskych było w zeszłym roku? Ja miałam nie zgłaszać, ale stwierdziłam, że i tak będę tam na wakacjach i tak to zgłosić mogę. Quote
Juta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Orientujecie się, czy i kiedy będzie zamieszczony na stronie katalog przedwystawowy? Quote
Agama Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Juta ,jesli mozna zapytac skad Ty bedziesz jechala tym nocnym pociagiem,moze tym samym bysmy jechaly Quote
Light of Shin-Ra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agama napisał(a):Juta ,jesli mozna zapytac skad Ty bedziesz jechala tym nocnym pociagiem,moze tym samym bysmy jechaly A ja Was obie odbiorę z dworca. :multi: Quote
Agama Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Han ale ja dzisiaj zglosze lub nie zastanawiam sie,plus caly czs mysle czy posrednia czy otwarta Quote
Light of Shin-Ra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agama napisał(a):Han ale ja dzisiaj zglosze lub nie zastanawiam sie,plus caly czs mysle czy posrednia czy otwarta Zgłaszaj koniecznie. I nie zastanawiaj się jak byłam w związku we czwartek to nie było jeszcze żadnej suni zgłoszonej. :placz: Quote
filonek_bezogonek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no to teraz pozostaje czzekac na katalog a potem modlic sie o pogode i czekac na wyjazd Quote
Juta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agamciu - jadę pociągiem z Lublina. Ale nie wiem czy on jedzie przez Wawę. Jutro się dowiem. Han - jak Ty nas odbierzesz to na wystawę nie dotrzemy..........;) Quote
Agama Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Juta:lol:pewnie nie jedzie przez wawke,ja mam 3 pociagi 2 z przesiadka w Katowicach 1 bezposredni i wszystkie w Zakopcu miedzy 9 a 9 47-oczywiscie przyjechalabym w sobote,Juta czy Ty nie wystawiasz suni w otwartej ,bo ja moge i w poredniej i otwartej Han chyba sie jednak przelamie i zaraz zglosze Quote
Paulina87 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agama czyli jesteś kolejna chętna na spacerek? Kurcze z tego co widzę to na spacerku będą same małe psiska a tylko ja z takim "olbrzymem" :evil_lol: Quote
Juta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Jeszcze nie wiem, ale mysle ze to jest ten sam pociag, ktorym jechalam do Nowego Targu. Czyli o 21.30 przez Krakow do Zakopanego. Agamko zglaszaj spokojnie, ja nie wystawiam grzywacza Quote
aga616 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Paulinka18 napisał(a):Agama czyli jesteś kolejna chętna na spacerek? Kurcze z tego co widzę to na spacerku będą same małe psiska a tylko ja z takim "olbrzymem" :evil_lol: hmm..wszystko względne - mój seter i golden do małyvh raczej nie należą;) Quote
Paulina87 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No tak... czyli jednak będzie ktoś wagi cięższej ;) Quote
Juta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dziewczyny, a może by tak przed wejściem na teren wystawy się spotkać??? Ja będę w Zakopcu +/- 7-8 rano:loveu: Quote
Agama Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 beda od soboty i pewnie zorganizujemy nie jedno spotkanko:lol: Quote
Paulina87 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No my spotykamy się w sobotę, ale i pod wystawą też możemy. Wystawa zaczyna się o 10? Do której trzeba zgłosić swoją obecność? Quote
Agama Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 na kazda wystawke najlepiej przybyc z godzinke wczesniej Quote
filonek_bezogonek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mam prosbe :) czy cico byli w poporzednich latach moglio by mi na PW napisac jak w zakopcu prezentowalasie stawka szpicy mini ;) oraz o ktrej w ubieglych latach wchodzily na ring ;) pozdrawiam i czekam na info Quote
Recommended Posts