Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):teraz polewacie mi:D:D:D no to zdrówko kochani! :knajpa: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Estera napisał(a)::mad: oszustka! Posty zmienia jak ja dodaję :mad: I kto Ci w to uwierzy? :roll: komar napisał(a):teraz polewacie mi:D:D:D Łokiej. :p Estera napisał(a):no to zdrówko kochani! :knajpa: Ty już lepiej nie pisz, bo skończysz tak :drink1:. Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):I kto Ci w to uwierzy? :roll: Łokiej. :p Ty już lepiej nie pisz, bo skończysz tak :drink1:.Wszyscy mi uwierzą! Tylko Wy mi nie wierzycie :placz: :placz: :placz: Sama tak skończysz :mad: Jesteście źli! Idę spać :scared: Quote
komar Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 też ide spać;P dobranoc słity;P:p:p:cool1::cool1: Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dzień dobry rude blondyny :diabloti: Czekam na obiecane foteczki Dzińdziołkowej i ze spotkania VIPowskiego :diabloti: Chcę sobie na Was chociaż popatrzeć skoro mnie nie było :lol: Quote
rose Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A żebyś wiedziała, że nie mam. :shake: Jutro dam, bo teraz rozmawiam na skype z Esterą i Komarem. ;) beze mnie:-( Estera napisał(a):Bo Aniusi nie ma! Ja wiedziałam, że te wszystkie odgłosy to jej :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Teraz się wszystko wydało. :multi: Asia & Ginger napisał(a): Morał? Że to Ania jest powodem tych wszystkich dziwnych dźwięków. :lol: Estera napisał(a):streściłam :diabloti: Ale już jest jutro :eviltong: Po prostu, lepiej z Anią na skype nie gadać :evil_lol: ale to nie takie... Tamte był mHroczne :diabloti: nie lubie was:placz: już nigdy więcej nie będę z wami gadac:placz: komar napisał(a):wczoraj juz sporo grałem;P a jutro tez sie coś szykuje:D A Ty nigdzie sie nie wybierasz!! :nono:foch Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Estera napisał(a):Dzień dobry rude blondyny :diabloti: Czekam na obiecane foteczki Dzińdziołkowej i ze spotkania VIPowskiego :diabloti: Chcę sobie na Was chociaż popatrzeć skoro mnie nie było :lol: Ale ja mam mało fotek naszych, prawie same psie z wystawy. No ale coś tam jest, to wkleję. :cool3: rose napisał(a):beze mnie:-( Trzeba było spać? Trzeba było spać? :evil_lol: rose napisał(a):nie lubie was:placz: już nigdy więcej nie będę z wami gadac:placz: Nie zachowuj się jak dziecko! Przecież dobrze wiesz, że zawsze obgaduje się, których nie ma. :eviltong: rose napisał(a):A Ty nigdzie sie nie wybierasz!! :nono:foch Tak trzymaj! :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 To zaczynamy! :cool3: :p KaRa z Djuczkiem. :p Moja ukochana Szajenka (z prawej). :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Ja z Szajenką. :loveu: :loveu: :loveu: Wiq z flatkami. :p Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Basia. :p Ania i Komar. :cool3: Komarek dzwoniący do kolegów. :eviltong: McDzik z koleżanką. :p McDzik z Arnim. :p Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Wyznania Ani do mnie. :cool3: :evil_lol: Moje zapasy. :evil_lol: Sama nie wiedziałam, że tyle tego mam w torebce. :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ostatnie foto wymiata :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Kasia&Rika Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 wyznania:) śliczna ta Szajenka:loveu: ma jakoś galerię na dogo? Quote
rose Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 http://i33.tinypic.com/244r52p.jpg widzicie tego Pana z tyłu?? Asia mu dala kosza przez to taki załamany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='rose']http://i33.tinypic.com/244r52p.jpg widzicie tego Pana z tyłu?? Asia mu dala kosza przez to taki załamany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to on jej kupił te wszystkie błyszczki by słodziej się całowało :evil_lol:i ten napis :należy iść: to znaczy do tego Pana, a napis :Asia zostań: cyzli żeby Asia zostałą z nim do końca ich wspólnych dni:evil_lol: Quote
