Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gingerka odmawia śnieżnego spacerku? a moj spaniel którego mam od niedawna, uwielbia, śnieg, wczoraj u Nas było wieczorem -22C byłem z psem, ja zamarzłem prawie, a On biegał jak szalony.. :D i było mu mało, jeszcze chciał zostać.. :D

Posted

[quote name='Kaya93']http://i48.tinypic.com/mvpvgg.jpg Ginger śnieżny potworek :loveu: :diabloti:

http://i49.tinypic.com/xaqae9.jpg śliczna panienka ;)

U mnie dzisiejsza noc była jedną z mroźniejszych :-o - 30* teraz na szczeście troche temperatura spadła coś ponad 20 jest, masakra :roll:
Podobno teraz ma być już cieplej, o kilka stopni. :lol:

[quote name='krolik_dogomania']Gingerka odmawia śnieżnego spacerku? a moj spaniel którego mam od niedawna, uwielbia, śnieg, wczoraj u Nas było wieczorem -22C byłem z psem, ja zamarzłem prawie, a On biegał jak szalony.. :D i było mu mało, jeszcze chciał zostać.. :D
Odmawia chodzenia po tym zmrożonym śniegu, na spacerki chętnie wychodzi, ale idzie tylko odśnieżonymi lub ubitymi ścieżkami. Księżniczka. :evil_lol:
Czasem tylko wchodzi na śnieg żeby ponurkować, chyba myszy pod śniegiem wyczuwa. :cool3:
Kiedy ja mam już dość marznięcia zostawiam ją na podwórku i wtedy bawi się z moim drugim psem, Arnim. Jak już jej się znudzi przychodzi do domu cała obśliniona i oblodzona. :evil_lol:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Vitka napisał(a):
Czeeekamy :cool3:

Mój Max ma spanielkową koleżankę, czasem spotyka ją w parku, bardzo się lubią :loveu:

U mnie we wsi też pojawił się kolejny spanielkowaty piesek, ma nieco krótsze uszka, ale jest uroczy. :loveu:
Mam jego zdjęcia, to kiedyś wkleję. ;)

No to czas na fotki Gingerkowego zaroślaka. :evil_lol:

Pora karmienia! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Eeee no i gdzie ten sznaucer?? Moja Fryta przed goleniem takiej sierści nie miała ;) Ale zdjęcia super - słonko + woda = szczęśliwy spaniel :D

Posted

[quote name='Darianna']Jaka owieczka lokowana :D
I uparta czasem jak baran. :evil_lol:

[quote name='BobowitaMW']O jejciu! W końcu nowe zdjątka Gingerki! :loveu:
Normalnie się za nią stęskniłam :)
ciesze się, że jeszcze ktoś za nią tęskni. ;)

[quote name='Vitka']http://i39.tinypic.com/2rygcqc.jpg
brudasek! :D
Śliczna jest, ma takie piękne, rude, kręcone włoski! :evil_lol::loveu:
Miała, teraz tych włosków znacznie mniej. :evil_lol:

[quote name='anetta']Ginger to chyba rano stoi przed lustrem i nawija na lokówke te swoje hery. Takie lokowane je ma :evil_lol::evil_lol:

Fajniutkie foty :loveu::loveu::loveu:
A gdzież tam, to sama natura. :loveu:

[quote name='Goś']Eeee no i gdzie ten sznaucer?? Moja Fryta przed goleniem takiej sierści nie miała ;) Ale zdjęcia super - słonko + woda = szczęśliwy spaniel :D
Wstyd pokazywać. :lol:

A tak prawdę mówiąc zdjęć jej jeszcze nie robiłam, bo siostra wyjechała na weekend i zabrała aparat. ;)