Asia & Ginger Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Marta_Ares napisał(a):ale pysznosciami sie zajada:loveu: :loveu: :loveu: Tylko trochę śmierdzące te pyszności... :cool1: :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):Ale jej smakuje:loveu: ja chcialam wczoraj kupić peniski Rice ale nigdzie nie było ...:shake: Oj, tak mi przykro, pewnie Rika niepocieszona. :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wow, gingerka ma czarne podniebienie:evil_lol:. Ale słodko mruży oczka przy gryzieniu:loveu:. Quote
Marta_Ares Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 pusia2405 napisał(a):Wow, gingerka ma czarne podniebienie:evil_lol:. Ale słodko mruży oczka przy gryzieniu:loveu:. :evil_lol: :evil_lol: Asia uwazaj zeby Cie nie zaatakowala:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zbyt pocieszona nie była, ale za to dostała coś innego:evil_lol: Moja też ma czarne:eviltong: Quote
LadyK Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 http://i38.tinypic.com/2rc7aew.jpg jeszcze,jeszcze :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jaka sesyjka peniskowa:diabloti::evil_lol: Quote
Moniskaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 http://i38.tinypic.com/64i24l.jpg słodka :loveu:;) a i przy okazji gratuluje 500 stronki, sorki za spoznienie:oops: Quote
Estera Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co!?! :obrazic: A jakże! :cool3: :evil_lol: [/quote] :niewiem: :loveu: :loveu: :loveu: [url]http://i35.tinypic.com/2iurkpd.jpg[/url] - o ble... na gg Ci napiszę, jak to wygląda, bo nie wypada na forum :diabloti: [url]http://i35.tinypic.com/1z2mxrl.jpg[/url] - ciocia uważaj :placz: Ona ma czarne podniebienie, czyli jest agresywna :placz: Mięsa surowego jej czasem nie dawaj bo na bank Cię zagryzie :-( [quote name='Asia & Ginger']Esti jedź! :placz: :placz: :placz:[/quote]Przepraszam :-( Strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma :placz: Mam nadzieję, że zdjęć porobiłyście masę i pokarzecie :loveu: Quote
anetta Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mmmm, jami [url]http://i38.tinypic.com/59x5si.jpg[/url] :loveu: Co to? byczy penis? :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [url]http://i35.tinypic.com/15rzaz4.jpg[/url] Śliczna obróżka! :loveu: [url]http://i38.tinypic.com/xgftl5.jpg[/url] Jaka radość na pysiu! :evil_lol: Nie udało mi się Ciebie znaleźć w Poznaniu. :shake: Quote
Asia & Ginger Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='pusia2405']Wow, gingerka ma czarne podniebienie. Ale słodko mruży oczka przy gryzieniu.[/quote] Tak ma czarne podniebienie i zagryza wszystko co się nie rusza, np. peniski. :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Asia uwazaj zeby Cie nie zaatakowala[/quote] Jakbym próbowała zabrać jej tego peniska, to pewnie by mnie zjadla razem z nim. :lol: [quote name='Kasia&Rika']Zbyt pocieszona nie była, ale za to dostała coś innego Moja też ma czarne[/quote] O, kolejny agresor. :-o [quote name='Owczarkowa'] [CENTER][COLOR=darkorchid][B][URL]http://i38.tinypic.com/2rc7aew.jpg[/URL] jeszcze,jeszcze [/B][/COLOR][/CENTER] [/quote] Dokładnie, takim tęsknym wzrokiem patrzy w jego kierunku. :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Jaka sesyjka peniskowa[/quote] :cool3: [quote name='moniska'][URL]http://i38.tinypic.com/64i24l.jpg[/URL] słodka a i przy okazji gratuluje 500 stronki, sorki za