Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiu dzięki za setery :loveu::loveu: bo ja nawet nie zdążyłem zahaczyć o setery:shake: nie wiesz może kto zwyciężył rasę ?? Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 KaRa_ napisał(a):Dzięki za zdjęcia mojego brzydala z niewyraźną kufą i źle osadzonymi uszami:evil_lol:Moge dac te zdjecia na aussikowe forum? Masz jeszcze jakies aussiki?:eviltong: Jasne, że możesz wrzucić na forum. :p A zdjęcia aussikowe jeszcze mam, ale wrzucam fotki po kolei żeby mi się nie pomieszały, także cierpliwości. :evil_lol: ;) ATLANTYDA napisał(a):Pozdrawiamy wieczorkiem :p http://i13.tinypic.com/7xcs0u9.jpghttp://i13.tinypic.com/6y2fhoh.jpg Normalnie pies użytkowy glebogryzarka:evil_lol:,super do jesiennych prac na działce. A to na zimę sweterki:loveu:http://i16.tinypic.com/8ak5aq8.jpg Zgadzam się w zupełności, Gingerka to pies użytkowy. Ona kocha kopać, a szczególnie tam, gdzie nie powinna. Jak już wyczuje norę myszy, to kopie nie patrząc na nic, wyrywa przy tym wszystko co wpadnie jej pod łapy i w zęby. :evil_lol: Powyrywała już kiedyś z korzeniami rzodkiewki, pomidory i truskawki, ogórki i wiele, wiele innych. :mad: Poza tym w poszukiwaniu kreta lubi też przekopać trawnik. :mad: Ale nie zabraniam jej, co tam jakaś trawa, ważne, że ma radochę. :p Quote
KaRa_ Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jak ładnie Risa wyszła a widac,że Jureja zdenerwowana na tym ringu:evil_lol: A zdązysz te fotki dać przez 24?:evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://i10.tinypic.com/8g3s1ft.jpg Wiesz może czy to była syczka??? bo wygląda jak suńka jednej z dogomaniaczek którą ostatnio poznałam(i się okazało że w Bytomiu na wystawie się spotkałyśmy) czekam na więcej białasków:loveu: Kara ślicznie na zdjęciach z Djuczkiem wychodzisz:) A Julka też ładnie z Risą wygląda Jeja:loveu: Dzięki Asiu:loveu: A twój pychol jest w żywiole jak kopie nie da się tego ukryć:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Matusz napisał(a):Asiu dzięki za setery :loveu::loveu: bo ja nawet nie zdążyłem zahaczyć o setery:shake: nie wiesz może kto zwyciężył rasę ?? Nie mam fioletowego pojęcia, kto wziął rasę. :shake: Aaa, już mi się coś przypomniało, chyba było napisane na wątku o wystawie, że zwyciężył American Dollar z Arislandu, ale głowy nie dam uciąć. ;) Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Nie mam fioletowego pojęcia, kto wziął rasę. :shake: Aaa, już mi się coś przypomniało, chyba było napisane na wątku o wystawie, że zwyciężył American Dollar z Arislandu, ale głowy nie dam uciąć. ;) a to pewnie i tak :) to piękny pies i jaki utytułowany ! :loveu::loveu: cudnie się porusza Quote
KaRa_ Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Matusz napisał(a):a to pewnie i tak :) to piękny pies i jaki utytułowany ! :loveu::loveu: cudnie się porusza Ale i tak dla mnie najpiękniejszym seterem jest Joy of Life Dervilla:eviltong:co widać na fotkach:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 KaRa_ napisał(a):Jak ładnie Risa wyszła a widac,że Jureja zdenerwowana na tym ringu:evil_lol: A zdązysz te fotki dać przez 24?:evil_lol: Wiesz co, wątpię, bo jestem okrutnie głodna i muszę coś przekąsić. :eviltong: Patikujek napisał(a):http://i10.tinypic.com/8g3s1ft.jpg Wiesz może czy to była syczka??? bo wygląda jak suńka jednej z dogomaniaczek którą ostatnio poznałam(i się okazało że w Bytomiu na wystawie się spotkałyśmy) czekam na więcej białasków:loveu: Kara ślicznie na zdjęciach z Djuczkiem wychodzisz:) A Julka też ładnie z Risą wygląda Jeja:loveu: Dzięki Asiu:loveu: A twój pychol jest w żywiole jak kopie nie da się tego ukryć:evil_lol: Pati, nie mam pojęcia czy to suczka, nie zaglądałam. :evil_lol: Mam jeszcze chyba ze 3 zdjęcia białasków. :cool3: Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 no sprawdziłem i BOB wygrał American Dolar Arisland :) Quote
