Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='ariss']błahahaahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki brudas:diabloti::loveu: [quote name='Kasia&Rika']Statyczny pies vs brudas! :turn-l: [quote name='Estera']Ale świnka wytaplana w błocie :turn-l: Ona tak często po spacerku wygląda. :evil_lol: Tu i tak była wyjątkowo czysta jeszcze. :multi: [quote name='dogg']http://i33.tinypic.com/2jbw7i8.jpg potwór :evil_lol::evil_lol: :loveu: Niezła paszczęka no nie? :cool3: :evil_lol: [quote name='Anka_ZG']czesc Asiu:) Widze, ze Gingerka zrobiła sobie maseczke błotną:cool3: ot dba dziewuszka o cere:cool3: Dba i to bardzo. :cool3: Za bardzo. :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://i33.tinypic.com/2jbw7i8.jpg hahah co to jest? :evil_lol: nawet porządnej zabawki jej nie kupisz! oj Asia, Asia:mad::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='basia bonnie']http://i33.tinypic.com/2jbw7i8.jpg hahah co to jest? :evil_lol: nawet porządnej zabawki jej nie kupisz! oj Asia, Asia:mad::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Nie poznajesz? To trzcina. :evil_lol: Gingerka woli naturalne zabawki niż jakieś tam plastiki. :lol: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie poznajesz? To trzcina. :evil_lol: Gingerka woli naturalne zabawki niż jakieś tam plastiki. :lol: rzeczywiście:evil_lol: u nas też pełno tych badyli:evil_lol: No i tak trzymaj, plastiki są BEEEE! :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='basia bonnie']rzeczywiście:evil_lol: u nas też pełno tych badyli:evil_lol: No i tak trzymaj, plastiki są BEEEE! :diabloti::evil_lol::evil_lol: Jednak co natura to natura. :evil_lol: Gingerka zrobiła sobie bubę na fafelku. :placz: Nawet nie wiem kiedy. Wczoraj w nocy zauważyłam, że ma coś twardego na faflu. Przemyłam wodą utlenioną. Dzisiaj wygląda to jeszcze gorzej. I cały czas jest wilgotne, nie robi się strupek, tylko się jątrzy. Fafel jest spuchnięty. Przemywam rivanolem. Nie mam fioletowego pojęcia gdzie mogła to sobie zrobić i czym. :shake: Tak to wygląda. Nie za bardzo widać, ale lewy fafelek jest spuchnięty. :roll: Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 łojej, biedny fafelek:-( :calus:Ciekawe gdzie ona sie tak załatwiła, może zachaczyła gdzieś o jakiś drut czy co? Quote
ariss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 bidulka!!!!a może się sączy bo wbiło się tam jakieś pskudztwo????może lepiej do weta idz???? Quote
Kasia&Rika Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Albo coś ją ugryzło... tyle tego paskudztwa:shake: Wymiziaj biedactwo:-( Quote
Izuuus Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jejku jakie sliczne ;* Taka rozbrykana ta Twoja sunia ^^ Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Anka_ZG']łojej, biedny fafelek Ciekawe gdzie ona sie tak załatwiła, może zachaczyła gdzieś o jakiś drut czy co? Nie mam pojecia, nic nie przychodzi mi do głowy. :shake: [quote name='ariss']bidulka!!!!a może się sączy bo wbiło się tam jakieś pskudztwo????może lepiej do weta idz???? Wbite raczej nic nie jest, ranka jest czysta, tylko dość głęboka, jakby brakowało kawałka skóry. Po wewnetrznej stronie fafla nic się nie dzieje. :roll: [quote name='gordonowa']bidny fafelek . Bidny, bo nie mogę z nią teraz walczyć. :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']Albo coś ją ugryzło... tyle tego paskudztwa Wymiziaj biedactwo Biedactwo wymiziane. :p Na szczęście Gingerka zachowuje się normalnie, jak gdyby nigdy nic. :p [quote name='Izuuus']Jejku jakie sliczne ;* Taka rozbrykana ta Twoja sunia ^^ Izuuus, serdecznie witamy w Gingerkowej Galeryjce. :multi: I zapraszamy częściej. :cool3: Quote
Izuuus Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Będę wpadac ^^ Mojemu spanielowi też sie kidys takie podobne cos robiło na pyszczku .. ;/ Quote
Estera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bidulek kochany :( Nie fajnie to wygląda :( Oby się szybko zagoiło! Quote
ariss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 to ja nie potrafie dorobić teorii do tej ranki:eviltong:ale trzymam kciuki za szybkie zagojenie:p Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Izuuus napisał(a):Będę wpadac ^^ Mojemu spanielowi też sie kidys takie podobne cos robiło na pyszczku .. ;/ A nie wiesz od czego? Estera napisał(a):Bidulek kochany :( Nie fajnie to wygląda :( Oby się szybko zagoiło! Żebyś wiedziała, że nie fajnie. :shake: Taka gulka jest w tym miejscu. :roll: ariss napisał(a):to ja nie potrafie dorobić teorii do tej ranki:eviltong:ale trzymam kciuki za szybkie zagojenie:p Dzięki. :p Na razie przemywam Rivanolem kilka razy dziennie. Dzisiaj ze spaceru Gingerka wróciła z całym brudnym pycholem, bo oczywiście musiała kopać. :mad: I musiałam jej dokładnie oczyścić ranę, bo była poprzyklejana zaschnięta ziemia. :shake: Jutro może pojadę do miasta jak mi sie uda, to zabiorę Gingerkę do weta. :roll: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 PositiveThought napisał(a):Zajrzalam po dłuuuuugiej nieobecności, a tu takie smutne wieści. Czymaj się, Ginguś! :calus: Mam nadzieję, że to nic poważnego. Pozdrawiamy. :loveu: O witamy, witamy! :cool3: :multi: Jakie tam smutne wieści, Gingerka szaleje jak zawsze, to tylko ja się przejmuję tą ranką, ona nie. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Jakie tam smutne wieści, Gingerka szaleje jak zawsze, to tylko ja się przejmuję tą ranką, ona nie. :evil_lol: Asia ale ty w porownaniu do mnie to i tak nie jestes panikara, to ja zawsze latam jak ze sraczką o byle co:roll::eviltong: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia mądra kobieta jest, poradzi sobie z Gingerką:) :evil_lol::loveu: mam nadzieję,że jak najszybciej się to zagoi ;) Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Asia mądra kobieta jest, poradzi sobie z Gingerką:) :evil_lol::loveu: mam nadzieję,że jak najszybciej się to zagoi ;) Akurat w Asi mądrość to ja nie watpiłam nigdy:lol: Bo to Asia jest zawsze moja pierwsza deska ratunku, zawsze jest na gg cos w stylu " Asia, ratuj, pomocy...":evil_lol: Przepraszam Asiu i dzieki za cierpliwość:eviltong: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Anka_ZG napisał(a):Akurat w Asi mądrość to ja nie watpiłam nigdy:lol: Bo to Asia jest zawsze moja pierwsza deska ratunku, zawsze jest na gg cos w stylu " Asia, ratuj, pomocy...":evil_lol: Przepraszam Asiu i dzieki za cierpliwość:eviltong: Ciocia Asia dobra rada:loveu::loveu::loveu: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia one kłamią. Nie wierz tym złym istotom. Dziewczyny nie wolno tak bezczelnie biednej dziewczyny oszukiwać :( Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Anka_ZG napisał(a):Tej ale oco chodzi??:razz: no wlasnie? :evil_lol: Przecież my z Anią same dobre rzeczy o Asi mówimy:loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Estera napisał(a):Asia one kłamią. Nie wierz tym złym istotom. Dziewczyny nie wolno tak bezczelnie biednej dziewczyny oszukiwać :( Tej ale oco chodzi??:razz: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 PositiveThought napisał(a):A ja tu już zaczęlam się nad psiakiem litować... :diabloti: A niech szaleje, do tego została stworzona :razz: No i poszalała... dzisiaj na spacerze wytarzała się w czymś niemile pachnącym... :mad: i była kapiel. :evil_lol: Anka_ZG napisał(a):Asia ale ty w porownaniu do mnie to i tak nie jestes panikara, to ja zawsze latam jak ze sraczką o byle co:roll::eviltong: A ja zawsze muszę Cię uspokajać. :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Asia mądra kobieta jest, poradzi sobie z Gingerką:) :evil_lol::loveu: mam nadzieję,że jak najszybciej się to zagoi ;) Ojejku ile mądrych słów pod moim adresem. :cool3: :multi: :evil_lol: Na szczęście ranka już lepiej dzisiaj wygląda, jest sucha i robi się strupek. :multi: Anka_ZG napisał(a):Akurat w Asi mądrość to ja nie watpiłam nigdy:lol: Bo to Asia jest zawsze moja pierwsza deska ratunku, zawsze jest na gg cos w stylu " Asia, ratuj, pomocy...":evil_lol: Przepraszam Asiu i dzieki za cierpliwość:eviltong: Jak tylko mogę, to zawsze chętnie pomagam. :p basia bonnie napisał(a):Ciocia Asia dobra rada:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Estera napisał(a):Asia one kłamią. Nie wierz tym złym istotom. Dziewczyny nie wolno tak bezczelnie biednej dziewczyny oszukiwać :( Esti Pesti cicho tam! :mad: Wiem co knujesz. :evil_lol: Anka_ZG napisał(a):Tej ale oco chodzi??:razz: basia bonnie napisał(a):no wlasnie? :evil_lol: Przecież my z Anią same dobre rzeczy o Asi mówimy:loveu: Chyba właśnie o to chodzi. :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cześć dziewczynko, codziennie zaglądam do skrzynki pocztowej i mam ndzieję że......... oj :-(, wiesz o czym pisze :roll: Quote
Recommended Posts