Pimpek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Witamy się!:loveu: http://i38.tinypic.com/w7c0pl.jpg zarówno straszna...:crazyeye: http://i34.tinypic.com/14xfgr5.jpg ..jak i słodka :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A to wszystkiego najlepszego dla siostry!:Rose: i dobrej zabawy:D Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dogg napisał(a):i nie opij się :diabloti::evil_lol: no, to też:evil_lol: Quote
Estera Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Chyba się upiła, bo pokazuje mi na gg różne zastosowania penisów wołowych :roll: Sto lat, wszystkiego dobrego dla siostry! :BIG: :new-bday: Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pimpek napisał(a):Witamy się!:loveu: http://i38.tinypic.com/w7c0pl.jpg zarówno straszna...:crazyeye: http://i34.tinypic.com/14xfgr5.jpg ..jak i słodka :loveu: A nie powinno być odwrotnie? :roll: :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):A to wszystkiego najlepszego dla siostry!:Rose: i dobrej zabawy:D Dzięki, życzenia przekazane. :p dogg napisał(a):i nie opij się :diabloti::evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):no, to też:evil_lol: Ja? Ależ skąd! Estera napisał(a):Chyba się upiła, bo pokazuje mi na gg różne zastosowania penisów wołowych :roll: Sto lat, wszystkiego dobrego dla siostry! :BIG: :new-bday: Nie zastosowania, a przysmaki Chińczyków. :diabloti: Życzonka przekazane. :p No i kolejna okazja do oblewania 500 stronka Gingerkowej galerii! :multi: :beerchug: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Estera Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Nie zastosowania, a przysmaki Chińczyków. :diabloti: Życzonka przekazane. :p eee tam . Nie ważne, ważne co Ci w głowie siedzi :turn-l: Asia & Ginger napisał(a):No i kolejna okazja do oblewania 500 stronka Gingerkowej galerii! :multi: :beerchug: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao:Każdy powód do picia dobry? :diabloti: :drink1: :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Gratuluję 500 strony :cool3::cool3::cool3: :BIG::BIG::drink1::drinking::beerchug::laola: Quote
Anka_ZG Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 I my gratulujemy 500 stronki!!! :Rose::knajpa::BIG: Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 i ja sie jeszcze zalapie:multi: GRATULACJE!!!!!! Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 a z okazji jubileuszu należą się fotki!:diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Tym razem mało nagadałyscie:eviltong: Spóźnione gratulacje 500 stronki:multi::multi::multi: Quote
LadyK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [SIZE="4"]My też gratulujemy!:multi: Co prawda trochę się spóźniliśmy na tą pięćsetkę :evil_lol::diabloti: Quote
BobowitaMW Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Spóźnione, acz szczere, gratulacje! :cool3: :multi: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Estera napisał(a):eee tam . Nie ważne, ważne co Ci w głowie siedzi :turn-l: No wiesz Ty co!?! :obrazic: Estera napisał(a):Każdy powód do picia dobry? :diabloti: :drink1: :drinking: A jakże! :cool3: :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a): GRATULUJEMY! :Rose: Mysia_ napisał(a):Gratuluję 500 strony :cool3: :BIG::drink1::drinking::beerchug::laola: Anka_ZG napisał(a):I my gratulujemy 500 stronki!!! :Rose::knajpa::BIG: gordonowa napisał(a):Gratuluję! :) Marta_Ares napisał(a):i ja sie jeszcze zalapie:multi: GRATULACJE!!!!!! Kasia&Rika napisał(a):a z okazji jubileuszu należą się fotki!:diabloti: Izabela124. napisał(a):Tym razem mało nagadałyscie:eviltong: Spóźnione gratulacje 500 stronki:multi: Owczarkowa napisał(a): My też gratulujemy!:multi: Co prawda trochę się spóźniliśmy na tą pięćsetkę :evil_lol::diabloti: BobowitaMW napisał(a):Spóźnione, acz szczere, gratulacje! :multi: :loveu: Dziękujemy za gratulacje. :multi: :loveu: Za chwilę wkleję fotki. ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Druga część fotek z serii: Gingerkowy przyjaciel. :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ale pysznosciami sie zajada:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Esti jedź! :placz: :placz: :placz: Quote
Kasia&Rika Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ale jej smakuje:loveu: ja chcialam wczoraj kupić peniski Rice ale nigdzie nie było ...:shake: Quote
Recommended Posts