Mysia_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 a Asia teraz opala się w Egipcie i pewnie wcale o nas nie pamięta :eviltong: Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Asia pewnie nie zdaje sobie sprawy co się w PL dzieje :evil_lol: Znaczy się, że taka zima jest :evil_lol::evil_lol: Leży gdzieś do góry brzuchem....nieświadoma wszystkiego :rolleyes: Quote
rose Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg co to za facet?:razz: przystojny:loveu: Quote
Estera Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Asia już jest w Polsce :diabloti: [quote name='rose']http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg co to za facet?:razz: przystojny:loveu:Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol: Quote
rose Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Estera napisał(a):Asia już jest w Polsce :diabloti: Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol: jej jak suuuper:loveu: kiedy go poznam?:razz: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 basia bonnie napisał(a):No pewnie, Asieńko:loveu: Nie oddamy Cię nikomu, bo nie będziesz mieć czasu dla swoich VIPow Jedź! taka okazja a co do zemsty to zawsze w razie czego można zabrać ze sobą odpowiednie leki ponoć kosztują kilka zł:lol: Zemsty na szczęście nie było. :multi: Podobno zimą jest znacznie mniej zachorowań niż latem. :p Izuuus napisał(a):Super,że lecisz do Egiptu Nawet nie poczujesz,że lecisz :cool3: A Gingerka znowu zostanie bez pańci. ;p Została beze mnie i w jakim stanie ją zastałam? :-o :mad: Cały brzuch skołtuniony, półtora godziny ją dzisiaj wyczesywałam. A mówiłam siostrze żeby chociaż raz ją wyczasała, to twierdzi że Gingerka się nie dawała i kłapała zębiskami. Widocznie już wtedy miała kołtuny. :mad: Anka_ZG napisał(a):no kuzyn niczego sobie;) Baw się dobrze kochana w tym Egipcie, trafia się taka okazja to tzreba korzystać z życia;) Skorzystałam i nie żałowałam ani przez chwilę. :multi: :p Atkaaaa napisał(a):Wow no nieźle :-o Świetne foty... a teraz jeszcze Egipt Egipt jak Egipt, ale Ci przystojni Egipcjanie. :cool3: :loveu: anetta napisał(a)::mdleje: rewelacja foty Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone Niesamowite! Kuzyn niezłe ciacho :cool3: Ja nigdy nie jeździłam na nartach :( Asia podróżniczka Ciekawe czy jest już na miejscu :p Do Egiptu w lutym polecieć, fajowo Niektóre fotki rozjaśniałam, wyostrzałam i ożywiałam ciutkę wszystkie kolory. ;) aleb napisał(a):No właśnie... te niebo! Takie piękne niebieskie! ;) A co do kuzyna, to zgadzam się Chyba będę musiała przekazać kuzynkowi, że miałby branie na dogo. :evil_lol: moniska napisał(a):zazdroszcze :shake: fajnie było? Było zajebiście!!! :p Mysia_ napisał(a):jakie cudne fotki :loveu: Asia, a gdzie Ty konkretnie byłas, bo nie doczytałam? :eviltong: Jak mogłaś nie doczytać? Toz nad zdjęciami z konkretnych miejśc były podpisy: Szklarska Poręba, Harrachov, Szpindlerowy Młyn i Rokitnica nad Jizerou (3 ostatnie w Czechach). dogg napisał(a):O jaaaa, ale miałaś niesamowite widoczki Poprostu nie da się tego opisać słowami.. :loveu: zazdraszczam... A tam na jednym zdjęciu jesteś z siostrą? ( którą może masz :evil_lol: ) bo strasznie podobne jesteście.. ;) Tak, to moja sister. Wszyscy mówią, że jesteśmy bliźniaczkami, nawet czasem zabawne sytuacje z tego wynikają. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Estera']Widoczki super, kuzyn zarąbisty (a już chciałam gratulować) , wypadu w góry zazdroszczę, widoczki piekne :loveu: Egiptu nie zazdroszczę, nie lubię słońca i bałabym się lotu Obyś się nie rozbiła! No i nie rozbiłam się. Kocham Egipt, ciepełko, słoneczko, przystojnych Egipcjan też kocham. :loveu: :evil_lol: [quote name='Magda&Bloom']Asia - te zdjęcia z nart coś pięknego :loveu: Dzięki. :p [quote name='Owczarkowa'] Jakie super fotki :mdleje: :loveu: I to niebo niebieściuteńkie No i padła na pysk. :evil_lol: [quote name='Mysia_']a Asia teraz opala się w Egipcie i pewnie wcale o nas nie pamięta :eviltong: Ja o Was nie pamiętam? Ja nie pamiętam? Ależ skąd! Tęskniło się trochę za dogomaniackimi czubkami. :loveu: :evil_lol: [quote name='anetta']Asia pewnie nie zdaje sobie sprawy co się w PL dzieje Znaczy się, że taka zima jest :evil_lol: Leży gdzieś do góry brzuchem....nieświadoma wszystkiego :rolleyes: A właśnie, że zdawałam sobie sprawę, bo co chwilę dostawałam smsy z relacją o pogodzie w Polsce. :shake: Ale dopiero jak wysiadłam z samolotu dotarło do mnie, jak u nas jest okrutnie zimno. Od razu chciałam wsiadać do samolotu i wracać do Egiptu. :placz: [quote name='rose']http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg co to za facet?przystojny:loveu: Się nie czyta, to się nie wie. :eviltong: [quote name='Estera']Asia już jest w Polsce :diabloti: Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol: Jestem, jestem i mam depresję powyjazdową, którą dodatkowo pogłębia pogoda. :placz: Jak wyjeżdżałam, to było już prawie wiosennie, a teraz znowu zima. :placz: [quote name='rose']jej jak suuuper:loveu: kiedy go poznam?:razz: Nigdy. :eviltong: :evil_lol: Mój kuzynek mieszka w Niemczech i nie przyjeżdża za często. :placz: JA CHCE WRACAĆ DO EGIPTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Estera Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Za tydzień znowu będzie depresja popowrotowa :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Estera napisał(a):Za tydzień znowu będzie depresja popowrotowa :loveu: :evil_lol: zabierasz Gringerkę? Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Estera napisał(a):Za tydzień znowu będzie depresja popowrotowa :loveu: :evil_lol: Ta po Egipcie mi jeszcze nie minie, a już kolejna się szykuje. :placz: Kasia&Rika napisał(a):zabierasz Gringerkę? Nie wiem jeszcze, ale chyba nie. :hmmmm: Quote
Kasia&Rika Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ta po Egipcie mi jeszcze nie minie, a już kolejna się szykuje. :placz: Nie wiem jeszcze, ale chyba nie. :hmmmm: nie możesz zostawić jej na pastwę siostry:eviltong: taka biedna, skołtuniona:eviltong: i chciałabym ją poznać:eviltong: Rika też:diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a gdzie foty z Egiptu? :eviltong::evil_lol: Quote
rose Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mysia_ napisał(a):a gdzie foty z Egiptu? :eviltong::evil_lol: nie ma bo to ściema była:eviltong: Asi się przyśniło:eviltong: A apropo znów.. Asia mi się dziś śniła:placz: I Kara też:placz: Quote
Estera Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 rose napisał(a):nie ma bo to ściema była:eviltong: Asi się przyśniło:eviltong: A apropo znów.. Asia mi się dziś śniła:placz: I Kara też:placz::roflt:Co robiły? :roflt: Quote
rose Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Estera napisał(a)::roflt:Co robiły? :roflt: Kara mnie wywaliła ze swojego domu:diabloti: a z Asia sie spotkałam w jakimś barze czy gdzieś i opowiadała o Egipcie, ale była tak blada jakby ten Egipt był gdzieś przy równiku:evil_lol: Czyżbyś się Asiu nie opaliła?:diabloti: Asiu Ty teraz się ciepło ubieraj:eviltong: moja siostra jak wróciła z Egiptu dostała 40stopni gorączki i myśleliśmy, że jakąś malarie nam przywiozła:evil_lol: a to zwykła grypa spowodowana naglą zmiana temperatury:eviltong: Quote
cockermaister Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jak było w Egipcie:loveu::loveu: Wstaw jakieś fotki z Egiptu no i oczywiście Gingerki:cool3::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Kasia&Rika napisał(a):nie możesz zostawić jej na pastwę siostry:eviltong: taka biedna, skołtuniona:eviltong: i chciałabym ją poznać Rika też:diabloti: Zobaczę co się da zrobić. Muszę doprowadzić ją najpierw do stanu używalności. :evil_lol: :oops: Mysia_ napisał(a):a gdzie foty z Egiptu? :eviltong: Będą jutro, jak w końcu się pozbieram i wstawię. :eviltong: rose napisał(a):nie ma bo to ściema była Asi się przyśniło:eviltong: A apropo znów.. Asia mi się dziś śniła:placz: I Kara też:placz: No i się wydało. :shake: Kurczę jeszcze trochę potrwa to robienie fotomontaży. :oops: O rany julek, toż to musiał być sen erotyczny połączony z horrorem? :-o :cool3: :evil_lol: Estera napisał(a)::roflt:Co robiły? :roflt: Lepiej nie wiedzieć. :shake: :evil_lol: rose napisał(a):Kara mnie wywaliła ze swojego domu:diabloti: a z Asia sie spotkałam w jakimś barze czy gdzieś i opowiadała o Egipcie, ale była tak blada jakby ten Egipt był gdzieś przy równiku:evil_lol: Czyżbyś się Asiu nie opaliła?:diabloti: Asiu Ty teraz się ciepło ubieraj:eviltong: moja siostra jak wróciła z Egiptu dostała 40stopni gorączki i myśleliśmy, że jakąś malarie nam przywiozła:evil_lol: a to zwykła grypa spowodowana naglą zmiana temperatury Opalona to ja aż tak strasznie po tym Egipcie nie jestem, bo nie wylegiwałam się całymi dniami na plaży. Raczej prowadziłam nocne życie. :diabloti: Ubieram się ciepło, chociaż jak wysiadłam z samolotu, to miałam tylko bluzeczkę z krótkim rękawkiem i katanę jeansową, a tu taki mróz i śnieg. :-o cockermaister napisał(a):Jak było w Egipcie:loveu: Wstaw jakieś fotki z Egiptu no i oczywiście Gingerki:cool3::loveu: Było zaje2biście! Fotki postaram się jutro wstawić. ;) Quote
Marta_Ares Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 witaam:loveu: czekamy na fotki:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy po powrocie :cool3: Witam, witam. :multi: Marta_Ares napisał(a):witaam:loveu: czekamy na fotki:cool3: Za chwilkę będą fotki Walentynkowej Gingerki. :cool3: Quote
Helga&Ares Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 http://i41.tinypic.com/zmjblf.jpg rozpływam się:loveu::loveu: Quote
BobowitaMW Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://i39.tinypic.com/2nstai0.jpg :eviltong: Swietne! :lol: Śliczne zdjęcia! :loveu: Quote
Darianna Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przekochana ta mała Walentynka :loveu: Quote
Recommended Posts