Dzaga Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie ma za co, choć może być jeżeli dodasz nowe xD Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dzisiaj dla odmiany filmik. :cool3: Tak oto zachowuje się moja psiaca, jak znajdzie jakiś interesujący zapach: http://www.wrzuta.pl/film/g6hhkGIfGg/pc020317 :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 merdacz pierwsza klasa, jak wyniucha jakiś trop mizianko Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
BBeta Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ale jej tyłek fajnie lata :diabloti: :cool3: Quote
madziorna Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Dzisiaj dla odmiany filmik. :cool3: Tak oto zachowuje się moja psiaca, jak znajdzie jakiś interesujący zapach: http://www.wrzuta.pl/film/g6hhkGIfGg/pc020317 :evil_lol: Ale słodka "wiercidupka" :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Buahaha, spaniele jak się cieszą to tak fajnie kręcą doopką ^^ Przypomniała mi się teraz moja Az. jak merdając ogonem tak się wyginała ;p Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ale kręci supką:loveu: Pewno od kawalerów to się odpoędzić nie możecie, przy takiej modelce Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 bGirl napisał(a):merdacz pierwsza klasa, jak wyniucha jakiś trop mizianko Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK BBeta napisał(a):Ale jej tyłek fajnie lata :diabloti: :cool3: anetta napisał(a):Hhahahahhaha, latający ogon:lol: madziorna napisał(a):Ale słodka "wiercidupka" :evil_lol: a_ga.isk napisał(a):Buahaha, spaniele jak się cieszą to tak fajnie kręcą doopką ^^ Przypomniała mi się teraz moja Az. jak merdając ogonem tak się wyginała ;p Dokładnie, doopka to jej zawsze cała lata jak tylko poczuje jakieś ślady zwierząt. :cool3: Normalnie kocham ten latajacy tyłeczek! :loveu: :loveu: :loveu: I mimo, że jestem przeciwna kopiowaniu psom uszu i ogonów, to jednak muszę przyznać, że tylko kopiowane ogonki potrafią tak doopcię rozruszać. :evil_lol: Patikujek napisał(a):Ale kręci supką:loveu: Pewno od kawalerów to się odpoędzić nie możecie, przy takiej modelce Masz rację, wszyscy okoliczni psi kawalerzy lecą na Gingerkę. :cool3: :loveu: Ale to pewnie dlatego, że ogólnie mało u nas suczek, wszyscy wolą psy. Może to i dobrze. ;) Quote
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Chyba dobrze, bo większośąć na pewno by nie upilnoiwała później Quote
Matusz Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzień dobry ;) wpadliśmy życzyć miłego dnia;) Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Patikujek napisał(a):Chyba dobrze, bo większośąć na pewno by nie upilnoiwała później Dokładnie. :shake: Matusz napisał(a):Dzień dobry ;) wpadliśmy życzyć miłego dnia;) Dziękujemy i przesyłamy pozdrowionka. Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzieńdoberek !:cool3: Co tam u was ? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Pimpek napisał(a):Dzieńdoberek !:cool3: Co tam u was ? :eviltong: U nas po staremu - nudy. :lol: :evil_lol: A teraz, w związku z tym, że w prawie każdej galerii katują mnie widokiem przepysznych ciast :sabber: oraz wiosennymi i letnimi wspomnieniami :placz:, postanowiłam także powspominać. :cool3: Smacznego! :diabloti: Quote
Matusz Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ale truskawki !! wiesz co ?:eviltong::eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nie no :mad: :mad: :mad: :mad: jak nie jakies ciasta pyszne to truskaweczki (moje ulubione):angryy: :angryy::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asia przegięłaś te ciasta do truskawek nie mają porównania, w przyszłym roku na wyżerkę do was przyjeżdżam:D:D:D Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Matusz napisał(a):ale truskawki !! wiesz co ?:eviltong::eviltong: Cio? :eviltong: Marta_Ares napisał(a):nie no :mad: :mad: :mad: :mad: jak nie jakies ciasta pyszne to truskaweczki (moje ulubione):angryy: :angryy::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje też. :loveu: Patikujek napisał(a):Asia przegięłaś te ciasta do truskawek nie mają porównania, w przyszłym roku na wyżerkę do was przyjeżdżam:D:D:D A zapraszam, zapraszam. :cool3: Brakuje nam rąk do zbierania. :evil_lol: :eviltong: Właśnie się zajadam karmelowym mleczkiem z tubki. :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Matusz napisał(a):ale truskawki !! wiesz co ?:eviltong::eviltong: Cio? :cool3: Marta_Ares napisał(a):nie no :mad: :mad: :mad: :mad: jak nie jakies ciasta pyszne to truskaweczki (moje ulubione):angryy: :angryy::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje też. :loveu: Patikujek napisał(a):Asia przegięłaś te ciasta do truskawek nie mają porównania, w przyszłym roku na wyżerkę do was przyjeżdżam:D:D:D A zapraszam, zapraszam. :cool3: Rąk nam brakuje do zbierania. :evil_lol: :eviltong: Właśnie się zajadam karmelowym mleczkiem z tubki. :facelick: Quote
BBeta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Właśnie się zajadam karmelowym mleczkiem z tubki. :eviltong: Pójdzie Ci w biodra :diabloti: http://i5.tinypic.com/6t01s2f.jpg Jakie duże :crazyeye: Ciekawe czy słodkie :sabber: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 BBeta napisał(a):Pójdzie Ci w biodra :diabloti: Ty się tam o moje biodra nie martw. :eviltong: Trzeba sobie humor czasem poprawić. :evil_lol: BBeta napisał(a):http://i5.tinypic.com/6t01s2f.jpg Jakie duże :crazyeye: Ciekawe czy słodkie :sabber: No jasne, że słodkie. Miodzio. :facelick: Quote
BBeta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Ty się tam o moje biodra nie martw. :eviltong: Trzeba sobie humor czasem poprawić. :evil_lol: Zakupy nie lepsze? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 BBeta napisał(a):Zakupy nie lepsze? :cool3: No toż właśnie sobie zakupiłam mleczko. :grins: Quote
BBeta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asia & Ginger napisał(a):No toż właśnie sobie zakupiłam mleczko. :grins: No tak :mdrmed: Mała rzecz, a cieszy :diabloti: Quote
Recommended Posts