Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale pysznosciami sie zajada:loveu: :loveu: :loveu:

Tylko trochę śmierdzące te pyszności... :cool1: :evil_lol:

Kasia&Rika napisał(a):
Ale jej smakuje:loveu:
ja chcialam wczoraj kupić peniski Rice ale nigdzie nie było ...:shake:

Oj, tak mi przykro, pewnie Rika niepocieszona. :evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co!?! :obrazic:

A jakże! :cool3: :evil_lol:
[/quote] :niewiem:
:loveu: :loveu: :loveu:

[url]http://i35.tinypic.com/2iurkpd.jpg[/url] - o ble... na gg Ci napiszę, jak to wygląda, bo nie wypada na forum :diabloti:

[url]http://i35.tinypic.com/1z2mxrl.jpg[/url] - ciocia uważaj :placz: Ona ma czarne podniebienie, czyli jest agresywna :placz: Mięsa surowego jej czasem nie dawaj bo na bank Cię zagryzie :-(

[quote name='Asia & Ginger']Esti jedź! :placz: :placz: :placz:[/quote]Przepraszam :-( Strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma :placz:
Mam nadzieję, że zdjęć porobiłyście masę i pokarzecie :loveu:

Posted

[url]http://i35.tinypic.com/15rzaz4.jpg[/url]
Śliczna obróżka! :loveu:

[url]http://i38.tinypic.com/xgftl5.jpg[/url]
Jaka radość na pysiu! :evil_lol:

Nie udało mi się Ciebie znaleźć w Poznaniu. :shake:

Posted

[quote name='pusia2405']Wow, gingerka ma czarne podniebienie.
Ale słodko mruży oczka przy gryzieniu.[/quote]
Tak ma czarne podniebienie i zagryza wszystko co się nie rusza, np. peniski. :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Asia uwazaj zeby Cie nie zaatakowala[/quote]
Jakbym próbowała zabrać jej tego peniska, to pewnie by mnie zjadla razem z nim. :lol:

[quote name='Kasia&Rika']Zbyt pocieszona nie była, ale za to dostała coś innego

Moja też ma czarne[/quote]
O, kolejny agresor. :-o

[quote name='Owczarkowa'] [CENTER][COLOR=darkorchid][B][URL]http://i38.tinypic.com/2rc7aew.jpg[/URL] jeszcze,jeszcze [/B][/COLOR][/CENTER]

[/quote]
Dokładnie, takim tęsknym wzrokiem patrzy w jego kierunku. :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Jaka sesyjka peniskowa[/quote]
:cool3:

[quote name='moniska'][URL]http://i38.tinypic.com/64i24l.jpg[/URL]
słodka
a i przy okazji gratuluje 500 stronki, sorki za spoznienie[/quote]
Dzięki. :p

[quote name='Estera'][URL]http://i35.tinypic.com/2iurkpd.jpg[/URL] - o ble... na gg Ci napiszę, jak to wygląda, bo nie wypada na forum [/quote]
No to czekam. :cool3:

[quote name='Estera'][URL]http://i35.tinypic.com/1z2mxrl.jpg[/URL] - ciocia uważaj Ona ma czarne podniebienie, czyli jest agresywna Mięsa surowego jej czasem nie dawaj bo na bank Cię zagryzie [/quote]
Nie daję, bo ona nie lubi. :eviltong:

[quote name='Estera']Przepraszam Strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma :placz:
Mam nadzieję, że zdjęć porobiłyście masę i pokarzecie [/quote]
W pierwszy dzień swoim aparatem fotek prawie nie porobiłam, bo fociłam aparatem Grega (od Galidek :loveu:), ale w drugi dzień trochę zdjęć napstrykałam. :cool3: Od Grega mam dostać płytkę z fotkami. :cool3:

Wystawa bardzo mi się podobała. :multi:
Nazbierałam 2,5 kg próbek karm. :cool3:
Kupiłam Gingerce 2 obróżki. :evil_lol:
Poza tym furminator i coś podobnego do furminatora, tylko z żyletką.
Co tam jeszcze... 2 butelki Viyo, 2 paczki ciastek Acana, kurze łapki, smaczki rybne. Jak sobie przypomnę co jeszcze to napiszę. :lol:
Ledwo się zabrałam z wystawy z tymi wszystkimi tobołami. :evil_lol:

Po wystawia poszłyśmy z Karą i Rose do kina na "Bliznę 3D". Kara połowe filmu nie widziała, bo się bała otwierać oczy, Ania się przykleiła do fotela i chowała pod kurtką, a ja jak to dziewczyny stwierdziły, oglądałam jak bajkę. :evil_lol: Ale tak naprawdę, to mi serce skakało jak oszalałe i siedziałam wbita w fotel. :nerwy: Polecam ten film dla miłośników "Piły". :cool3:

[quote name='anetta']Mmmm, jami
[URL]http://i38.tinypic.com/59x5si.jpg[/URL]

Co to? byczy penis? [/quote]
Tak, byczy. :evil_lol:

[quote name='BobowitaMW'][URL]http://i35.tinypic.com/15rzaz4.jpg[/URL]
Śliczna obróżka!

