Dog Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Okolice spacerkowe mamy super, tatalne zadoopie. :cool3: :evil_lol: Dziękujemy za pozdrowionka. :p Taki baner możesz zrobic sama w programie do obróbki zdjeć, albo poprosić kogoś o zrobienie banerka. Owczarkowa od spanielki Neski robi bardzo ładne banerki: ▫▪▫ Czarna NESKOWA galeria cockerkowa ▫▪▫ - Dogomania Forum Możesz też poprosić kogoś, kto ma wątek banerkowy na Off Topicu: Off Topic - Dogomania Forum Później trzeba tylko wkleić taki banerek w podpis i podlinkować, żeby otwierała się Twoja galeria. ;) Dzisiaj już mniej misiasta, właśnie się zabrałam za strzyżonko. :cool3: :multi: To na co czekasz? dawaj foteczki :cool3: Jej pozbawiłaś futerka, Gingerce ile ja bym dala, zeby Baltuś mial takieee futroo :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='dogg']To na co czekasz? dawaj foteczki :cool3: Jej pozbawiłaś futerka, Gingerce ile ja bym dala, zeby Baltuś mial takieee futroo :loveu::loveu::loveu: Nie tak prędko, jeszcze jestem w trakcie. :eviltong: Może jutro ją ufocę w nowej fryzurce. :cool3: ;) Quote
Helga&Ares Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://i37.tinypic.com/2dhfdis.jpg :evil_lol::loveu::diabloti::evil_lol: Ginia w swoim żywiole:evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 taa Asia zajacowi zdjecie zrobila i mysli ze uwierzymy:evil_lol::eviltong: Czekam na fotki Gingerki po trymowaniu:eviltong::p Quote
Magot Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://i36.tinypic.com/358s4ch.jpg Torpede w tyłku to ona ma:evil_lol::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://i37.tinypic.com/2dhfdis.jpg :evil_lol::loveu::diabloti::evil_lol: Ginia w swoim żywiole:evil_lol: Dokładnie, sarenki to jej żywioł. :evil_lol: [quote name='Cockermaniaczka']taa Asia zajacowi zdjecie zrobila i mysli ze uwierzymy:evil_lol::eviltong: Czekam na fotki Gingerki po trymowaniu:eviltong::p Moje zajączki niestety coś pożarło, także proszę nie żartować. :placz: :evil_lol: Fotki jutro będą jak zrobię. :eviltong: [quote name='magda_drakkar']http://i36.tinypic.com/358s4ch.jpg Torpede w tyłku to ona ma:evil_lol::cool3: Oj tak, leciała tak szybko, że ledwo ją ufociłam. :-o :evil_lol: Quote
Estera Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Te dwa ostatnie złote najlepsiejsze właśnie, najsmaczniejsze i w ogóle mniam mniam. :loveu:Ale jak się je je? Na surowo, smażyć, gotowac? :diabloti: Asia & Ginger napisał(a): Dzisiaj już mniej misiasta, właśnie się zabrałam za strzyżonko. :cool3: :multi: to jakaś telepatia chyba :-o Ja też dzisiaj za Diunę się zabrałam :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No! Gingerce służą jesienne, leśne klimaty. :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Estera napisał(a):Ale jak się je je? Na surowo, smażyć, gotowac? :diabloti: Piecze się nad ogniskiem jak prosiaka. :diabloti: Estera napisał(a):to jakaś telepatia chyba :-o Ja też dzisiaj za Diunę się zabrałam :diabloti: Chyba tak, oprócz nas jeszcze Cockermaniaczka Negra męczy dzisiaj. :cool3: :evil_lol: BobowitaMW napisał(a):No! Gingerce służą jesienne, leśne klimaty. :loveu::loveu::loveu: Las, ona kocha las, tyle zapachów, ścieżki zwierząt. Ostatnio jak byliśmy na grzybkach to sama nie wiedziała gdzie wąchać, latała w kółko jak goopia, tyle było kuszących zapachów. :cool3: Na szczęście nigdy się nie oddala. :p Quote
Cockermaniaczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 telepatia dziewczyny:cool3:Biedne te nasze psy:eviltong::cool3: Quote
LadyK Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://i35.tinypic.com/28gyveu.jpg Gingerkowe uchole potargał wiatr :grins::diabloti: Quote
Cockermaniaczka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a ja chce fotki ze strzyzenia:cool3::eviltong: Quote
BBeta Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Na szczęście nigdy się nie oddala. :p http://i36.tinypic.com/358s4ch.jpg To nazywasz nie oddalaniem się? :diabloti: Quote
