Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Witam wszystkich po dłuuuuugiej nieobecności! :multi: :multi: :multi:
Czy to nadal aktualne? :oops:

No jak chcesz ja sobie porównam i ponawiam czy nie chcesz się może lupina jakiegoś pozbyć :lol:

• 3 months later...
Posted

[SIZE="3"]http://lh5.ggpht.com/_It6MDs7nEIc/SlJ7h77XGvI/AAAAAAAAAMQ/n1eG329PLV8/s512/P7040280.JPG[FONT="Book Antiqua"] Spanielowo mi :evil_lol::loveu:[/FONT]

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Asia...pisałaś do mnie na pw w sprawie wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie. Odpisałam, ale masz przepełnioną skrzynke. Odezwij sie jesli jest to nadal aktualne, chetnie pomoge.

Moj nr tel. 696085848.

Paulina

Posted

LAZY napisał(a):
Asia...pisałaś do mnie na pw w sprawie wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie. Odpisałam, ale masz przepełnioną skrzynke. Odezwij sie jesli jest to nadal aktualne, chetnie pomoge.

Moj nr tel. 696085848.

Paulina

Sprawa z wizytą już załatwiona, dzięki ogromne za chęć pomocy. :loveu:

Posted

anetta napisał(a):
Asia, a co Ty się tak obijasz? :mad: he?

A tak jakoś wyszło... :oops:
Wkręciłam się w adopcje spanieli i czasu za bardzo nie miałam na prowadzenie galerii.
Czesem zaglądałam do innych, ale nic nie pisałam. :oops:

Kilka nowych fotek mam, to może jutro je zamieszczę. ;)

Posted

No to kilka fotek, dla tych, którzy jeszcze o nas pamiętają. :eviltong:
Fotki brzydkie niestety, bo i pogoda brzydka, słońca brak, za to śniegu pod dostatkiem. :lol:

Gingerka próbuje przedostać się przez zwały śniegu. :evil_lol:

Nurek śnieżny. :cool3:

Posted

Dziękuję za odwiedzinki. :loveu:

[quote name='Izuuus']http://i49.tinypic.com/2wd8sxw.jpg to teraz pobawimy się w chowanego, ja się chowam, ty szukasz :cool3:

Widzę, że warkunki pogodowe mamy takie same. Kiepska pogoda,brak słońca, dużo śmniegu.. :placz:
A teraz jeszcze to tego wszystkiego przejmujące zimno. :shake:

[quote name='BobowitaMW']Ooo! Zaśnieżona Gingerka! :loveu:
Jak miło znów oglądać jej fotki na dogo :) :multi: :loveu:
Obiecuję, że teraz się troche poprawię i od czasu do czasu będę wrzucać jakieś Gingerowe fotki. :p

[quote name='anetta']http://i48.tinypic.com/mvpvgg.jpg hhahaha, najpierw uszy a za nimi Gin :evil_lol:

:loveu::lol: Ogonek lata jak oszalały :lol:

Widać że zima jej nie straszna.
Niby nie straszna, bo nurkuje w śniegu, ale dzisiaj odmówiła pójścia na spacer w dużym śniegu. Stanęła, podniosła do góry jedną łapę przednią i jedną tylną i tak czekała aż się obejrzę za siebie. :lol: Musiałam więc iść na spacer drogą asfaltową, na szczęście nieodśnieżoną, więc samochody prawie nie jeżdżą, a jak już jadą to 20 km/h, więc nie ma strachu. No i Gingerka znów sobie trochę ponurkowała. :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale sniegu u Was:crazyeye: :loveu: :loveu:

fajne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu:
nie robia jej sie kulki lodowe??

Po tych zdjęciach jeszcze trochę dopadało. :cool3:
Teraz już nie jej się kulki nie robią, bo śnieg jest taki strasznie twardy, zmrożony i suchy.
Nienawidzę takiego sniegu

zaba14 napisał(a):
ile śniegu!! :) w sumie to.. niezazdroszcze :P ale zdjęcia kapitalne :D uszy zyją swoim życiem!! :)

u nas słoneczko :P

U nas też dzisiaj było piękne słoneczko. Tak ładnie świeciło i zachęcało na spacerek. Skusiłam się, wyszłam z domu, a tu kurczę zimnica -13 stopni! :crazyeye:

Takiej zimy to ja nie zamawiałam! :mad: