Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Esti Pesti cicho tam! :mad: Wiem co knujesz. :evil_lol: wiem, że Ty wiesz :loveu: Chyba właśnie o to chodzi. :evil_lol: Nie chyba, tylko właśnie o to chodzi :evil_lol: Nie wolno Asi oszukiwać i tak jej słodzić :shake: Biedna pomyśli sobie jeszcze za dużo :shake: :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Estera, zazdrościsz Asi po prostu :diabloti: że jest LEPSZA! ha ha :evil_lol: tez Cie nie kocham :loveu: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie']Estera, zazdrościsz Asi po prostu :diabloti: że jest LEPSZA! ha ha :evil_lol: tez Cie nie kocham :loveu: No i mnie rozgryzłaś :placz: Ale nie musiałaś tego na forum pisać :placz: Już nie kochasz? A może nigdy nie kochałaś? Tak tylko gadałaś? :placz: Całe życie okłamywana.... :shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Cheritka']Cześć dziewczynko, codziennie zaglądam do skrzynki pocztowej i mam ndzieję że......... oj :-(, wiesz o czym pisze :roll: Wiem... :oops: Cóż mogę napisać... skleroza... :evil_lol: [quote name='Estera']Nie chyba, tylko właśnie o to chodzi :evil_lol: Nie wolno Asi oszukiwać i tak jej słodzić :shake: Biedna pomyśli sobie jeszcze za dużo :shake: :loveu: Ależ to najprawdziwsza prawda, a nie słodzenie. :eviltong: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Estera, zazdrościsz Asi po prostu :diabloti: że jest LEPSZA! ha ha :evil_lol: tez Cie nie kocham :loveu: Ale niby w czym ja jestem lepsza, bo nic mi do głowy nie przychodzi? :hmmmm: [quote name='Estera']No i mnie rozgryzłaś :placz: Ale nie musiałaś tego na forum pisać :placz: Już nie kochasz? A może nigdy nie kochałaś? Tak tylko gadałaś? :placz: Całe życie okłamywana.... :shake: Biedna Esterka. :glaszcze: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :eviltong: :loveu: :eviltong: :loveu: Moja Asiunia :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Ale niby w czym ja jestem lepsza, bo nic mi do głowy nie przychodzi? :hmmmm: Nooo,we wszystkim:evil_lol: na pewno w traktowaniu psa jak psa!:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Estera napisał(a)::eviltong: :loveu: :eviltong: :loveu: Moja Asiunia :loveu: Moja Esterka. :multi: :loveu: basia bonnie napisał(a):Nooo,we wszystkim:evil_lol: na pewno w traktowaniu psa jak psa!:diabloti: Czy ja wiem? :hmmmm: Może Gingerki nie ubieram, ale... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ale? :scared: plastikowych zabawek nie dajesz:loveu:, więc... :-o tipsy jej robisz?! Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Ale? :scared: plastikowych zabawek nie dajesz:loveu:, więc... :-o tipsy jej robisz?! Tipsów jej nie robię, ale czasem jest dla mnie bardziej ludzka niż niektórzy ludzie. ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Anka_ZG napisał(a):Asia jak tam fafelek Ginger?? Fafelek bez większych zmian. Wczoraj w trakcie kąpieli trochę się ranka rozmoczyła, ale dzisiaj znów jest ładna zaschnięta. :multi: Quote
Anka_ZG Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Fafelek bez większych zmian. Wczoraj w trakcie kąpieli trochę się ranka rozmoczyła, ale dzisiaj znów jest ładna zaschnięta. :multi: No to super, mam nadzieje ze szybko się zagoi całkowicie:) Quote
Kasia&Rika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Biedny faflocek:shake: Co ta Gringerka wyprawiała ...:evil_lol: Kochane słoneczko:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 gordonowa napisał(a):oby się szybko i ładnie zagoiła :). Anka_ZG napisał(a):No to super, mam nadzieje ze szybko się zagoi całkowicie:) Będzie dobrze, fafloczek już nie spuchnięty, ranka się zasklepia. :p Kasia&Rika napisał(a):Biedny faflocek:shake: Co ta Gringerka wyprawiała ...:evil_lol: Kochane słoneczko:loveu: A żebym to ja wiedziała? szlajała się gdzieś pewnie. :evil_lol: A może jakiś kot ją tak urządził? :roll: Owczarkowa napisał(a): Cześć Ging :diabloti: Cześć babeczka. :multi: Quote
diabelkowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 co ten Dzieciol wyprawia ze fafle az psuje...:shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 diabelkowa napisał(a):co ten Dzieciol wyprawia ze fafle az psuje...:shake: A żebym to ja wiedziała? :niewiem: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 moniska napisał(a):A może jakieś fotki? ;) Izuuus napisał(a):No, kiedy nowe fotki Gingerki ? ;) Już za chwileczkę, już za momencik. :eviltong: :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Serduszko od Gingerki dla wszystkich, którzy odwiedzają jej galerię. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dog Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i34.tinypic.com/1izau1.jpg Gingerka z Wielkim sercem :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i36.tinypic.com/keeuyr.jpg kochany pycholek:loveu::loveu: dla niej też serduszka!:iloveyou: Quote
Recommended Posts