Izuuus Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Oni tymi kontami zaśmiecają nk. Niech znajdą sobie jakiś portal dla psów :razz: Quote
Kaya93 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Izuuus napisał(a):Oni tymi kontami zaśmiecają nk. Niech znajdą sobie jakiś portal dla psów :razz: Np.. dogomanie?:eviltong: a pozatym tak sobie myśle, że to konto Gingerki na n-k musiał złożyć właśnie ktoś z dogo :roll: albo i nie... sama juz nie wiem :roll: no bo skąd by miał te zdjęcia, chyba, że Asia publikuje fotki gdzieś jeszcze :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Kaya93 napisał(a):Np.. dogomanie?:eviltong: a pozatym tak sobie myśle, że to konto Gingerki na n-k musiał złożyć właśnie ktoś z dogo :roll: albo i nie... sama juz nie wiem :roll: no bo skąd by miał te zdjęcia, chyba, że Asia publikuje fotki gdzieś jeszcze :eviltong: No np. :eviltong: Bo oni zakładają konta, a później piszą tam na forum. aka dziewczyna mi kiedyś przesyłała i same głupoty tam piszą :roll: A z reszta dla mnei założenie psu nk to głupota, a chomikowi to tym bardziej. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam się tam logujac bo mnie ktoś za zwierze weźmie :evil_lol: Nie wiem , ale to fotki są z pierwszych stron galerii chyba :cool3: Quote
sandrulka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jakis kretyn z tego gościa!!! Nie rozumiem jak można być takim głupkiem. Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Izuuus napisał(a):Beszczelne to,że ktoś sobie przywłasza 'psa' i zakłada mu konto krącnąc czyjeś zdjęcia. Tak w ogóle to o ile mi dobrze wiadomo to portal dla ludzi,a nie dla zwierząt :roll: Dokładnie, w ogóle pousuwałabym te wszystkie fikcyjne konta, bo to same śmieci. :shake: Marta_Ares napisał(a):o kurcze, po co to komu:shake: :shake: :shake: Też tego nie rozumiem... :roll: Kaya93 napisał(a):A ja jak wchodziłam na to konto to nie moglam zdjęć oglądąć bo mi pisze: ''Nie możesz oglądać tego zdjęcia, ponieważ użytkownik zablokował galerię,..'' Ale matko ja w ogóle tej naszej-klasy nie rozumem to sie zrobiło jak druga fotka.pl :evil_lol: i te konta fikcyjne :angryy: dzinnie mi po pare zaproszen z kont fikcyjnych przychodzi :angryy: Asia jedno jest pewne ktoś Ci bardzo Gingerki zazdrości :eviltong: No chyba, że tak. :cool3: :evil_lol: Izuuus napisał(a):Oni tymi kontami zaśmiecają nk. Niech znajdą sobie jakiś portal dla psów :razz: Dzieci Neostrady nie mają co robić, to wszystko zaśmiecają. :angryy: Kaya93 napisał(a):Np.. dogomanie?:eviltong: a pozatym tak sobie myśle, że to konto Gingerki na n-k musiał złożyć właśnie ktoś z dogo :roll: albo i nie... sama juz nie wiem :roll: no bo skąd by miał te zdjęcia, chyba, że Asia publikuje fotki gdzieś jeszcze :eviltong: Tylko nie dogo, niech idą precz! :evil_lol: Tak jeszcze na forum spanielowym publikuję, ale tych zdjęć tam nie dawałam, bo dopiero niedawno założyłam tam Gingerce galerię. ;) Izuuus napisał(a):No np. :eviltong: Bo oni zakładają konta, a później piszą tam na forum. aka dziewczyna mi kiedyś przesyłała i same głupoty tam piszą :roll: A z reszta dla mnei założenie psu nk to głupota, a chomikowi to tym bardziej. