Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
ktoś ma juz moze jakies namiary na sedziów na tę krajówke - gr IX?
miło by było połaczyc wypoczynek z wystawianiem :-)
moze ktos jest z Zakopanego i juz wie cokolwiek na temat?

Pozdrawiam

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie z Zakopanem zawsze jest problem albo nie maja stronki albo nieaktualna albo czeka sie i czeka na jakiekolwiek info o wystawie .... szkoda bo jednak jak masz w planach wyjazd to chcialoby sie wiedziec czy jest sens jechac w tamta strone :-)

Posted

Dziś byłam w Związku i pytałam kiedy będzie info. Usłyszłam, że może za tydzień a może za dwa.
Wystawa będzie prawdopodobnie na stadionie COS niedaleko Wielkiej Krokwi a IX grupę ma sędziować pan Boryczko ale to nie są jeszcze potwierdzone informacje tylko to co usłyszałam w związku.
Też czekam niecierpliwie na info bo to w końcu "moja" wystawa a tu taka wtopa. :placz:

Posted

Han Sharn jak bys mogła dac nam cynk jak tylko jakies info sie pojawi.
Ja bym sie chetnie przejechała znów do zakopanego, w zeszłym roku moj charcik był BIS-2, nie wypada nie jechac w tym roku ;)

Posted

karenina napisał(a):
Han Sharn jak bys mogła dac nam cynk jak tylko jakies info sie pojawi.
Ja bym sie chetnie przejechała znów do zakopanego, w zeszłym roku moj charcik był BIS-2, nie wypada nie jechac w tym roku ;)
Karenina,zaklep mi to samo miejsce co rok temu na BIS-ie:evil_lol:

Posted

Jak ja dzwoniłam do oddziału ale było to już może z miesiąc temu to pani z oddziału mi powiedziała że V grupę ma oceniać Pani Boryczko. Do Zakopanego raczej sie nie wybieram ale jak będę musiała i będzie oceniał ktoś lepszy to może się pojawię :cool3:.

Posted

Obiecuję, że w przyszłym tygodniu pójdę znowu do związku ponudzić. A może wreszcie dadzą info.
Ten stadion koło Krokwi jest chyba lepszy niż ten co był w zeszłym roku. Moim zdaniem więcej miejsca, więcej drzew czyli cienia i lepszy parking. Może nie będzie tak żle.

Posted

Dwa razy wystawiałam na stadionie koło Krokwi - za każdym razem kazano mi samej z córką targać klatkę z psami :angryy:(2-3 cockery "trochę" ważą) po tych wielkich i koślawych schodach ,bo panowie przy bocznych wejściach (gdzie można sobie klatką dojechać po asfalcie) mnie nie wpuścili ze zgłoszonymi psami - ale,o ironio, bez problemu wpuszczali widzów z niezgłoszonymi psami:mad:.

Dlatego,jak słyszę "stadion koło Krokwi" to mnie szlag trafia....:angryy:
W ubiegłym roku może i mniejszy stadion,ale z wejściem przynajmniej nie było żadnych problemów.

• 3 weeks later...
Posted

Podobno miejsce wystawy nie jest jeszcze przesądzone może być tam gdzie była w zeszłym roku. A co do strony to informatyk który się tym zajmował wyjechał i szukają nowego. Tyle się na razie dowiedziałam w związku.

Czyli w zasadzie dalej nic nie wiadomo.

• 2 weeks later...
Posted

Potwierdzona Obsada Sędziowska
Grupa I
ANNA DOMINIAK
LESZEK SALAMON owczarki niemieckie
JADWIGA NICIEWICZ
owczarki podhalańskie
Grupa II
JANUSZ OPARA molosy długowłose
ANDRZEJ KOT molosy krótkowłose
pinczery, sznaucery
Grupa III
VIVA MARIA SOLECKYJ SZPUNAR niskonożne wysokonożne
Grupa IV
KRYSTYNA OPARA
Grupa V
KATARZYNA BORYCZKO
Grupa VI, VII
ANDRZEJ BRABLETZ
Grupa VIII
JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA retrivery
Grupa IX
WIESŁAW BORYCZKO
GRUPA X
KRYSTYNA OPARA

Posted

Collieland napisał(a):
Grupa VIII JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTAretrivery

Świetnie - wreszcie jakaś informacja :multi:
Mam tylko małe pytanko - czy p.Szczepańska Korpetta jest na całą VIII grupę - bo tu jest tak jakby coś wycięte w tym info:roll:

• 1 month later...
Posted

Ja się ciągle zastanawiam nad zgloszeniem do Zakopanego (w sumie i tak miałam zamiar 6 jechac na wakacje więc najwyżej pojadę 4).

W sumie mam jeszcze 10 dni do zastanowienia ;).

Czy ktos może pamięta czy duzo haszczaków bylo w zeszłym roku?