spoznienie[/quote] Dzięki. :p [quote name='Estera'][URL]http://i35.tinypic.com/2iurkpd.jpg[/URL] - o ble... na gg Ci napiszę, jak to wygląda, bo nie wypada na forum [/quote] No to czekam. :cool3: [quote name='Estera'][URL]http://i35.tinypic.com/1z2mxrl.jpg[/URL] - ciocia uważaj Ona ma czarne podniebienie, czyli jest agresywna Mięsa surowego jej czasem nie dawaj bo na bank Cię zagryzie [/quote] Nie daję, bo ona nie lubi. :eviltong: [quote name='Estera']Przepraszam Strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma :placz: Mam nadzieję, że zdjęć porobiłyście masę i pokarzecie [/quote] W pierwszy dzień swoim aparatem fotek prawie nie porobiłam, bo fociłam aparatem Grega (od Galidek :loveu:), ale w drugi dzień trochę zdjęć napstrykałam. :cool3: Od Grega mam dostać płytkę z fotkami. :cool3: Wystawa bardzo mi się podobała. :multi: Nazbierałam 2,5 kg próbek karm. :cool3: Kupiłam Gingerce 2 obróżki. :evil_lol: Poza tym furminator i coś podobnego do furminatora, tylko z żyletką. Co tam jeszcze... 2 butelki Viyo, 2 paczki ciastek Acana, kurze łapki, smaczki rybne. Jak sobie przypomnę co jeszcze to napiszę. :lol: Ledwo się zabrałam z wystawy z tymi wszystkimi tobołami. :evil_lol: Po wystawia poszłyśmy z Karą i Rose do kina na "Bliznę 3D". Kara połowe filmu nie widziała, bo się bała otwierać oczy, Ania się przykleiła do fotela i chowała pod kurtką, a ja jak to dziewczyny stwierdziły, oglądałam jak bajkę. :evil_lol: Ale tak naprawdę, to mi serce skakało jak oszalałe i siedziałam wbita w fotel. :nerwy: Polecam ten film dla miłośników "Piły". :cool3: [quote name='anetta']Mmmm, jami [URL]http://i38.tinypic.com/59x5si.jpg[/URL] Co to? byczy penis? [/quote] Tak, byczy. :evil_lol: [quote name='BobowitaMW'][URL]http://i35.tinypic.com/15rzaz4.jpg[/URL] Śliczna obróżka! [URL]http://i38.tinypic.com/xgftl5.jpg[/URL] Jaka radość na pysiu! Nie udało mi się Ciebie znaleźć w Poznaniu. [/quote] Obróżka już trochę bzitka, pasek odblaskowy już się prawie odkleił. ;) Ja Cię przez chwilkę widziałam, byłaś z mamą, ale akurat rozmawiałam z kimś i jak się za chwilę odwróciłam, to już Cię nie było. :roll: Żałuję, że tak wyszło... Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Hej Czekam niecierpliwie na fotki z wystawy:cool3: Quote
AiR Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Gingerka jest pikna :razz: [B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów? Quote
Mysia_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 witam :loveu::loveu::loveu: czekamy na fotki z wystawy i Gingerką w nowych obróżkach :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='AiR'][B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?[/quote] mój kot ma czarno-białe podniebienie to jaki jest heh :evil_lol: ja nie wierze w takie rzeczy.. Quote
Estera Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger']T No to czekam. :cool3: [COLOR=red][B]napisałam już, bo niby jesteś :eviltong: [/B][/COLOR] Nie daję, bo ona nie lubi. :eviltong: [COLOR=red][B]Pies z czarnym podniebieniem nie lubi mięsa? :crazyeye: [/B][/COLOR] W pierwszy dzień swoim aparatem fotek prawie nie porobiłam, bo fociłam aparatem Grega (od Galidek :loveu:), ale w drugi dzień trochę zdjęć napstrykałam. :cool3: Od Grega mam dostać płytkę z fotkami. :cool3: [COLOR=red][B]Mam nadzieję, że podzielisz się nimi :cool3: Kogo z dogomaniaków/spanielomaniaków spotkałas/poznałaś? :cool3:[/B][/COLOR] Wystawa bardzo mi się podobała. :multi: Nazbierałam 2,5 kg próbek karm. :cool3: Kupiłam Gingerce 2 obróżki. :evil_lol: Poza tym furminator i coś podobnego do furminatora, tylko z żyletką. Co tam jeszcze... 