rose Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 KaRa_ napisał(a):i to on jej kupił te wszystkie błyszczki by słodziej się całowało :evil_lol:i ten napis :należy iść: to znaczy do tego Pana, a napis :Asia zostań: cyzli żeby Asia zostałą z nim do końca ich wspólnych dni:evil_lol: hahaha tak tak to właśnie tak trzeba to rozumieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 rose napisał(a):hahaha tak tak to właśnie tak trzeba to rozumieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No:lol: wolałam to napisać już z góry by inni nie pytali się o co chodzi z napisami na tym papirusie:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='rose']beze mnie:-( nie lubie was:placz: już nigdy więcej nie będę z wami gadac:placz: A Ty nigdzie sie nie wybierasz!! :nono:fochbez Ciebie, bo spałaś małpo :eviltong: No właśnie słyszę Twoje NIGDY :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']Ale ja mam mało fotek naszych, prawie same psie z wystawy. No ale coś tam jest, to wkleję. :cool3: Trzeba było spać? Trzeba było spać? :evil_lol: Nie zachowuj się jak dziecko! Przecież dobrze wiesz, że zawsze obgaduje się, których nie ma. :eviltong: Tak trzymaj! :diabloti::loveu: :loveu: :loveu: No właśnie, trza było wstać! Mama dziecko mama dziecko :turn-l: Ale fajne zdjęcia! :loveu: Miło zobaczyć Wasze buźki :loveu: Djuczek wyglądał bosko! Szajenka cudowna :loveu: A flatki to tylko od "du** strony" masz? :eviltong: Kolekcja błyszczykowa imponująca:-o A ja myślałam, że moje 2 + pomadka nivea to dużo.... :roll: [quote name='rose']http://i33.tinypic.com/244r52p.jpg widzicie tego Pana z tyłu?? Asia mu dala kosza przez to taki załamany:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asia Ty zawsze musisz kogoś załamać i dać mu kosza :placz: A taki przystojniak :placz: Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='basia bonnie']Ostatnie foto wymiata :roflt: :grins: [quote name='piciminikas']wyznania:) śliczna ta Szajenka:loveu: ma jakoś galerię na dogo? Ma, ale fotek nie za wiele: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112980 i tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114586 [quote name='rose']http://i33.tinypic.com/244r52p.jpg widzicie tego Pana z tyłu?? Asia mu dala kosza przez to taki załamany:evil_lol: :roflt: [quote name='KaRa_']i to on jej kupił te wszystkie błyszczki by słodziej się całowało i ten napis :należy iść: to znaczy do tego Pana, a napis :Asia zostań: cyzli żeby Asia zostałą z nim do końca ich wspólnych dni:evil_lol: Jakaś Ty pomysłowa. :-o :cool1: [quote name='rose']hahaha tak tak to właśnie tak trzeba to rozumieć:evil_lol: Łe che che che... :cool1: [quote name='KaRa_']No:lol: wolałam to napisać już z góry by inni nie pytali się o co chodzi z napisami na tym papirusie:evil_lol: To była chusteczka z McDonald'sa, a nie papirus. :eviltong: [quote name='Estera']bez Ciebie, bo spałaś małpo :eviltong: No właśnie słyszę Twoje NIGDY :diabloti: :loveu: No właśnie, trza było wstać! Mama dziecko mama dziecko :turn-l: Ale fajne zdjęcia! :loveu: Miło zobaczyć Wasze buźki :loveu: Djuczek wyglądał bosko! Szajenka cudowna :loveu: A flatki to tylko od "du** strony" masz? :eviltong: Kolekcja błyszczykowa imponująca:-o A ja myślałam, że moje 2 + pomadka nivea to dużo.... :roll: Asia Ty zawsze musisz kogoś załamać i dać mu kosza :placz: A taki przystojniak :placz: Bardzo żałuje tego kroku, może mi jeszcze wybaczy i wróci do mnie... :placz: :placz: :placz: Jak myślicie? :-( Quote
rose Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 zaraz mam zapisajki na w-f:placz: a co bedzie jak już miejsc nie będzie??:-( Quote
Estera Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']:grins: Ma, ale fotek nie za wiele: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112980 i tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114586 :roflt: Jakaś Ty pomysłowa. :-o :cool1: Łe che che che... :cool1: To była chusteczka z McDonald'sa, a nie papirus. :eviltong: Bardzo żałuje tego kroku, może mi jeszcze wybaczy i wróci do mnie... :placz: :placz: :placz: Jak myślicie? :-(Jak się szybko w sobie zbierzesz i go przeprosisz to myślę, że są szanse :eviltong:Chociaż....może on już dawno nie żywy leży? Umarł z miłości? :placz: [quote name='rose']zaraz mam zapisajki na w-f:placz: a co bedzie jak już miejsc nie będzie??:-(hmmm...Będzie brał cie w aucie? :lol: Quote
basia bonnie Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 rose napisał(a):zaraz mam zapisajki na w-f:placz: a co bedzie jak już miejsc nie będzie??:-( zapiszesz sie na meska koszykowke:multi: Quote
rose Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ale co to znaczy "będę brał cie w aucie"???:-(:-( ja nie wiem;( Quote
Recommended Posts