Atkaaaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jej biedna Gingerka,:shake: napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel!:diabloti::evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Atkaaaa napisał(a):jej biedna Gingerka,:shake: napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel!:diabloti::evil_lol:bywa :diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Joanno wracaj!!! :diabloti: Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Joanno wracaj!!! :diabloti: Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol::placz: :placz: :placz: Szkoda cycków :placz: Quote
ariss Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 co Wy tu za głupoty gadacie:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Joanna wróciła, ale się nie odzywa:diabloti: może weszła do galerii i pomyślała, że się pomyliła i poszła dalej:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Estera']Cześć rude blondyny :evil_lol: To w końcu rude czy blondyny? :hmmmm: [quote name='Cerber']http://i38.tinypic.com/2jd0ykn.jpg ale słodkie cieplutko jej moje tyż tak śpią, przynajmniej starsze dziecie :loveu: A Gingerka właśnie nie lubi spać po przykryciem, ale wtedy była po kąpieli i zimno było w domu, bo mamy remont, to ją przykryłam. ;) [quote name='diabelkowa']czeeeeesc wpadalam sie przywitac:) Witanko, witanko! :multi: 100 lat już Was nie widziałam tutaj. :eviltong: [quote name='Marta_Ares']witamy rudy pyszczek :loveu: Rudy pyszczek również wita! :multi: [quote name='Atkaaaa']ja za nic łapac nie chciałam:diabloti: Powiedzmy, że Ci wierzę. :eviltong: [quote name='rose']Tips jej odpadł musi se dokleić i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol: Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu: Tips mi nie odpadł, bo nie mam w tej chwili, na Sylwka sobie zrobi dopiero. :eviltong: No i wydało się, a ja Ci powiedziałam w tajemnicy, a Ty wygadałaś całemu światu... :placz: :mad: Już Ci nie ufie... :shake: [quote name='basia bonnie']Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol: Dobre stwierdzenie, one grzie się nie zjawią, to robią burdel. :shake: [quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah :crazyeye: :lol: Łonowa, łokciowa, jeden czort. :evil_lol: Jeszcze tylko łogonowej brakuje. :lol: [quote name='Atkaaaa']jej biedna Gingerka, napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel! Chyba trzeba założyć specjalny wątek burdelowy dla niewyżytych dziewczyn. :diabloti: [quote name='rose']Joanno wracaj!!! Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol: Nic się nie bój, wszystko w porządeczku. :eviltong: [quote name='ariss']co Wy tu za głupoty gadacie:diabloti: Dziewczyny się nudzą, to piszą głupoty. :shake: [quote name='rose']Joanna wróciła, ale się nie odzywa:diabloti: może weszła do galerii i pomyślała, że się pomyliła i poszła dalej A żebyś wiedziała. :-o Quote
Estera Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witajcie, cześć i czołem :multi: Asia & Ginger napisał(a):To w końcu rude czy blondyny? :hmmmm: No nie umiesz czytać? :lol: Asia & Ginger napisał(a): Tips mi nie odpadł, bo nie mam w tej chwili, na Sylwka sobie zrobi dopiero. :eviltong: No i wydało się, a ja Ci powiedziałam w tajemnicy, a Ty wygadałaś całemu światu... :placz: :mad: Już Ci nie ufie... :shake: A weźmiesz to wszystko do robienia tipsów na sylwka? :loveu: :evil_lol: Ania to taka papla jest :shake: Asia & Ginger napisał(a): Dobre stwierdzenie, one grzie się nie zjawią, to robią burdel. :shake: Odezwała się ta co nigdy burdelu nigdzie nie robiła :diabloti: Asia & Ginger napisał(a): :crazyeye: :lol: Łonowa, łokciowa, jeden czort. :evil_lol: Jeszcze tylko łogonowej brakuje. :lol: :roflt::roflt::roflt:łogonowa to pewnie na nodze :diabloti: Asia & Ginger napisał(a): Chyba trzeba założyć specjalny wątek burdelowy dla niewyżytych dziewczyn. :diabloti: A Ty będziesz naszą burdelmamą :diabloti: :diabloti: :diabloti: Asia & Ginger napisał(a): Dziewczyny się nudzą, to piszą głupoty. :shake: ja bym powiedziała, że jak mamy dobry humor :shake: Ale nazywaj to sobie jak chcesz :eviltong: Asia & Ginger napisał(a): A żebyś wiedziała. :-onie bój się! Jesteś u siebie :multi: :loveu: Quote
Atkaaaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asia-burdelmamą :evil_lol::shiny::evillaug::lol!::bigok::evil_lol: Dobra co za off.... dawaj fotki!!!;) Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Ja taka porzędna, a tu mnie od burdelmam wyzywają. :placz: :shake: :obrazic: Za karę nie będzie fotek. :motz: Quote
Estera Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ja taka porzędna, a tu mnie od burdelmam wyzywają. :placz: :shake: :obrazic: Za karę nie będzie fotek. :motz:Obrażalska, obrażalska! :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ależ święta Joanno! Fotki!:mad: :diabloti: Quote
rose Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Przepraszam:modla: :modla:nigdy więcej już nic nie powiem, o operacji nosa, wysysaniu tłuszczu, powiększaniu ust, przyrzekam nikomu słówka nie pisnę. Wybacz proszę :modla::modla: :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Estera napisał(a):Obrażalska, obrażalska! :eviltong: :eviltong: Atkaaaa napisał(a):ależ święta Joanno! Fotki!:mad: :diabloti: Może, może będą wieczorkiem. :cool3: rose napisał(a):Przepraszam:modla: :modla:nigdy więcej już nic nie powiem, o operacji nosa, wysysaniu tłuszczu, powiększaniu ust, przyrzekam nikomu słówka nie pisnę. Wybacz proszę :modla::modla: :evil_lol::evil_lol: Teraz to już możesz się cmoknąć. :obrazic: Wszystki moje tajemnice wygadałaś. :placz: Quote
rose Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Teraz to już możesz się cmoknąć. :obrazic: Wszystki moje tajemnice wygadałaś. :placz: ale przecież ja tylko napisałam czym pisać nie będę:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cześc:multi: Ładny bannerek:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 rose napisał(a):ale przecież ja tylko napisałam czym pisać nie będę:evil_lol::evil_lol: No właśnie!!! :angryy: :mad: Izabela124. napisał(a):Cześc:multi: Ładny bannerek:loveu: Dzięki Iza. :p :multi: Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dalej Asia wstawiaj zdjęcia :cool3: nikt tutaj nie czytał o Twoich operacjach plastycznych, powiększania biustu i ust :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KaRa_ napisał(a):Dalej Asia wstawiaj zdjęcia :cool3: nikt tutaj nie czytał o Twoich operacjach plastycznych, powiększania biustu i ust :evil_lol:Jakich operacjach?:razz: Quote
rose Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Asia zamknęła się w sobie, bo jej za duży nos zrobili:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='KaRa_']Dalej Asia wstawiaj zdjęcia :cool3: nikt tutaj nie czytał o Twoich operacjach plastycznych, powiększania biustu i ust :evil_lol: Jak nikt? Całe dogo już wie? :placz: [quote name='Izabela124.']Jakich operacjach?:razz: Ani coś się ubzdurało. ;) (Jedna co jeszcze nic nie wie i niech tak zostanie. :multi:) [quote name='rose']Asia zamknęła się w sobie, bo jej za duży nos zrobili:evil_lol::evil_lol: Nosek mam swój niezmieniony. :eviltong: Doktór proponował mi nos najmodniejszy w tym sezonie ala Jola Rutowicz, ale nie skorzystałam, bo rok już się kończy i wkrótce byłybym niemodna. :shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Gingerka na nowym legowisku. Miała je dostać jako prezent gwiazdkowy, ale jakoś tak wyszło, że znalazła je wcześniej, to musiałam już dać. :evil_lol: Tylko skąd ona wiedziała, że to dla niej? :hmmmm: Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 I jeszcze drugie nowe legowisko. :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [CENTER]aż 2:crazyeye: na brązowym wygląda prześlicznie!:loveu: czerwone też niczego sobie:loveu: co ona ma między oczkami takie ciemne? [/CENTER] Quote
BBeta Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kasia&Rika napisał(a):aż 2:crazyeye: Jedno jest dla Asi :diabloti: Quote
Recommended Posts