Patikujek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To dobrze, dzięki Asiu:loveu: Wycałuj czrno rudy duecik:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 "Zgadzam się w zupełności, Gingerka to pies użytkowy. Ona kocha kopać, a szczególnie tam, gdzie nie powinna. Jak już wyczuje norę myszy, to kopie nie patrząc na nic, wyrywa przy tym wszystko co wpadnie jej pod łapy i w zęby. :evil_lol: Powyrywała już kiedyś z korzeniami rzodkiewki, pomidory i truskawki, ogórki i wiele, wiele innych. :mad: Poza tym w poszukiwaniu kreta lubi też przekopać trawnik. :mad: Ale nie zabraniam jej, co tam jakaś trawa, ważne, że ma radochę. :p[/quote]" Bono też kopie gdzie popadnie i krzaczki lubi poobgryzać :eviltong:.:diabloti:. Widzę że na wystawie super było ,dobrze że mogę fotki zobaczyć :multi: Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Matusz napisał(a):no sprawdziłem i BOB wygrał American Dolar Arisland :) Czyli jeszcze mnie pamięć nie myli. :multi: :p Patikujek napisał(a):To dobrze, dzięki Asiu:loveu: Wycałuj czrno rudy duecik:loveu: Wycałuję, ale to jutro, bo dzisiaj duecik już śpi. :lol: ATLANTYDA napisał(a):Bono też kopie gdzie popadnie i krzaczki lubi poobgryzać :eviltong:.:diabloti:. Widzę że na wystawie super było ,dobrze że mogę fotki zobaczyć :multi: Pewnie, że było super. :multi: A fotek mam jeszcze sporo, także zapraszam jutro. :cool3: Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witamy !! :multi::multi: dogo już działa mam nadzieję, że na dobre Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Matusz napisał(a):Witamy !! :multi::multi: dogo już działa mam nadzieję, że na dobre Witamy po dwudniowej przerwie. :multi: No w końcu działa, bo już się stęskniłam. :p Za chwilkę kolejne zdjęcia z wystawy. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 I pies z irokezem. :evil_lol: Quote
Magot Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Asiu, wszystkie fotki są po prostu cudne:loveu: Dziękuję za tyle sweterków;) Szkoda , że do Kielc Ci tak daleko, w przeciwnym razie może byśmy się spotkały?:-( Ale prosimy o kciuki na niedzielę:cool3: Quote
Pianka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ale duzo fotek:multi: Śliczne psiaki:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Magda:) napisał(a):Asiu, wszystkie fotki są po prostu cudne:loveu: Dziękuję za tyle sweterków;) Szkoda , że do Kielc Ci tak daleko, w przeciwnym razie może byśmy się spotkały?:-( Ale prosimy o kciuki na niedzielę:cool3: Mam jeszcze dużo fotek z tej wystawy, a cockerków całe mnóstwo. :cool3: :loveu: No do Kielc mam rzeczywiście spory kawałek drogi. :shake: Ale kciuki będę oczywiście trzymać z całych sił :kciuki: :kciuki:, a Gingerka łapki :bluepaw: :bluepaw:. Pianka napisał(a):Ale duzo fotek:multi: Śliczne psiaki:loveu: Dziękujemy. :p Quote
Magot Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Mam jeszcze dużo fotek z tej wystawy, a cockerków całe mnóstwo. :cool3: :loveu: No do Kielc mam rzeczywiście spory kawałek drogi. :shake: Ale kciuki będę oczywiście trzymać z całych sił :kciuki: :kciuki:, a Gingerka łapki :bluepaw: :bluepaw:. No to na co kobito czekasz, szybciutko wklejaj cockerki:mad::loveu: Diękujemy za kciuki, na pewno się przydadzą:roll::cool3: Quote
Recommended Posts