Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ekhm ekhm no no no to nie dzicz !!!:angryy: :) prosze mi gorali nie obrazac :):mad: :cool3: to ich temperament :) jak by kazdy miala takie wahniecia cisnienia i halne to tez byscie byli tacy temperamentni :)

nie obrazaj sie na Zakopane bo to wcale nie jest dziura i nie na darmo zwana jest zimowa stolica Polski :)

Ja mam rodzice w Poroninie i Murzasihlu oraz Białym i Czarnym Dunajcu :) i jak patrze jak sie z tych miejscowosci robi metropolia to mi szczeka opada :)

Ja sie wychowalam w gorach (kazde swieta weekendy ferie i wakacje nie malze tam spedzalam) i jak widze jak co roku "willi" przybywa to chyba zadne inne miejsce nie moze sie poszczycic tak szybko powstajacymi willami oraz cena ziemi mierzoną nie w polskich "dudkach" a w dolarach :)

ALE WRACAJAC DO TEMATU :)

jak by nie bylo to sie na pewno znajdziemy:)

ja najwyzej poprosze o jakis numer telefony organizatora zebym sie w razie co mogla kontaktowac :)

p.s. mam pytanie bo pierwszy raz na wystawe do zakopca jade, jak tam jest z cieniem ? Jest miejsce wsrod drzew czy lepiej gramolic sie z wlasnym parasolem przeciwslonecznym ?

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wystawa ma być tam,gdzie w ubiegłum roku,czyli na niedużym stadionie - z tego co pamiętam,to na obrzeżach tego terenu były dzrzewa,ale nie powiem Ci czy dawały sensowny cień,bo ubiegłoroczna wystawa była pod znakiem mżawki i ulew...

Posted

cockermanka napisał(a):
Wystawa ma być tam,gdzie w ubiegłum roku,czyli na niedużym stadionie - z tego co pamiętam,to na obrzeżach tego terenu były dzrzewa,ale nie powiem Ci czy dawały sensowny cień,bo ubiegłoroczna wystawa była pod znakiem mżawki i ulew...

prosze zatem zaklinac pogode :)

Posted

Filonku gdybyś mieszkał tu na stałe to byś wiedział o czym mówię. Górale są ładni tylko od święta i na pocztówkach.

A co do parasola weź koniecznie. Na stadionie nie ma dużo cienia. A o pogode to ja też zanoszę modły. :lol:

Posted

Oj pogoda w Zakopcu potrafi dać czadu. Pamiętam kilka lat temu deszcz i zimnicę (byłam mokruteńka do majtek i przmarznięta do kości), potem kilka wystaw z deszczem, rok temu nie byłam ale chyba dwie do tyłu była całkiem ok pogoda. W tym roku proszę żeby też było ładnie! Przynajmniej bez deszczu bo upałów nie lubimy ;)

Posted

Agama napisał(a):
Han ale ja dzisiaj zglosze lub nie zastanawiam sie,plus caly czs mysle czy posrednia czy otwarta

Zgłaszaj koniecznie. I nie zastanawiaj się jak byłam w związku we czwartek to nie było jeszcze żadnej suni zgłoszonej. :placz:

Posted

Agamciu - jadę pociągiem z Lublina. Ale nie wiem czy on jedzie przez Wawę. Jutro się dowiem.
Han - jak Ty nas odbierzesz to na wystawę nie dotrzemy..........;)

Posted

Juta:lol:pewnie nie jedzie przez wawke,ja mam 3 pociagi 2 z przesiadka w Katowicach 1 bezposredni i wszystkie w Zakopcu miedzy 9 a 9 47-oczywiscie przyjechalabym w sobote,Juta czy Ty nie wystawiasz suni w otwartej ,bo ja moge i w poredniej i otwartej
Han chyba sie jednak przelamie i zaraz zglosze

Posted

Jeszcze nie wiem, ale mysle ze to jest ten sam pociag, ktorym jechalam do Nowego Targu. Czyli o 21.30 przez Krakow do Zakopanego.

Agamko zglaszaj spokojnie, ja nie wystawiam grzywacza

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Agama czyli jesteś kolejna chętna na spacerek?

Kurcze z tego co widzę to na spacerku będą same małe psiska a tylko ja z takim "olbrzymem" :evil_lol:

hmm..wszystko względne - mój seter i golden do małyvh raczej nie należą;)