[URL]http://i38.tinypic.com/xgftl5.jpg[/URL]
Jaka radość na pysiu!

Nie udało mi się Ciebie znaleźć w Poznaniu. [/quote]
Obróżka już trochę bzitka, pasek odblaskowy już się prawie odkleił. ;)
Ja Cię przez chwilkę widziałam, byłaś z mamą, ale akurat rozmawiałam z kimś i jak się za chwilę odwróciłam, to już Cię nie było. :roll: Żałuję, że tak wyszło...

Posted

Gingerka jest pikna :razz:

[B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?

Posted

[quote name='AiR'][B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?[/quote]
mój kot ma czarno-białe podniebienie to jaki jest heh :evil_lol: ja nie wierze w takie rzeczy..

Posted

[quote name='Asia & Ginger']T
No to czekam. :cool3:
[COLOR=red][B]napisałam już, bo niby jesteś :eviltong: [/B][/COLOR]

Nie daję, bo ona nie lubi. :eviltong:
[COLOR=red][B]Pies z czarnym podniebieniem nie lubi mięsa? :crazyeye: [/B][/COLOR]

W pierwszy dzień swoim aparatem fotek prawie nie porobiłam, bo fociłam aparatem Grega (od Galidek :loveu:), ale w drugi dzień trochę zdjęć napstrykałam. :cool3: Od Grega mam dostać płytkę z fotkami. :cool3:
[COLOR=red][B]Mam nadzieję, że podzielisz się nimi :cool3: Kogo z dogomaniaków/spanielomaniaków spotkałas/poznałaś? :cool3:[/B][/COLOR]

Wystawa bardzo mi się podobała. :multi:
Nazbierałam 2,5 kg próbek karm. :cool3:
Kupiłam Gingerce 2 obróżki. :evil_lol:
Poza tym furminator i coś podobnego do furminatora, tylko z żyletką.
Co tam jeszcze... 2 butelki Viyo, 2 paczki ciastek Acana, kurze łapki, smaczki rybne. Jak sobie przypomnę co jeszcze to napiszę. :lol:
Ledwo się zabrałam z wystawy z tymi wszystkimi tobołami. :evil_lol:
[COLOR=red][B]Gingerka ma z Tobą za dobrze :loveu: [/B][/COLOR]

Po wystawia poszłyśmy z Karą i Rose do kina na "Bliznę 3D". Kara połowe filmu nie widziała, bo się bała otwierać oczy, Ania się przykleiła do fotela i chowała pod kurtką, a ja jak to dziewczyny stwierdziły, oglądałam jak bajkę. :evil_lol: Ale tak naprawdę, to mi serce skakało jak oszalałe i siedziałam wbita w fotel. :nerwy: Polecam ten film dla miłośników "Piły". :cool3:
[COLOR=red][b]To u Ciebie norma. Ty zawsze horrory oglądasz jak bajki :cool3: Pamiętam jak oglądaliśmy pierwszy horror na mini zlocie "Smakosz" :loveu: Ja z Karą i Anką za ręce się trzymałyśmy, darłyśmy się, strasząc Szyszkę biedną, a Ty nic. Odsunęłaś się i oglądasz sama :evil_lol: Basia to się chociaż przytuliła :eviltong: [/b][/COLOR]
[/quote]

[quote name='AiR']Gingerka jest pikna :razz:

[B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?[/quote]
Ja nie Asia, ale odpowiem, że to mit ;) Kolor podniebienia nie ma wpływu na charakter psa ;) Tak samo jak to czy będzie jadł surowe mięso czy gotowane ;)

A fotek prywatnych nie macie? :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej
Czekam niecierpliwie na fotki z wystawy[/quote]
Wkrótce cosik zapodam. :p

[quote name='AiR']Gingerka jest pikna :razz:

[B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?[/quote]
[B]AiR[/B], witamy u nas! :multi:
To mit, stary jak świat. :cool1:

[quote name='Kasia&Rika']MIT!! :cool3:[/quote]
Mit podobnie niedorzeczny jak to, że suka, której obetnie się ogon staje się bezpłodna. :lol:

[quote name='Mysia_']witam :loveu: czekamy na fotki z wystawy i Gingerką w nowych obróżkach :evil_lol:[/quote]
To poczekacie do jutra jak dobrze pojdzie, albo i dłużej. :eviltong:

[quote name='moniska']mój kot ma czarno-białe podniebienie to jaki jest heh :evil_lol: ja nie wierze w takie rzeczy..[/quote]
Twój kot to już totalne zagrożenie, toż to może być wścieknięte. :-o :diabloti:

[COLOR=red][quote name='Estera'][B]napisałam już, bo niby jesteś :eviltong: [/B][/quote][/COLOR]
Zboczuch jeden! :-o

[COLOR=red][quote name='Estera'][B]Pies z czarnym podniebieniem nie lubi mięsa? :crazyeye: [/B][/quote][/COLOR]
Surowego nie lubi, gotowane może być jak najbardziej. :p

