rose Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Opowiadaj kobita!!! :mad: no przecież opowiedziałam:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cześć rude blondyny :evil_lol: rose napisał(a):no przecież opowiedziałam:evil_lol: Co i komu w kinie robiła powiedziała :diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):Cześć rude blondyny :evil_lol: Co i komu w kinie robiła powiedziała :diabloti: nie tylko w kinie:placz: nie obrażaj mnie, ze tylko w kinie:placz: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):nie tylko w kinie:placz: nie obrażaj mnie, ze tylko w kinie:placz:Przepraszam...w aucie przecież też :diabloti: Quote
Cerber Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://i38.tinypic.com/2jd0ykn.jpg ale słodkie :loveu: cieplutko jej :p moje tyż tak śpią, przynajmniej starsze dziecie :loveu: Quote
diabelkowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 czeeeeesc :) wpadalam sie przywitac:) Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):Przepraszam...w aucie przecież też :diabloti: I nie tylko:loveu::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 witamy rudy pyszczek:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Atkaaaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja za nic łapac nie chciałam:diabloti: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):I nie tylko:loveu::evil_lol:To ja już nie wiem gdzie :shake: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):To ja już nie wiem gdzie :shake: w pubie, na rondzie Kaponiera, przystanku tramwajowym, na ławce w parku, no wszędzie no:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):w pubie, na rondzie Kaponiera, przystanku tramwajowym, na ławce w parku, no wszędzie no:evil_lol:6 razy? :crazyeye: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):6 razy? :crazyeye: No:eviltong: ale to i tak mało:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):No:eviltong: ale to i tak mało:evil_lol::roflt: :roflt: :roflt: Ale Tobie trudno dogodzić :diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Ale Tobie trudno dogodzić :diabloti: w niektórych sytuacjach trzeba być wymagającym:evil_lol: ale zaśmiecamy Asi galerie:diabloti: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):w niektórych sytuacjach trzeba być wymagającym:evil_lol: ale zaśmiecamy Asi galerie:diabloti::evil_lol: No właśnie, gdzie blondyna zaginęła? :shock: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a)::evil_lol: No właśnie, gdzie blondyna zaginęła? :shock: Tips jej odpadł musi se dokleić:evil_lol: i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol::evil_lol: Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol: niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti: oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol: hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt: po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol: ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Tips jej odpadł musi se dokleić:evil_lol: i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol::evil_lol: Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu::loveu:Kurde, ale ja jestem głupia! Na smierć zapomniałam! Przecież też miałam iść :angryy: :evil_lol: basia bonnie napisał(a):o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:Nie interesuj się, nie masz 15-stu lat nie możesz jeszcze legalnie :evil_lol: rose napisał(a):niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti:no właśnie! basia bonnie napisał(a):oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol:Najbardziej mnie rozwaliła kość łonowa na ręku, z Twoich opowiadań :roflt: rose napisał(a):hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt:chyba kurw******* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 basia bonnie napisał(a):po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol: ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt: Z tego do teraz nie mogę Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol: ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol: o ja...:mdleje::stupid: Quote
Recommended Posts