pusia2405 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Śliczne widoczki. A Gingerka to lubi towarzystwo psie?, czy woli osobiste zabawy:roll:? Takie pytanie z czystej ciekawości.:lol: Quote
BobowitaMW Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Ale na tych fotkach Gingerka jest jeszcze w wersji wiosennej. :eviltong: Tylko na tych kilku zdjęciach, które wstawiła Atkaaaa jest już po ostrzyżynach. ;) A kto powiedział, że wypowiadam się tylko o najnowszych fotkach? :razz: Fotki ze spacerku super. :loveu: A tak wracając do fryzurki - ślicznie zrobione papucie. :cool3: Quote
Pimpek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Witamy się :loveu: http://i38.tinypic.com/2ngh5xg.jpg Śliczna damulka :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='pusia2405']Śliczne widoczki. A Gingerka to lubi towarzystwo psie?, czy woli osobiste zabawy:roll:? Takie pytanie z czystej ciekawości.:lol: Gingerka bardzo lubi psie towarzystwo, chętnie się bawi z psiakami. :p Nie przepada tylko za psami, które są strasznie upierdliwe i bez przerwy skaczą jej na grzbiet. Poza tym boi się trochę dużych szczekających psów, ponieważ dwa razy zostałą pogryziona. :shake: [quote name='BobowitaMW']A kto powiedział, że wypowiadam się tylko o najnowszych fotkach? :razz: Fotki ze spacerku super. :loveu: A tak wracając do fryzurki - ślicznie zrobione papucie. :cool3: Dzięki bardzo, z papuciami męczyłam się co najmniej godzinę. Gingerkę wywaliłam na grzbiet i wtedy miałam dobry dostęp do łapek. Tylko jej się strasznie dłużyło i co chwilę chciała wstawać. :evil_lol: [quote name='PositiveThought']ooo, Gingerka podbija świat :grins: a przynajmniej Polskę :razz: śliczności spacerkowe :loveu: O tak, Gingerka lubi podróżować, kocha jazdę samochodem. Wystarczy, że powiem "brym, brym", a już jest gotowa do drogi. :multi: W dodatku wie, że zanim wsiądzie do samochodu musi zrobić siusiu na komendę. :cool3: Najdalsza jej podróż do tej pory, to wyjazd do rodzinki do Niemiec pod francuską granicę, czyli około 900 km. :cool3: [quote name='Pimpek']Witamy się :loveu: http://i38.tinypic.com/2ngh5xg.jpg Śliczna damulka :cool3: Też tak myślę. :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 heloł :loveu: przyszłam się podlizać przed zlotem :diabloti::diabloti: http://i38.tinypic.com/1ypk5w.jpg a co ona ma takiego garba na nossie?:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 eee u Was można sobie posty nabijać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś']heloł :loveu: przyszłam się podlizać przed zlotem :diabloti::diabloti: http://i38.tinypic.com/1ypk5w.jpg a co ona ma takiego garba na nossie?:eviltong: Hej Rinusiowa. A gdzie Ty tam garba widzisz? :-o :cool3: [quote name='Rinuś']eee u Was można sobie posty nabijać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A o tym nie pomyślałam. :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Dzięki bardzo, z papuciami męczyłam się co najmniej godzinę. Gingerkę wywaliłam na grzbiet i wtedy miałam dobry dostęp do łapek. Tylko jej się strasznie dłużyło i co chwilę chciała wstawać. :evil_lol: Skąd ja to znam! :roll: Papucie to moje utrapienie. Jak mam dość zabawy to tnę ile się da i jak się da. Potem patrze na "piękne" łapki i mówię: za 2 tyg. będą wyglądały jak należy. :evil_lol: Quote
Estera Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No i w końcu się wydało. :shake: Lepiej późno niż wcale. :cool1: :diabloti: :mad::mad::mad: [quote name='Rinuś']heloł :loveu: przyszłam się podlizać przed zlotem :diabloti::diabloti: http://i38.tinypic.com/1ypk5w.jpg a co ona ma takiego garba na nossie?:eviltong: [quote name='Asia & Ginger']Hej Rinusiowa. A gdzie Ty tam garba widzisz? :-o :cool3:Asieńko ja też garba widzę :cool3::cool3::cool3: [quote name='Rinuś']eee u Was można sobie posty nabijać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja Ci zaraz nabiję... :angryy: :mad: Ale tak ogólnie to fajnie tu u Was :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 BobowitaMW napisał(a):Skąd ja to znam! :roll: Papucie to moje utrapienie. Jak mam dość zabawy to tnę ile się da i jak się da. Potem patrze na "piękne" łapki i mówię: za 2 tyg. będą wyglądały jak należy. :evil_lol: Też tak mam, papucie obcinam dość