Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 dogg napisał(a):http://i38.tinypic.com/ru8uua.jpg oo jak pięknie pozuje :loveu::cool3: http://i35.tinypic.com/25it7cy.jpg jaki stosss :crazyeye: z Gingerką na czele :cool3: Odważna dziołszka z niej, nie? :cool3: :loveu: Quote
Dog Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oj tak bardzoo... :cool3: I znowu się nie moge napatrzeć na jej futroooooo piękne :loveu: ciekawe kiedy mój tak obrośnie.. Narazie to tylko łapy, uszy i ogon, reszta jak była krótka tak jest nadal :P :mad: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale ja mieszkam jeszcze z 15 km od Rawicza. :eviltong: spoko, dojdziemy:cool3: będzie trochę przydługi spacer, w którą stronę od Rawicza? Quote
pusia2405 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A ona nie zmęczyła się za bardzo tymi sianokosami:lol:? Quote
Estera Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Śliczny puchaty miś :loveu: Ale dobrze, że skróciłaś jej firankę :cool3: Quote
ariss Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ale ona wysoko wlazła:crazyeye:gasska to tylko na pierwsze piętro:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 gdzie ona tak wysokoo weszla:evil_lol: swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ja chcę takie słońce jak na fotkach :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 dogg napisał(a):Oj tak bardzoo... :cool3: I znowu się nie moge napatrzeć na jej futroooooo piękne :loveu: ciekawe kiedy mój tak obrośnie.. Narazie to tylko łapy, uszy i ogon, reszta jak była krótka tak jest nadal :P :mad: Być może nigdy. :eviltong: Złotasy są zazwyczaj najmniej owłosione ze wszystkich kolorów spanieli. Gingerka przed sterylką też była łysa. ;) Kasia&Rika napisał(a):spoko, dojdziemy:cool3: będzie trochę przydługi spacer, w którą stronę od Rawicza? Na północny zachód. :cool3: pusia2405 napisał(a):A ona nie zmęczyła się za bardzo tymi sianokosami:lol:? Nie nie, ona tylko korzysta z gotowego stogu. :evil_lol: Estera napisał(a):Śliczny puchaty miś :loveu: Ale dobrze, że skróciłaś jej firankę :cool3: Na tych fotkach to już ma dość długą tą firankę. :eviltong: ariss napisał(a):ale ona wysoko wlazła:crazyeye:gasska to tylko na pierwsze piętro:evil_lol: Trening czyni mistrza. :cool3: :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):gdzie ona tak wysokoo weszla:evil_lol: swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Włazła tam obserwować czy na horyzoncie sarenek nie ma do pogonienia. :evil_lol: basia bonnie napisał(a):ja chcę takie słońce jak na fotkach :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też! :placz: Ostatnio to taka pogoda, że się wszystkiego odechciewa... :shake: :placz: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Na tych fotkach to już ma dość długą tą firankę. :eviltong: No przecież wiem. Ale na wcześniejszych jakiś jest z krótszą firanką :eviltong: I patrząc na to i na tamte wole te z krótszą :loveu: :evil_lol: Quote
LadyK Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i36.tinypic.com/2n6t88y.jpg Zjazd :evil_lol: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A ja lubię długą firanką, ale Gingerka ma taką dość rzadką jeszcze, więc lepiej wygląda krótka. ;) Ona ma rzadką? :shock: Okulary ubierz :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):No przecież wiem. Ale na wcześniejszych jakiś jest z krótszą firanką :eviltong: I patrząc na to i na tamte wole te z krótszą :loveu: :evil_lol: A ja lubię długą firanką, ale Gingerka ma taką dość rzadką jeszcze, więc lepiej wygląda krótka. ;) Owczarkowa napisał(a): http://i36.tinypic.com/2n6t88y.jpg Zjazd :evil_lol: Raczej skok, znudziło jej się łażenie po snopkach. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Czas na fotki Arniego. :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 u ciebie taka ladna pogoda czy fotki stare :hmmmm: Quote
Tengusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Fotki z początku listopada. :evil_lol: Ale chociaż można sobie ładną pogodę powspominać. :cool3: :evil_lol: :placz: to pocieszajace ze nie tylko u mnie jest tak paskudnie ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Tengusia napisał(a):u ciebie taka ladna pogoda czy fotki stare :hmmmm: Fotki z początku listopada. :evil_lol: Ale chociaż można sobie ładną pogodę powspominać. :cool3: :evil_lol: :placz: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy ten biedny pies jest uwiązany? :cry: Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Tengusia napisał(a):to pocieszajace ze nie tylko u mnie jest tak paskudnie ;) :evil_lol: Estera napisał(a):Czy ten biedny pies jest uwiązany? :cry: Oj, nie przesadzaj. :mad: Przywiazałam go na chwilę, bo inaczej nie dałabym rady zrobić mu fotek z bliska. :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Arni jest śliczny. I tak słodko ziewa! :loveu: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Oj, nie przesadzaj. :mad: Przywiazałam go na chwilę, bo inaczej nie dałabym rady zrobić mu fotek z bliska. :eviltong:Sadystka! Na spacer psa do stogu siana przywiązuje! :placz: Co nie zmienia faktu, że sliczniasty jest :loveu: Quote
Moniskaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Śliczny jest :loveu: Arni z Gingerką się lubią? Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 BobowitaMW napisał(a):Arni jest śliczny. I tak słodko ziewa! :loveu: On nie ziewa, on się tak szeroko uśmiecha. :lol: Estera napisał(a):Sadystka! Na spacer psa do stogu siana przywiązuje! :placz: Co nie zmienia faktu, że sliczniasty jest :loveu: Tylko na chwilkę, później też szalał po stogu. :eviltong: moniska napisał(a):Śliczny jest :loveu: Arni z Gingerką się lubią? Tak, bardzo się lubią, często się bawią, ale nie na spacerach, bo Gingerka ma ważniejsze sprawy na spacerku (czytaj: niuchanie, kopanie dziur, przeczesywanie krzaczorów), a Arni swoje sprawy (podlewanie wszystkich kępek traw, kamieni, krecich kopców) :evil_lol:. Ale jak są już na podwórku to się bawią. Czasem też się zdarzy pod koniec spaceru, że się pobawią, jak już są zmeczęni bieganiem. :p Quote
Recommended Posts