Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 rose napisał(a):zaraz mam zapisajki na w-f:placz: a co bedzie jak już miejsc nie będzie??:-( To pójdziesz na jazdę konną. :cool3: :multi: Estera napisał(a):Jak się szybko w sobie zbierzesz i go przeprosisz to myślę, że są szanse :eviltong:Chociaż....może on już dawno nie żywy leży? Umarł z miłości? :placz: hmmm...Będzie brał cie w aucie? :lol: Matko! Nawet mnie nie strasz. :placz: To mogła być miłośc mojego życia. :-( basia bonnie napisał(a):zapiszesz sie na meska koszykowke:multi: Albo na kulturystykę męską. :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):To pójdziesz na jazdę konną. :cool3: :multi: Matko! Nawet mnie nie strasz. :placz: To mogła być miłośc mojego życia. :-( Albo na kulturystykę męską. :cool3: :evil_lol: nie ma konnej jazdy:placz: Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 basia bonnie napisał(a):zapiszesz sie na meska koszykowke:multi: Asia & Ginger napisał(a): Albo na kulturystykę męską. :cool3: :evil_lol::hmmmm: toć tipsy pogubi! rose napisał(a):ale co to znaczy "będę brał cie w aucie"???:-(:-( ja nie wiem;(:niewiem: Asia & Ginger napisał(a): Matko! Nawet mnie nie strasz. :placz: To mogła być miłośc mojego życia. :-(mogła. Ale go odrzuciłaś. :shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 rose napisał(a):nie ma konnej jazdy:placz: Tak mi przykro... :glaszcze: Estera napisał(a)::hmmmm: toć tipsy pogubi! :niewiem: mogła. Ale go odrzuciłaś. :shake: Nigdy sobie tego nie wybaczę... :flaming: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ania i jazda konna?:crazyeye: Toć by koniu kręgosłup by złamała:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tak mi przykro... :glaszcze: Nigdy sobie tego nie wybaczę... :flaming:idzesz sobie w łeb strzelić? :eviltong: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 KaRa_ napisał(a):Ania i jazda konna?:crazyeye: Toć by koniu kręgosłup by złamała:evil_lol::evil_lol: Koniowi, nie koniu. :eviltong: Estera napisał(a):idzesz sobie w łeb strzelić? :eviltong: :evil_lol: No coś Ty, tego kwiatu, to pół światu. :diabloti: Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Koniowi, nie koniu. :eviltong: No coś Ty, tego kwiatu, to pół światu. :diabloti:Asia czepiak :turn-l: Aśka przestań siorbać! tia pół światu...drugiego takiego to nie znajdziesz :shake: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia takiej miłości jak Pan Żul nikt już Ci nie da:-( Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Estera napisał(a):Asia czepiak :turn-l: Aśka przestań siorbać! tia pół światu...drugiego takiego to nie znajdziesz :shake: KaRa_ napisał(a):Asia takiej miłości jak Pan Żul nikt już Ci nie da:-( Myślicie? :-o Nie załamujcie mnie! :placz: :placz: :placz: Dobrze, że jeszcze mam Oleczka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Myślicie? :-o Nie załamujcie mnie! :placz: :placz: :placz: Dobrze, że jeszcze mam Oleczka. :loveu: :loveu: :loveu: Paczcie ją! Olka do Pana Żula porównuje :turn-l: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Pana Żlua nikt nie przebuje! Asia wiesz jak ja zadrościłam Ci tego,że on Tobą się interesował a nie ze mną:-( ja bym miałą z nim dostane życie a tak nic nie mam tylko butelke flaszki:placz:Asia straciłaś taką szansę na lepsze jutro przy nim Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Estera napisał(a):Paczcie ją! Olka do Pana Żula porównuje :turn-l: Ależ skąd. :shake: Olek i Pan Żul to dwa różne światy. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 KaRa_ napisał(a):Pana Żlua nikt nie przebuje! Asia wiesz jak ja zadrościłam Ci tego,że on Tobą się interesował a nie ze mną:-( ja bym miałą z nim dostane życie a tak nic nie mam tylko butelke flaszki:placz:Asia straciłaś taką szansę na lepsze jutro przy nim KaRa jak chcesz to Ci go odstąpię. :cool3: Nie będę już taka i się podzielę z Tobą. Wiedz jakam wspaniałomyślna. :grins: Quote
anetta Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cześc gaduły. Asia, rozumiem że jeden błyszczyk na każdy dzień tygodnia :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 anetta napisał(a):Cześc gaduły. Asia, rozumiem że jeden błyszczyk na każdy dzień tygodnia :evil_lol: Oczywiście Asia tak robi:evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 hej Asiu:) sliczne wspolne zdjecia z Szajenka:) pozdrawiam! Quote
rose Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: A Joanny nie ma:placz::placz::placz: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 no właśnie... chyba zaginęła gdzieś :placz: Quote
rose Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ja też bym wolała forse od Ciebie i Komara:eviltong: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 rose napisał(a):ja też bym wolała forse od Ciebie i Komara:eviltong:No ja Ci płacić nie bedę :p więc spadaj . Quote
rose Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Estera napisał(a):No ja Ci płacić nie bedę :p więc spadaj . trudno znajdę sobie takiego co mi będzie płacił..:eviltong: Quote
Recommended Posts