2 butelki Viyo, 2 paczki ciastek Acana, kurze łapki, smaczki rybne. Jak sobie przypomnę co jeszcze to napiszę. :lol: Ledwo się zabrałam z wystawy z tymi wszystkimi tobołami. :evil_lol: [COLOR=red][B]Gingerka ma z Tobą za dobrze :loveu: [/B][/COLOR] Po wystawia poszłyśmy z Karą i Rose do kina na "Bliznę 3D". Kara połowe filmu nie widziała, bo się bała otwierać oczy, Ania się przykleiła do fotela i chowała pod kurtką, a ja jak to dziewczyny stwierdziły, oglądałam jak bajkę. :evil_lol: Ale tak naprawdę, to mi serce skakało jak oszalałe i siedziałam wbita w fotel. :nerwy: Polecam ten film dla miłośników "Piły". :cool3: [COLOR=red][b]To u Ciebie norma. Ty zawsze horrory oglądasz jak bajki :cool3: Pamiętam jak oglądaliśmy pierwszy horror na mini zlocie "Smakosz" :loveu: Ja z Karą i Anką za ręce się trzymałyśmy, darłyśmy się, strasząc Szyszkę biedną, a Ty nic. Odsunęłaś się i oglądasz sama :evil_lol: Basia to się chociaż przytuliła :eviltong: [/b][/COLOR] [/quote] [quote name='AiR']Gingerka jest pikna :razz: [B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?[/quote] Ja nie Asia, ale odpowiem, że to mit ;) Kolor podniebienia nie ma wpływu na charakter psa ;) Tak samo jak to czy będzie jadł surowe mięso czy gotowane ;) A fotek prywatnych nie macie? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Czekam niecierpliwie na fotki z wystawy[/quote] Wkrótce cosik zapodam. :p [quote name='AiR']Gingerka jest pikna :razz: [B]Asiu[/B], czy to czarne podniebienie faktycznie zwiastuje, że psina będzię :diabloti: ? czy to raczej mit psich antyfanów?[/quote] [B]AiR[/B], witamy u nas! :multi: To mit, stary jak świat. :cool1: [quote name='Kasia&Rika']MIT!! :cool3:[/quote] Mit podobnie niedorzeczny jak to, że suka, której obetnie się ogon staje się bezpłodna. :lol: [quote name='Mysia_']witam :loveu: czekamy na fotki z wystawy i Gingerką w nowych obróżkach :evil_lol:[/quote] To poczekacie do jutra jak dobrze pojdzie, albo i dłużej. :eviltong: [quote name='moniska']mój kot ma czarno-białe podniebienie to jaki jest heh :evil_lol: ja nie wierze w takie rzeczy..[/quote] Twój kot to już totalne zagrożenie, toż to może być wścieknięte. :-o :diabloti: [COLOR=red][quote name='Estera'][B]napisałam już, bo niby jesteś :eviltong: [/B][/quote][/COLOR] Zboczuch jeden! :-o [COLOR=red][quote name='Estera'][B]Pies z czarnym podniebieniem nie lubi mięsa? :crazyeye: [/B][/quote][/COLOR] Surowego nie lubi, gotowane może być jak najbardziej. :p [COLOR=red][quote name='Estera'][B]Mam nadzieję, że podzielisz się nimi Kogo z dogomaniaków/spanielomaniaków spotkałas/poznałaś? [/B][/quote][/COLOR] Podzielę, podzielę. A spotkałam Karę :diabloti:, Rose, Jureję, Grega, Dinę, Zulę, Cockermankę, Ewelinebuck, betty_labrador, Ariss, Kikę. Nie pamiętam czy kogoś jeszcze. :roll: [COLOR=red][quote name='Estera'][B]Gingerka ma z Tobą za dobrze :loveu: [/B][/quote][/COLOR] Nie ma, bo peniska jej nie kupiłam. :diabloti: [COLOR=red][quote name='Estera'][B]To u Ciebie norma. Ty zawsze horrory oglądasz jak bajki :cool3: Pamiętam jak oglądaliśmy pierwszy horror na mini zlocie "Smakosz" :loveu: Ja z Karą i Anką za ręce się trzymałyśmy, darłyśmy się, strasząc Szyszkę biedną, a Ty nic. Odsunęłaś się i oglądasz