Estera Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Piecze się nad ogniskiem jak prosiaka. :diabloti: Chyba tak, oprócz nas jeszcze Cockermaniaczka Negra męczy dzisiaj. :cool3: :evil_lol: To przy najbliższej okazji upiekę sobie :diabloti: Cockermaniaczka napisał(a):telepatia dziewczyny:cool3:Biedne te nasze psy:eviltong::cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aj tam biedne. Dla urody trzeba cierpieć :eviltong: Dawaj fotki ciotka :placz: Quote
Cockermaniaczka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Estera ejj nie ma mowy chwal sie jak Diunke zrobilas:cool3::p Quote
Estera Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Estera ejj nie ma mowy chwal sie jak Diunke zrobilas:cool3::p Kochanie zapraszam do galerii - klik w banner :diabloti: Spaniele niestety nie działają :placz: Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 swietna pogon za sarnami:loveu: :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hejos Asiu Ale tu kilarnie się zrobiło, co do grzybów to nie lubię ich:shake: Całuski dla Gingerki:loveu: i Arniego:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']telepatia dziewczynym Biedne te nasze psy:eviltong::cool3: Chciały mieć długie włosy, to niech cierpią. :evil_lol: [quote name='Owczarkowa'] http://i35.tinypic.com/28gyveu.jpg Gingerkowe uchole potargał wiatr :grins::diabloti: A kto je później musiał czesać? :cool1: [quote name='Cockermaniaczka']a ja chce fotki ze strzyzenia:cool3: Nie będzie dzisiaj fot ze strzyżenia, bo moja sister zabrała aparat i pojechała do Poznania. :mad: [quote name='BBeta']http://i36.tinypic.com/358s4ch.jpg To nazywasz nie oddalaniem się? :diabloti: Tak, dobiegła do lasu i wróciła. Na otwartym terenie odbiega dość daleko, ale zawsze obczaja czy mnie widać. :cool3: :p [quote name='Estera']To przy najbliższej okazji upiekę sobie :diabloti: :evil_lol: Aj tam biedne. Dla urody trzeba cierpieć :eviltong: Dawaj fotki ciotka :placz: Może później coś wstawię, bo teraz idę oglądać "Mam talenta". :eviltong: [quote name='Cockermaniaczka']Estera ejj nie ma mowy chwal sie jak Diunke zrobilas:cool3: [quote name='Estera']Kochanie zapraszam do galerii - klik w banner :diabloti: Spaniele niestety nie działają :placz: Kochanie? :-o Myślałam, że to ja jestem Twoim kochaniem? :placz: :obrazic: [quote name='Marta_Ares']swietna pogon za sarnami:loveu: Jęzor od razu wisiał do ziemi. :cool3: :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos Asiu Ale tu kilarnie się zrobiło, co do grzybów to nie lubię ich:shake: Całuski dla Gingerki i Arniego:loveu: Hej! :multi: Dzięki za buziaczki dla psiunów. :p A gdzie dla mnie? :mad: Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 W pogoni za sarnami smuga piachu po niej została:lol:. Quote
Estera Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Nie będzie dzisiaj fot ze strzyżenia, bo moja sister zabrała aparat i pojechała do Poznania. :mad: co za siostra :mad: Asia & Ginger napisał(a): Może później coś wstawię, bo teraz idę oglądać "Mam talenta". :eviltong: tyż oglądałam, żal mi Karolka było :placz: Asia & Ginger napisał(a): Kochanie? :-o Myślałam, że to ja jestem Twoim kochaniem? :placz: :obrazic: Asiu, kochanie, skarbie najukochańszy, ale przecież wiesz, że Ty jesteś moim kochaniem namber łan :loveu: :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='pusia2405']W pogoni za sarnami smuga piachu po niej została:lol:. Gingerka Superwoman, tylko płachty jej brakuje. :cool3: :evil_lol: [quote name='Estera']co za siostra :mad: Niedobra... :mad: [quote name='Estera']tyż oglądałam, żal mi Karolka było :placz: Mi też, biedaczek się rozpłakał. :glaszcze: [quote name='Estera']Asiu, kochanie, skarbie najukochańszy, ale przecież wiesz, że Ty jesteś moim kochaniem namber łan :loveu: :diabloti: Cieszkam się. :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Asia Ty byś musiała zobaczyć Raje w pogoni za sarnami, widowisko,że ohoho! Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Asia Ty byś musiała zobaczyć Raje w pogoni za sarnami, widowisko,że ohoho! A chętnie zobaczę, musisz kiedyś ufocić. :cool3: :multi: :p Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A chętnie zobaczę, musisz kiedyś ufocić. :cool3: :multi: :p nie nadążam za tym:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts