basia bonnie Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Było zaje2biście!!! Nawet się nie połamałam! :cool3: Czyli tipsy całe? :evil_lol::evil_lol: co powiesz Asiu na to,żeby ten obiecany nowy rysunek był Ginger z Tobą?:cool3: i w ogóle to może jakieś nowymi fotkami byś rzuciła:loveu: na nartach foty robiłaś?:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Saint']Śliczna jest ta Twoja Ginger'ka :loveu: Saint, witamy. Jak miło Cię widzieć u nas. :p :multi: [quote name='basia bonnie']Czyli tipsy całe? :evil_lol::evil_lol: co powiesz Asiu na to,żeby ten obiecany nowy rysunek był Ginger z Tobą?:cool3: i w ogóle to może jakieś nowymi fotkami byś rzuciła:loveu: na nartach foty robiłaś?:evil_lol::evil_lol: Tipsów nie miałam. :eviltong: Ale widziałam gościówkę z tipsami ok. 2 cm długości :-o i jeszcze takie wielkie kwadratowe. :-o Nie wyobrażam sobie upadku z takimi tipsami. :shake: Może być ze mną, ale pod warunkiem, że narysujesz mnie normalnie, a nie tak jak do tej pory. :mad: Fotki z wyjazdu postaram się jutro wstawić. :cool3: [quote name='Mysia_']ooo... Asia w całości :multi: Miło, że się cieszysz. :p Quote
basia bonnie Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Musiałoby boleć z takim pazurami:evil_lol: Ok,ok, nie będziesz mieć rzygów na włosach:evil_lol: tylko z jakiej fotki? :cool3: tej co masz na nk?:cool3: czy z jakiejś innej sobie życzysz?:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 basia bonnie napisał(a):Musiałoby boleć z takim pazurami:evil_lol: Ok,ok, nie będziesz mieć rzygów na włosach:evil_lol: tylko z jakiej fotki? :cool3: tej co masz na nk?:cool3: czy z jakiejś innej sobie życzysz?:loveu: Może być ta z nk, ale może być też inna. Kiedyś wstawiałam tu inne moje fotki z Gingerką. Jutro poszukam, podam linki, to sobie wybierzesz. ;) Quote
Izuuus Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam. Kiedy jakieś nowe fotki ? :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nowy dzień, czas na nowe fotki:multi: Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Izuuus napisał(a):Witam. Kiedy jakieś nowe fotki ? :cool3: Kasia&Rika napisał(a):Nowy dzień, czas na nowe fotki:multi: Musicie mi wybaczyć, że fotek nie było, ale mój starszy miał dzisiaj urodziny, rodzinka przyjechała, impraza była, więc nie miałam czasu na wstawianie fotek. Jutro też nie wiem, czy dam radę. :oops: A u nas spadł śnieżek. :cool3: :multi: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a będzie jakaś sesja zdięciowa w śniegu? :evil_lol: bo Gingerce bardzo ładnie w białym kolorze :loveu: u nas też dużo śniegu :multi: Quote
Darianna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 U nas też od czwartku śnieżnie :) A na białym tle rude dobrze na zdjęciach wychodzi :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 u nas dopiero w nocy zaczęło padać, ale po prostu jest taka okrywa śnieżna że się zaspy robią:D nie mam pojęcia jak to tak szybko napadało :D Quote
Estera Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć , dawno mnie tu nie było. Przyszłam się przywitać i spadam nadrabiać zaległości u innych :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 I my tez juz jestesmy u was i czekamy na foteczki z wyjazdu i gingerkowe:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Mysia_']a będzie jakaś sesja zdięciowa w śniegu? :evil_lol: bo Gingerce bardzo ładnie w białym kolorze :loveu: u nas też dużo śniegu :multi: U nas też sporawo. :multi: Za chwilkę będą fotki Gingerkowo-śnieżne. :cool3: [quote name='Darianna']U nas też od czwartku śnieżnie :) A na białym tle rude dobrze na zdjęciach wychodzi :diabloti: Darianna, witamy w Gingerkowie. :cool3: :multi: Dokładnie, na zielonym zresztą też. :cool3: :p [quote name='Kasia&Rika']u nas dopiero w nocy zaczęło padać, ale po prostu jest taka okrywa śnieżna że się zaspy robią:D nie mam pojęcia jak to tak szybko napadało :D U nas też wieczorkiem zaczeło padać, ale dużo napadało. :cool3: [quote name='Izabela124.']Czas na fotki:razz: Za chwilkę będą.:cool3: [quote name='Estera']Cześć , dawno mnie tu nie było. Przyszłam się przywitać i spadam nadrabiać zaległości u innych :evil_lol: Esti, jak ja Cię dawno nie widziałam. Niech Cię utulkam. :calus: [quote name='Anka_ZG']I my tez juz jestesmy u was i czekamy na foteczki z wyjazdu i gingerkowe:loveu: O i Ania Spajkusiowa się pojawiła. :multi: :p Dzisiaj będą fotki Gingerkowe, a jutro wstawię te z wyjazdu. ;) :p Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Ktoś szedł zygzakiem. Ciekawe kto? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i39.tinypic.com/wbosue.jpg Ale duuużo u was śniegu:crazyeye: u nas tez lezy śnieg ale nie aż tyle:cool3:Ginger chyba lubi snieg, co?:lol: Quote
Anka_ZG Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i40.tinypic.com/s59r39.jpg Te jest dobre, biegnie niczym jakiś pług:eviltong::lol: http://i41.tinypic.com/339mweq.jpg coś ty jej dala wczesniej do picia ze zyzgzakiem biegła?:eviltong: Quote
Izuuus Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i39.tinypic.com/mijpmx.jpg ale niedziwdek :loveu: Quote
Recommended Posts