[COLOR=red][quote name='Estera'][B]Mam nadzieję, że podzielisz się nimi Kogo z dogomaniaków/spanielomaniaków spotkałas/poznałaś? [/B][/quote][/COLOR]
Podzielę, podzielę.
A spotkałam Karę :diabloti:, Rose, Jureję, Grega, Dinę, Zulę, Cockermankę, Ewelinebuck, betty_labrador, Ariss, Kikę. Nie pamiętam czy kogoś jeszcze. :roll:

[COLOR=red][quote name='Estera'][B]Gingerka ma z Tobą za dobrze :loveu: [/B][/quote][/COLOR]
Nie ma, bo peniska jej nie kupiłam. :diabloti:

[COLOR=red][quote name='Estera'][B]To u Ciebie norma. Ty zawsze horrory oglądasz jak bajki :cool3: Pamiętam jak oglądaliśmy pierwszy horror na mini zlocie "Smakosz" :loveu: Ja z Karą i Anką za ręce się trzymałyśmy, darłyśmy się, strasząc Szyszkę biedną, a Ty nic. Odsunęłaś się i oglądasz sama :evil_lol: Basia to się chociaż przytuliła :eviltong: [/B][/quote][/COLOR]
Ale za to ja po filmie mam schizy, boję się chodzić po ciemku, zaglądam pod łóżko, itp. :stupid:
I wyobraź sobie, że nakupiłysmy paluszków i picia i nawet nie byłam w stanie jeść, nic nie ruszyłam. :roll:

[quote name='Estera']Ja nie Asia, ale odpowiem, że to mit ;) Kolor podniebienia nie ma wpływu na charakter psa Tak samo jak to czy będzie jadł surowe mięso czy gotowane

A fotek prywatnych nie macie? :cool3:[/quote]
Macie, zaraz popatrzę, może cosik wkleję. :cool3:

Posted

Aj tam zaraz zboczuch :oops:

Ja też mam schizy :evil_lol:
I na filmie i po filmie :evil_lol:
A mimo to uwielbiam oglądać horrory :loveu:

Czekam na fotki :cool3:

aaaa...tam miało być " może podzielisz sie z NAMI kogo...." nie nimi, literowka ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Ale za to ja po filmie mam schizy, boję się chodzić po ciemku, zaglądam pod łóżko, itp. :stupid:
I wyobraź sobie, że nakupiłysmy paluszków i picia i nawet nie byłam w stanie jeść, nic nie ruszyłam. :roll:[/quote]
Taa taa nie chciałaś się z nami podzielić paluszkami i dlatego nie otwierałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[QUOTE]Ale za to ja po filmie mam schizy, boję się chodzić po ciemku, zaglądam pod łóżko, itp. :stupid:[/QUOTE]Ja mam tak samo:lol:
Bardzo lubie oglądac horrory a potem boję się iśc sama do łazienki:evil_lol:
A Smakosz to wogle nie taki straszny horror:eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Aj tam zaraz zboczuch :oops:

Ja też mam schizy :evil_lol:
I na filmie i po filmie :evil_lol:
A mimo to uwielbiam oglądać horrory :loveu:

Czekam na fotki :cool3:

aaaa...tam miało być " może podzielisz sie z NAMI kogo...." nie nimi, literowka ;)[/quote]
Esti, Ty już lepiej nie pij. :shake: :diabloti:

[quote name='KaRa_']Taa taa nie chciałaś się z nami podzielić paluszkami i dlatego nie otwierałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]
Kara, ja to nie Ty. :eviltong: :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Ja mam tak samo:lol:
Bardzo lubie oglądac horrory a potem boję się iśc sama do łazienki:evil_lol:
A Smakosz to wogle nie taki straszny horror:eviltong:[/quote]
Może i nie taki straszny, ale po tym filmie poszliśmy z Esterą i Komarem na nocny spacer. Nagle coś zaczęło szeleścić w krzakach i dziwnie miauczeć. Stwierdziliśmy, że to smakosz nas tak kusi żebyśmy podeszli. :evil_lol:
Na szczęście okazało się, że to był maleńki kotek, dostał na imię Smakosz-Słitek. KaRa była nim zachwycona. :cool3: :diabloti: A jej brat jeszcze bardziej. :loveu:

[quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Helloł :hand:[/CENTER]
[/quote]
Cześć babeczki! :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Może i nie taki straszny, ale po tym filmie poszliśmy z Esterą i Komarem na nocny spacer. Nagle coś zaczęło szeleścić w krzakach i dziwnie miauczeć. Stwierdziliśmy, że to smakosz nas tak kusi żebyśmy podeszli. :evil_lol:
Na szczęście okazało się, że to był maleńki kotek, dostał na imię Smakosz-Słitek. KaRa była nim zachwycona. :cool3: :diabloti: A jej brat jeszcze bardziej. :loveu:

[/quote]Hehe
A co z kotkiem się stało?