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam się tam logujac bo mnie ktoś za zwierze weźmie :evil_lol: Nie wiem , ale to fotki są z pierwszych stron galerii chyba :cool3: Tak, dokładnie, wszystkie fotki są z pierwszej strony. ;) sandrulka napisał(a):Jakis kretyn z tego gościa!!! Nie rozumiem jak można być takim głupkiem. Cóż dzieci się nudzą w domu... :cool1: Napisałam tej lasce na profilu, dlaczego ma zdjęcia mojego psa u siebie. To tak mi odpisała: "Przepraszam Cię najmocniej!!Ale na tym koncie są dwie osoby- Jedna jako Ginger(ona wchodzi dość żadko...)i druga jako Ja Niunia :). Teraz o te zdjęcia się wszyscy czepiają a zwykle ja tu jestem ale jedna nie mogę ich usunąć bez zgody tej drugiej osoby :( . Postaram się jakoś z nią nawiązać kontakt i napewno Ci powiem co z tymi fotkami ;). POZDR. NiUnIa" Więc znów jej napisałam, że chcę żeby zdjęcia zostały usunięte i że jeśli nie mają psa, to niech nie wstawiają cudzych zdjęć, bo jest to kradzież. Dostałam taką odpowiedź: "Ja mam ... ale do tamtej laski chyba nic niedociera :/ ... rozumiem cie bo kiedys mialam taka sytuacje i to naprawde strasznie glupie zachowanie ... ale jesli te fotki usune bez jej zgody to mnie wywali z konta :/ .. ale postaram sie o skontaktowanie sie z ta osoba jak najszybciej i chyba bd rozważać czy nie zrobić własnego konta ..." Eh... :cool1: Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 boshe.... jakie dzieciaki:shake: :shake: :shake: :shake: smiac sie czy plakac Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zobacz co znalazłam jak troche poszperałam:angryy: :angryy: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
sandrulka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Marta_Ares napisał(a):zobacz co znalazłam jak troche poszperałam:angryy: :angryy: Logowanie do nasza-klasa.pl Nie dziwie Ci się że jesteś zła, ja bym zobaczyła że ktoś przywłaszczył sobie zdjęcia mojego Rudego to bym chyba zabiła!!!!:angryy: Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Boż. Co za smarkacze, aż szkoda słów :roll: Jak tak w ogóle można :shake: Quote
BBeta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie... Quote
Izuuus Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 BBeta napisał(a):Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie... Nikt (a bynajmniej tak mi się wydaje) nie jest tu strasznie naburmuszony. Można się zdenerwować przecież jak ci ktoś zjęcia 'kradnie' i uznaje je za swoje :roll: To co robią te dzieciaki jest żałosne. I tyle mam do powiedzenia :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wczoraj o 7.30 zglosilam naduzycie, a zdjecia jak byly tak nadal sa:shake: Quote
akira Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Będziesz musiała chyba sobie troche poczekać ^^ :( Quote
anetta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 I Gingerke też sobie ktoś przywłaszczył...ładnie, ładnie...:mad: http://i43.tinypic.com/6nqdz8.jpg :loveu: Każde zajęte swoimi sprawami :evil_lol: http://i42.tinypic.com/1zn0v0k.jpg Quote
Estera Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Asi komputer się spsuł i nie chcą jej naprawić i oddać ;( Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Estera napisał(a):Asi komputer się spsuł i nie chcą jej naprawić i oddać ;( Kto nie chce naprawić i oddać? Bo się tam przejdę :mad: Quote
Moniskaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No poprostu dziecinada/:shake::shake: nie mają co robić po prostu...:cool1: Jakby ktoś zauważył zdjęcia moich zwierzaków to proszę o info. Dałam komentarz w jednym koncie tu podanym. "Spowiadasz się z tego że kradniesz?" Quote
cockermaister Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No właśnie bardzo tu cicho:cool1: kiedy fotki:razz: Quote
Magda&Bloom Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 oj bidoka, dużo będzie miała nadrabiania :eviltong: Quote
Recommended Posts