Dog Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Estera napisał(a):Jawnogrzesznica, a nie .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawaj fotki Dresa!!! a nie sie opierdzielasz! :cool3: :diabloti: Quote
Estera Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dogg napisał(a):Dawaj fotki Dresa!!! a nie sie opierdzielasz! :cool3: :diabloti:W Nowym Roku :eviltong: Quote
Izuuus Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oj., to jak ta mafia taka grozna to moze zaczniemy was omijac bo strach sie bac :shake: ;o :crazyeye: :razz::razz: xdd Quote
Asia & Ginger Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Izabela124. napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: No co, serio mówię. :razz: Estera napisał(a):Jawnogrzesznica, a nie .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty już nie bądź taka do przodu! :diabloti: dogg napisał(a):Dawaj fotki Dresa!!! a nie sie opierdzielasz! :cool3: :diabloti: Estera napisał(a):W Nowym Roku :eviltong: Chyba będę musiała zmusić Esti na Sylwku do zrobienia fotek Diunce w dresiku. :cool3: Izuuus napisał(a):Oj., to jak ta mafia taka grozna to moze zaczniemy was omijac bo strach sie bac :shake: ;o :crazyeye: :razz::razz: xdd Zawsze można się przyłączyć. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 W związku z tym, że przez najbliższy tydzień nie będę miała dostępu do neta już teraz złożę Wam życzenia sylwestrowe. :p Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w radosną chwilę. Udanego Sylwestra wszystkim życzę! :BIG: :beerchug: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Kasia&Rika Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 tobie również, udanej zabawy:multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Udanej zabawy sylwestrowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Kasia&Rika napisał(a):tobie również, udanej zabawy:multi::multi: Marta_Ares napisał(a):Udanej zabawy sylwestrowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Dzięki dziewczyny! :p Lecę spać. :sleep2: Quote
Izuuus Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Razem z Fiodorkiem też życzy,y Wam udanego i szalonego sylwka ^^ :cool3: Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [CENTER]My też udanej zabawy życzymy :multi:[/CENTER] Quote
Pimpek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Hej wam kochane:loveu: Udanego sylwestra życzymy również!:cool3: Quote
anetta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Baw się dobrze :multi: Najlepszego!! http://i44.tinypic.com/ehjbee.jpg :mdleje: nooo nieeee :evil_lol::evil_lol: tego jeszcze nie widziałam :lol: Quote
Herspri Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://i44.tinypic.com/ehjbee.jpg A gdzie dres z trzema paskami :eviltong: ? I jeszcze butelka piwa by się przydała, albo kij bejzbolowy :mad: żeby autentyczniej było :D Quote
Dog Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dziękujemy i nawzajeeeeem :cool3: Zachlanego Sylwka :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i44.tinypic.com/ehjbee.jpg :evil_lol::evil_lol::diabloti:padłam xD Szczesliwego Nowego Roku :P!! Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Izuuus']Razem z Fiodorkiem też życzy,y Wam udanego i szalonego sylwka ^^ :cool3: [quote name='Owczarkowa'] My też udanej zabawy życzymy :multi: [quote name='Pimpek']Hej wam kochane:loveu: Udanego sylwestra życzymy również!:cool3: Dzięki, było zaje2biście. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']Baw się dobrze :multi: Najlepszego!! http://i44.tinypic.com/ehjbee.jpg :mdleje: nooo nieeee :evil_lol::evil_lol: tego jeszcze nie widziałam :lol: :cool3: [quote name='Herspri']A gdzie dres z trzema paskami :eviltong: ? I jeszcze butelka piwa by się przydała, albo kij bejzbolowy :mad: żeby autentyczniej było :D O kurczę, o tym nie pomyślałam. Następnym razem zaopatrzę Gingerkę we wszystkie dresiarskie gadżety. :cool3: :evil_lol: [quote name='dogg']Dziękujemy i nawzajeeeeem :cool3: Zachlanego Sylwka :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: I dokładnie taki był. :beerchug: :drink1: :drinking: [quote name='Atkaaaa']http://i44.tinypic.com/ehjbee.jpg :evil_lol::evil_lol::diabloti:padłam xD Szczesliwego Nowego Roku :P!! Thanks. :p Quote
ewka i haker Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 witamy u was dopiero teraz trafilam:roll: milo bylo poznac na wystwie:lol: Quote
Izuuus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kiedy jakies nowe fotki Gingerki ? :cool3: Quote
ewka i haker Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ja dzis wracam do domu(poznan)i w domu mi nie działa dogo wiec może nas długu nie być:-(:-( Quote
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 prosimy o jakies fotki z sylwka:evil_lol: Quote
Estera Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Fotki z sylwka będą tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1074/mini-zloty-sweet-vipow-zza-lawki-118478/index39.html :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ewka i haker napisał(a):witamy u was dopiero teraz trafilam:roll: milo bylo poznac na wystwie:lol: O, jaka niespodzianka. :multi: Witamy, witamy!!! :multi: :p Izuuus napisał(a):Kiedy jakies nowe fotki Gingerki ? :cool3: Może jutro zrobię jakieś sensowne fotki, bo dzisiaj na spacerku okazało się, że mam rozładowane baterie. :cool1: ewka i haker napisał(a):ja dzis wracam do domu(poznan)i w domu mi nie działa dogo wiec może nas długu nie być:-(:-( Ale jak to dogo nie działa? :-o Marta_Ares napisał(a):prosimy o jakies fotki z sylwka:evil_lol: Za dużo kopiowania by było jakbym miała wklejać foty tutaj. ;) Quote
Izuuus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 to ja bede czekac na fotki Gingerki :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Izuuus napisał(a):to ja bede czekac na fotki Gingerki :cool3: To za chwilę będą fotki. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Jeszcze jeden post i nowa strona. :multi: Quote
Recommended Posts