Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUBILEUSZOWA 40
KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH W ZAKOPANEM
05-08-2007

Potwierdzona Obsada Sędziowska Grupa I ANNA DOMINIAK LESZEK SALAMON owczarki niemieckie JADWIGA NICIEWICZ
owczarki podhalańskie Grupa II JANUSZ OPARA molosy długowłose ANDRZEJ KOT molosy krótkowłose
ANDRZEJ MANIA pinczery, sznaucery [SIZE=2]ALEKSANDER WASZKOWSKI boksery Grupa III VIVA MARIA SOLECKYJ SZPUNARniskonożne ZDZISŁAW KITLIŃSKI wysokonożne Grupa IV KRYSTYNA OPARA Grupa V KATARZYNA BORYCZKO Grupa VI, VI ANDRZEJ BRABLETZ Grupa VIII JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTAretrivery STANISŁAW FIRLIK Grupa IX WIESŁAW BORYCZKO GRUPA X KRYSTYNA OPARA

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JUBILEUSZOWA 40
KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH W ZAKOPANEM
05-08-2007
Informacje Zgłoszenia, wraz z kserokopią rodowodu i wpłaty, prosimy przesłać do dnia 15.07.2007 .
Do tego dnia przyjmujemy również wszelkie przeniesienia i zmiany.

Po tym terminie oraz w dniu wystawy wnioski takie nie będą uwzględniane.
Opłaty za zgłoszenie wynoszą:

<LI class=style13>pierwszy pies 70 zł. wraz z katalogiem, następne po 55 zł. <LI class=style13>szczenięta oraz klasa Interchampionów i weteranów 30 zł. bez katalogów <LI class=style13>rasy polskie - bezpłatnie. <LI class=style13>opłata dla wystawców zagranicznych:
    - 25 euro za pierwszego psa, z katalogiem
    - 20 euro za drugiego psa bez katalogu
  • opłaty wnoszone w dniu wystawy100 zł. lub 30 euro dla wszystkich psów.
Numer konta dla wpłat w PLN: 08 8821 0009 0000 0000 0345 0001
Numer konta dla wpłat w euro: POLUPLPR PL 08 8821 0009 0000 0000 0345 0001
Reklama w katalogu:

<LI class=style13>dla hodowców - biało-czarna cała strona 80 zł., pół strony 40
  • reklama kolorowa i reklama dla firm do uzgodnienia.
Organizator prześle wystawcom potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia, które uprawnia do wprowadzenia psa na teren wystawy, wolnego wstępu dla jednej osoby /przewodnika psa/ oraz odbioru katalogu.
Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo szczepienia psa przeciw wściekliźnie.
Wystawca jest zobowiązany przedstawić psa do oceny w odpowiednim czasie i ringu, w przeciwnym razie traci prawo do oceny.
W razie odwołania wystawy z przyczyn niezależnych od organizatora opłata za zgłoszenie zostanie zwrócona po potrąceniu części kwoty, na opłacenie powstałych kosztów.W razie odwołania wystawy z przyczyn niezależnych od organizatora opłata za zgłoszenie zostanie zwrócona po potrąceniu części kwoty, na opłacenie powstałych kosztów.

TYTUŁY, WYRÓŻNIENIA I KONKURENCJE FINAŁOWE
    <LI class=style13>Wniosek na Championa Polski /CWC/ <LI class=style13>Zwycięzca Młodzieży <LI class=style13>Najlepszy Pies /Suka/ w Rasie <LI class=style13>Zwycięzca Rasy <LI class=style13>Zwycięzca Grupy FCI <LI class=style13>BEST IN JUNIOR <LI class=style13>BEST IN SENIOR <LI class=style13>BEST IN SHOW
  • Najlepszy pies /suka/ Oddziału Zakopiańskiego.

Wypełniając zgłoszenie wystawca wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych - to jest na umieszczenie ich w Katalogu Wystawowym.

Wystawa odbędzie się zgodnie z Regulaminem Wystaw.

Komitet Organizacyjny.

Posted

cockermanka napisał(a):
Pytanie tylko,czy to informacja tegoroczna....
Tego niestety nie wiem:roll:

Najprościej chyba zadzwonić do oddziału...

Posted

Czy jest ktos kto moglby mi uzyczyc pieska na Mp w Zakopanym ??
Ja niestety nie bede ze swoimi bo niestety bede w tym czasie na wakacjach a bede blisko i szkoda zmarnowac okazje na kibicowanie innym ;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='warg2003warg']Przeczytałam wykaz konkurencji finałowych na ich stronie, nie ma Bis szczeniąt. Powiedzcie czy oddział zakopiański nie na tej konkurencji finałowej ? Czy była ona np. w zeszłym roku ?
W Zakopanem są tylko obowiązkowe konkurencje finałowe...

Florka_xyz - nie jestem pewna,czy w Zakopcu jest MP ....

Posted

W Zakopanym wiulu rzeczy nie ma. Np. w konkurencjach finałowych na grupach są trzy miejsca, ale tylko jeden puchar, reszta schodzi z niczym.
Ale za to bardzo chętnie biorą od nas " dudki " .

Posted

No to ja wysłałam zgłoszenie w sobotę. Mam nadzieję, że jeszcze je przyjmą :niewiem: :czytaj:

My będziemy w Zakopanem już od 2 sierpnia. Ktoś jeszcze będzie tam wcześniej? Może jakiś wspólny spacer z psiakami?

Posted

Paulinka18 napisał(a):
No to ja wysłałam zgłoszenie w sobotę. Mam nadzieję, że jeszcze je przyjmą :niewiem: :czytaj:

My będziemy w Zakopanem już od 2 sierpnia. Ktoś jeszcze będzie tam wcześniej? Może jakiś wspólny spacer z psiakami?

Ja jestem cały czas :lol:i chętnie Was poznamy.

Posted

Paulinka18 napisał(a):

my będziemy najprawdopodobniej od rana w sobotę - więc też piszemy się na wspólny przedwystawowy spacer:p

Posted

Han Sharn napisał(a):
Ja jestem cały czas :lol:i chętnie Was poznamy.

Han Sharn ja też jestem chętna na spacer w sobotę, będę nocowała chyba na ulicy Zwierzynieckiej, daleko stamtąd na wystawę? może masz jakieś namiary na niedrogi nolceg (z parkingiem) w pobliżu miejsca wystawy?:roll: