Anka_ZG Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 hej:) http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg no troszkę włosa zgubiła Gingerka:cool3: A ten furminatro to chyba ostatnio połowa właścicieli cockerów z dogo wykupiło:evil_lol: Quote
LadyK Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [CENTER]Cześć Asiu :hand: Cześć Ginger :hand:[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Estera']No zwariowała no :shock: Diunę mogę na króciutko ogolić, Kaca mogę, ale Szyszki nie dam :shake: :evil_lol: A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l: [quote name='Anka_ZG']hej:) http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg no troszkę włosa zgubiła Gingerka:cool3: A ten furminatro to chyba ostatnio połowa właścicieli cockerów z dogo wykupiło:evil_lol: A żebyś wiedziała. :evil_lol: Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi: [quote name='Owczarkowa'] Cześć Asiu :hand: Cześć Ginger :hand: Ceść babecki csy! :multi: :evil_lol: Quote
Dog Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l: A żebyś wiedziała. :evil_lol: Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi: Nooo bo to FARCIRYYYYYYY :lol::cool3: Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a): A żebyś wiedziała. :evil_lol: Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi: a ile zapłaciłaś?:diabloti: Quote
KaRa_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Kasia&Rika napisał(a):a ile zapłaciłaś?:diabloti: Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wow, to tam się można nawet targować?!:evil_lol: Quote
Estera Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l: A nie ? :placz: Będę Siu w torebce pod pachą nosić :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 dogg napisał(a):Nooo bo to FARCIRYYYYYYY :lol::cool3: :lol: :multi: Kasia&Rika napisał(a):a ile zapłaciłaś?:diabloti: KaRa_ napisał(a):Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niektórzy mieli jeszcze taniej, ale za późno zaczęłyśmy szukać furminatorów. :cool1: Próbkami się zajęłyśmy. :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):wow, to tam się można nawet targować?!:evil_lol: Jak widać można, tylko trzeba mieć ten dar. :evil_lol: Estera napisał(a):A nie ? :placz: Będę Siu w torebce pod pachą nosić :diabloti: Jakoś sobie poradzimy z obezwładnieniem Ciebie. :mad: :evil_lol: Quote
Estera Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Jakoś sobie poradzimy z obezwładnieniem Ciebie. :mad: :evil_lol:Przestań bredzić, tylko fotki jakieś poka :razz: Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to faktycznie cena fajna:) Ja zaplacilam 47 z przesyłką pobraniowa. Ale to i tak taniej niż w Karusku na allegro:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Estera napisał(a):Przestań bredzić, tylko fotki jakieś poka :razz: A proszę bardzo, za chwilę będą. :eviltong: Anka_ZG napisał(a):no to faktycznie cena fajna:) Ja zaplacilam 47 z przesyłką pobraniowa. Ale to i tak taniej niż w Karusku na allegro:eviltong: Były jeszcze taniej, po 30 zł chyba, u dystrybutorów firmy Vivog. ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Mam trochę foteczek, ale z czasów zanim jeszcze Gingerkę dopadł furminator. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Gdzie jest Gingerka? :cool3: :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 wow!:crazyeye: gdzie ona tam wchodziła:crazyeye: i gdzie znalazłaś te snopy:crazyeye: :mdleje: Na tym zdjęciu dopiero widać jakie ma futro:crazyeye: http://i35.tinypic.com/21f0fet.jpg Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia&Rika']wow!:crazyeye: gdzie ona tam wchodziła:crazyeye: i gdzie znalazłaś te snopy:crazyeye: :mdleje: Na tym zdjęciu dopiero widać jakie ma futro:crazyeye: http://i35.tinypic.com/21f0fet.jpg Ona uwielba tam włazić, tyle zapachów. :multi: Na początku się bała, więc wchodziłam razem z nią, teraz już hasa sama, ale pierwszy raz weszła bez mojej pomocy na sam szczyt. :-o :cool3: :multi: A taki stóg mamy 1,5 km od domu, na mojej ulubionej trasie spacerowej. :p Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 101,5km spacer i jestem u ciebie:D to do jutra:diabloti: sorry --> Długość trasy: 75.8km i prosta droga przez Krotoszyn :-o - numer 36 Quote
BobowitaMW Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Gingerka na snopkach wygląda pięknie. :loveu::loveu: Niezła z niej "alpinistka". Quote
sota36 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Gingerka lubi sporty ekstremalne! Podejrzewam, ze Gutek by jej towarzyszyl:) Quote
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 czesc Asiu:) Fajne Gingerkowe zdjęcia puchatkowej Gingerki na snopkach:lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kasia&Rika napisał(a):101,5km spacer i jestem u ciebie:D to do jutra:diabloti: sorry --> Długość trasy: 75.8km i prosta droga przez Krotoszyn :-o - numer 36 Ale ja mieszkam jeszcze z 15 km od Rawicza. :eviltong: BobowitaMW napisał(a):Gingerka na snopkach wygląda pięknie. :loveu::loveu: Niezła z niej "alpinistka". Gingerka lubi sporty ekstremalne, adrenalinkę. :cool3: :evil_lol: sota36 napisał(a):Gingerka lubi sporty ekstremalne! Podejrzewam, ze Gutek by jej towarzyszyl:) O tak, byliby wspaniałą parą. :cool3: :loveu: :evil_lol: Anka_ZG napisał(a):czesc Asiu:) Fajne Gingerkowe zdjęcia puchatkowej Gingerki na snopkach:lol: Prawie jej nie widać na tym stogu, zlewa się z tłem. :evil_lol: gordonowa napisał(a):śliczna Gingerka :). Cześć Asiu! :multi: Dziękujemy za komplementa! :p Quote
Dog Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 http://i38.tinypic.com/ru8uua.jpg oo jak pięknie pozuje :loveu::cool3: http://i35.tinypic.com/25it7cy.jpg jaki stosss :crazyeye: z Gingerką na czele :cool3: Quote
Recommended Posts