sama :evil_lol: Basia to się chociaż przytuliła :eviltong: [/B][/quote][/COLOR] Ale za to ja po filmie mam schizy, boję się chodzić po ciemku, zaglądam pod łóżko, itp. :stupid: I wyobraź sobie, że nakupiłysmy paluszków i picia i nawet nie byłam w stanie jeść, nic nie ruszyłam. :roll: [quote name='Estera']Ja nie Asia, ale odpowiem, że to mit ;) Kolor podniebienia nie ma wpływu na charakter psa Tak samo jak to czy będzie jadł surowe mięso czy gotowane A fotek prywatnych nie macie? :cool3:[/quote] Macie, zaraz popatrzę, może cosik wkleję. :cool3: Quote
Estera Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Aj tam zaraz zboczuch :oops: Ja też mam schizy :evil_lol: I na filmie i po filmie :evil_lol: A mimo to uwielbiam oglądać horrory :loveu: Czekam na fotki :cool3: aaaa...tam miało być " może podzielisz sie z NAMI kogo...." nie nimi, literowka ;) Quote
KaRa_ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Ale za to ja po filmie mam schizy, boję się chodzić po ciemku, zaglądam pod łóżko, itp. :stupid: I wyobraź sobie, że nakupiłysmy paluszków i picia i nawet nie byłam w stanie jeść, nic nie ruszyłam. :roll:[/quote] Taa taa nie chciałaś się z nami podzielić paluszkami i dlatego nie otwierałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [QUOTE]Ale za to ja po filmie mam schizy, boję się chodzić po ciemku, zaglądam pod łóżko, itp. :stupid:[/QUOTE]Ja mam tak samo:lol: Bardzo lubie oglądac horrory a potem boję się iśc sama do łazienki:evil_lol: A Smakosz to wogle nie taki straszny horror:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Estera']Aj tam zaraz zboczuch :oops: Ja też mam schizy :evil_lol: I na filmie i po filmie :evil_lol: A mimo to uwielbiam oglądać horrory :loveu: Czekam na fotki :cool3: aaaa...tam miało być " może podzielisz sie z NAMI kogo...." nie nimi, literowka ;)[/quote] Esti, Ty już lepiej nie pij. :shake: :diabloti: [quote name='KaRa_']Taa taa nie chciałaś się z nami podzielić paluszkami i dlatego nie otwierałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Kara, ja to nie Ty. :eviltong: :diabloti: [quote name='Izabela124.']Ja mam tak samo:lol: Bardzo lubie oglądac horrory a potem boję się iśc sama do łazienki:evil_lol: A Smakosz to wogle nie taki straszny horror:eviltong:[/quote] Może i nie taki straszny, ale po tym filmie poszliśmy z Esterą i Komarem na nocny spacer. Nagle coś zaczęło szeleścić w krzakach i dziwnie miauczeć. Stwierdziliśmy, że to smakosz nas tak kusi żebyśmy podeszli. :evil_lol: Na szczęście okazało się, że to był maleńki kotek, dostał na imię Smakosz-Słitek. KaRa była nim zachwycona. :cool3: :diabloti: A jej brat jeszcze bardziej. :loveu: [quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Helloł :hand:[/CENTER] [/quote] Cześć babeczki! :multi: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Może i nie taki straszny, ale po tym filmie poszliśmy z Esterą i Komarem na nocny spacer. Nagle coś zaczęło szeleścić w krzakach i dziwnie miauczeć. Stwierdziliśmy, że to smakosz nas tak kusi żebyśmy podeszli. :evil_lol: Na szczęście okazało się, że to był maleńki kotek, dostał na imię Smakosz-Słitek. KaRa była nim zachwycona. :cool3: :diabloti: A jej brat jeszcze bardziej. :loveu: [/quote]Hehe A co z kotkiem się stało? Quote
Asia & Ginger Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Hehe A co z kotkiem się stało?[/quote] Kotek znalazł nowy domek. :multi: Quote
Recommended Posts