rzadko i dlatego jeśli już się za to zabiorę, to tnę jak najkrócej, bo i tak za 2 tygodnie odrosną. Teraz znów będę musiała przyciąć, coby na zlot ładnie wyglądało. :cool3: Estera napisał(a)::mad::mad::mad: Asieńko ja też garba widzę :cool3::cool3::cool3: ja Ci zaraz nabiję... :angryy: :mad: Ale tak ogólnie to fajnie tu u Was :loveu: Babolce jedne proszę mi pokazać garba, bo nie wiem o co Wam chodzi. :roll: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Hej Rinusiowa. A gdzie Ty tam garba widzisz? :-o :cool3: A o tym nie pomyślałam. :evil_lol: ano widzę :evil_lol: jak u konia :diabloti: [quote name='Estera']:mad::mad::mad: Asieńko ja też garba widzę :cool3::cool3::cool3: ja Ci zaraz nabiję... :angryy: :mad: Ale tak ogólnie to fajnie tu u Was :loveu: aaaa ktoś mnie śledzi :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zejdź ze mnie przylepo :evil_lol: ucałuj Ginger:loveu: Quote
Estera Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś']ano widzę :evil_lol: jak u konia :diabloti: aaaa ktoś mnie śledzi :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zejdź ze mnie przylepo :evil_lol: ucałuj Ginger:loveu:ja Cię wcale nie śledzę. To Ty włazisz tam gdzie ja bywam :diabloti: i smiecisz w moich działach :diabloti: no ucałuj :loveu: Albo sama sobie na zlocie ucałuję :loveu: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Estera']ja Cię wcale nie śledzę. To Ty włazisz tam gdzie ja bywam :diabloti: i smiecisz w moich działach :diabloti: no ucałuj :loveu: Albo sama sobie na zlocie ucałuję :loveu: oo nie! to Ty włazisz tam gdzie ja już jestem :diabloti: wchodzisz we mnie :evil_lol: ja i smiecenie?no coś Ty :diabloti: ohhhh będziemy się całować ? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś']oo nie! to Ty włazisz tam gdzie ja już jestem :diabloti: wchodzisz we mnie :evil_lol: ja i smiecenie?no coś Ty :diabloti: ohhhh będziemy się całować ? :eviltong: Rinuś, Ty coś dzisiaj piłaś? :drinking::diabloti: Quote
Atkaaaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Super!!!! Super!!!! Super!!! Ale co tak mało?! Przecież tyle prztykałaś :D Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Rinuś, Ty coś dzisiaj piłaś? :drinking::diabloti: haha nie :megagrin: Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Atkaaaa']Super!!!! Super!!!! Super!!! Ale co tak mało?! Przecież tyle prztykałaś :D Będzie jeszcze jedna taka seria. :cool3: [quote name='Rinuś']haha nie :megagrin: To może chociaż chora jesteś i majaczysz? :cool3: :diabloti: Quote
Estera Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Rinuś napisał(a):oo nie! to Ty włazisz tam gdzie ja już jestem :diabloti: wchodzisz we mnie :evil_lol: ja i smiecenie?no coś Ty :diabloti: ohhhh będziemy się całować ? :eviltong:kurcze....wchodzenie, całowanie, macanie.... :shake: Zapowiada się ciekawie :diabloti: Dlaczego na zlocie się mijamy? :placz: :evil_lol: Rinuś napisał(a):haha nie :megagrin:Jak Ty tak na czeźwo, to ja się boję co by było na nieczeźwo :mad: Asia daj te fotki szybciej, bo Rinusiowa galerię zaśmieci! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a): To może chociaż chora jesteś i majaczysz? :cool3: :diabloti: mało śpię:diabloti: Estera napisał(a):kurcze....wchodzenie, całowanie, macanie.... :shake: Zapowiada się ciekawie :diabloti: Dlaczego na zlocie się mijamy? :placz: :evil_lol: Jak Ty tak na czeźwo, to ja się boję co by było na nieczeźwo :mad: Asia daj te fotki szybciej, bo Rinusiowa galerię zaśmieci! :evil_lol: jak to się mijamy ? :placz: do kiedy Ty jesteś? na nitrzeźeo jestem bardzo kochana :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Estera napisał(a):Asia daj te fotki szybciej, bo Rinusiowa galerię zaśmieci! :evil_lol: Już daję. :cool3: Rinuś napisał(a):mało śpię:diabloti: jak to się mijamy ? :placz: do kiedy Ty jesteś? na nitrzeźeo jestem bardzo kochana :loveu: Esterka ucieka od nas już w piątek. :placz: Helga&Ares napisał(a):cześć Kochane:loveu: Czeeeść. :multi: :loveu: Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a): :cool3: Esterka ucieka od nas już w piątek. :placz: eeeee bejbe :placz::placz: dlaczego uciekasz?:placz: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Mój sęp. :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts