czikot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witam, ktoś ma juz moze jakies namiary na sedziów na tę krajówke - gr IX? miło by było połaczyc wypoczynek z wystawianiem :-) moze ktos jest z Zakopanego i juz wie cokolwiek na temat? Pozdrawiam Quote
Elitesse Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 sama chcialabym znac jakies informacje :roll: a na stronie oddzialu od dluzszego czasu " info wkrotce" ... Quote
czikot Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 wlasnie z Zakopanem zawsze jest problem albo nie maja stronki albo nieaktualna albo czeka sie i czeka na jakiekolwiek info o wystawie .... szkoda bo jednak jak masz w planach wyjazd to chcialoby sie wiedziec czy jest sens jechac w tamta strone :-) Quote
Light of Shin-Ra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dziś byłam w Związku i pytałam kiedy będzie info. Usłyszłam, że może za tydzień a może za dwa. Wystawa będzie prawdopodobnie na stadionie COS niedaleko Wielkiej Krokwi a IX grupę ma sędziować pan Boryczko ale to nie są jeszcze potwierdzone informacje tylko to co usłyszałam w związku. Też czekam niecierpliwie na info bo to w końcu "moja" wystawa a tu taka wtopa. :placz: Quote
karenina Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Han Sharn jak bys mogła dac nam cynk jak tylko jakies info sie pojawi. Ja bym sie chetnie przejechała znów do zakopanego, w zeszłym roku moj charcik był BIS-2, nie wypada nie jechac w tym roku ;) Quote
cockermanka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 O matko...znów na tym beznajdziejnym stadionie???? a tak było fajnie w ubiegłym roku...ehhh.... Quote
Gonia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 karenina napisał(a):Han Sharn jak bys mogła dac nam cynk jak tylko jakies info sie pojawi. Ja bym sie chetnie przejechała znów do zakopanego, w zeszłym roku moj charcik był BIS-2, nie wypada nie jechac w tym roku ;)Karenina,zaklep mi to samo miejsce co rok temu na BIS-ie:evil_lol: Quote
Elitesse Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Han daj znac jak tylko sie czegos dowiesz !! w Zakopanym bylam ostatnio chyba w 2002 na wielkanoc i chetnie bym sie znowu wybrala Quote
Błyskotka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jak ja dzwoniłam do oddziału ale było to już może z miesiąc temu to pani z oddziału mi powiedziała że V grupę ma oceniać Pani Boryczko. Do Zakopanego raczej sie nie wybieram ale jak będę musiała i będzie oceniał ktoś lepszy to może się pojawię :cool3:. Quote
jusiss Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 To ja na doczepkę, bardzo ładnie proszę o grupę VIII (z naciskiem na laby):p Quote
karenina Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Gonia napisał(a):Karenina,zaklep mi to samo miejsce co rok temu na BIS-ie:evil_lol: Luzik :cool3: Ale Ty zaklep ciut lepszą pogode :evil_lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Obiecuję, że w przyszłym tygodniu pójdę znowu do związku ponudzić. A może wreszcie dadzą info. Ten stadion koło Krokwi jest chyba lepszy niż ten co był w zeszłym roku. Moim zdaniem więcej miejsca, więcej drzew czyli cienia i lepszy parking. Może nie będzie tak żle. Quote
cockermanka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dwa razy wystawiałam na stadionie koło Krokwi - za każdym razem kazano mi samej z córką targać klatkę z psami :angryy:(2-3 cockery "trochę" ważą) po tych wielkich i koślawych schodach ,bo panowie przy bocznych wejściach (gdzie można sobie klatką dojechać po asfalcie) mnie nie wpuścili ze zgłoszonymi psami - ale,o ironio, bez problemu wpuszczali widzów z niezgłoszonymi psami:mad:. Dlatego,jak słyszę "stadion koło Krokwi" to mnie szlag trafia....:angryy: W ubiegłym roku może i mniejszy stadion,ale z wejściem przynajmniej nie było żadnych problemów. Quote
Elitesse Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ja tez mam klatke do targania i to niemala :crazyeye: Quote
Light of Shin-Ra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Podobno miejsce wystawy nie jest jeszcze przesądzone może być tam gdzie była w zeszłym roku. A co do strony to informatyk który się tym zajmował wyjechał i szukają nowego. Tyle się na razie dowiedziałam w związku. Czyli w zasadzie dalej nic nie wiadomo. Quote
aga616 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 hmmm no to szkoda - mam nadzieję na jakieś info wkrótce, bo Zakopane na 100% nawiedzimy:lol: Quote
Collieland Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Potwierdzona Obsada Sędziowska Grupa I ANNA DOMINIAK LESZEK SALAMON owczarki niemieckie JADWIGA NICIEWICZ owczarki podhalańskie Grupa II JANUSZ OPARA molosy długowłose ANDRZEJ KOT molosy krótkowłose pinczery, sznaucery Grupa III VIVA MARIA SOLECKYJ SZPUNAR niskonożne wysokonożne Grupa IV KRYSTYNA OPARA Grupa V KATARZYNA BORYCZKO Grupa VI, VII ANDRZEJ BRABLETZ Grupa VIII JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA retrivery Grupa IX WIESŁAW BORYCZKO GRUPA X KRYSTYNA OPARA Quote
cockermanka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Collieland napisał(a):Grupa VIII JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTAretrivery Świetnie - wreszcie jakaś informacja :multi: Mam tylko małe pytanko - czy p.Szczepańska Korpetta jest na całą VIII grupę - bo tu jest tak jakby coś wycięte w tym info:roll: Quote
Collieland Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Skopiowałem z info na stronie oddziału - chyba na całą VIII-ą Quote
cockermanka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Już znalazłam na stronie - dzięki. Hmm..pisze,że retrievery...zadzwonię popołudniu do oddziału,to sie dowiem. No i wypytam,gdzie w tym roku będzie wystawa... Quote
Elitesse Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 tylko 2 sedziow na 2 grupe :crazyeye: dziwnie to na stronie jest podane, moze dopisza jeszcze jednego ? :roll: Quote
jusiss Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jak rozmawialam miesiac temu, to Pani w sekretariacie cos wspominała że na VIII ma byc 2 sedziow. Quote
cockermanka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tak właśnie przypuszczam,że na ósemkę powinno być dwóch... Quote
Paulina87 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja się ciągle zastanawiam nad zgloszeniem do Zakopanego (w sumie i tak miałam zamiar 6 jechac na wakacje więc najwyżej pojadę 4). W sumie mam jeszcze 10 dni do zastanowienia ;). Czy ktos może pamięta czy duzo haszczaków bylo w zeszłym roku? Quote
Recommended Posts