Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 rose napisał(a):trudno znajdę sobie takiego co mi będzie płacił..:eviltong: Ej ale ja nie jestem chłopcem :hmmmm: Może komar Ci zapłaci.... :roll: Asia przyszła :multi: Quote
rose Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Estera napisał(a):Ej ale ja nie jestem chłopcem :hmmmm: Może komar Ci zapłaci.... :roll: Asia przyszła :multi: on zapłaci..:shake: Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='anetta']Cześc gaduły. Asia, rozumiem że jeden błyszczyk na każdy dzień tygodnia :evil_lol: [quote name='KaRa_']Oczywiście Asia tak robi:evil_lol: Dokładnie tak. :grins: [quote name='Anka_ZG']hej Asiu:) sliczne wspolne zdjecia z Szajenka:) pozdrawiam! Dzięki Aniu. :loveu: [quote name='Estera']Czeeeeeść wszystkim :loveu: [quote name='rose']Cześć:loveu: A Joanny nie ma:placz::placz: [quote name='Estera']no właśnie... chyba zaginęła gdzieś :placz: Cześć babeczki. :multi: Wróciłam! :diabloti: Cieszycie się. :cool3: :loveu: [quote name='rose']Pieniążek ja uprowadził:diabloti: [quote name='Estera']Woli forsę od nas? :placz: [quote name='rose']ja też bym wolała forse od Ciebie i Komara:eviltong: Nikt mnie nie uprowadził. :eviltong: Ale forsę od Was oczywiście, że wolę. :evil_lol: [quote name='Estera']No ja Ci płacić nie bedę :p więc spadaj . [quote name='rose']trudno znajdę sobie takiego co mi będzie płacił..:eviltong: [quote name='Estera']Ej ale ja nie jestem chłopcem :hmmmm: Może komar Ci zapłaci.... :roll: Asia przyszła :multi: [quote name='rose']on zapłaci..:shake: Mi nikt nie płaci i żyję. :cool3: :lol: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Cześć babeczki. :multi: Wróciłam! :diabloti: Cieszycie się. :cool3: :loveu: Nikt mnie nie uprowadził. :eviltong: Ale forsę od Was oczywiście, że wolę. :evil_lol: Mi nikt nie płaci i żyję. :cool3: :lol: Cieszyłam się dopóki nie przeczytałam, że wolisz forsę :mad: Mi też nikt nie płaci i też zyję :eviltong: A Ania ma minę zdziwionego wielbłąda! Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Estera napisał(a):Cieszyłam się dopóki nie przeczytałam, że wolisz forsę :mad: Mi też nikt nie płaci i też zyję :eviltong: A Ania ma minę zdziwionego wielbłąda! Z ostatnim stwierdzeniem się zgadzam. :p rose napisał(a):nie chce mi się z Wami gadać.. Aj tam, gadasz... :eviltong: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Z ostatnim stwierdzeniem się zgadzam. :p Aj tam, gadasz... :eviltong: A Ty się tak nie zgadzaj, bo sama masz ciuchy droższe niż właściciel :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Estera napisał(a):A Ty się tak nie zgadzaj, bo sama masz ciuchy droższe niż właściciel :evil_lol: Taaaaaaaaaa, chciałabym. :cool1: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Taaaaaaaaaa, chciałabym. :cool1:To se kup droższe, albo swoją cenę zmniejsz :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Estera napisał(a):To se kup droższe, albo swoją cenę zmniejsz :evil_lol: Na droższe mnie nie stać, tym bardziej, że jestem bezcenna. :diabloti: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Na droższe mnie nie stać, tym bardziej, że jestem bezcenna. :diabloti: A może darmowa? :diabloti: Wszyscy spać poszli? :placz: :placz: :placz: Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Estera napisał(a):A może darmowa? :diabloti: Wszyscy spać poszli? :placz: :placz: :placz: Co to to nie. :no-no-no: Chyba tak... :cool1: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Co to to nie. :no-no-no: Chyba tak... :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śpiochy! Przecież teraz dopiero życie się zaczyna! :lol: Jaka pogoda tam u Was? Masz jakieś fotki do pokazania? :cool3: :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Estera napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śpiochy! Przecież teraz dopiero życie się zaczyna! :lol: Jaka pogoda tam u Was? Masz jakieś fotki do pokazania? :cool3: :eviltong: Pogoda pod psem. :cool1: A fotek nie mam, bo ostatnio nie robiłam. :oops: Quote
Estera Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Pogoda pod psem. :cool1: A fotek nie mam, bo ostatnio nie robiłam. :oops:To tak jak ja. Tylko ja się nie wstydze, bo u mnie to normalne, że fotek nie robię :eviltong: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Estera napisał(a):To tak jak ja. Tylko ja się nie wstydze, bo u mnie to normalne, że fotek nie robię :eviltong: to tak jak u mnie :evil_lol: fotkiraz na 100 lat :diabloti: ale u Esterki widziałam nowiutkie :loveu: Quote
alex1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nie wierzcie Asi ona robiła zdjęcia tylko nie chce pokazac:diabloti: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 alex1 napisał(a):Nie wierzcie Asi ona robiła zdjęcia tylko nie chce pokazac:diabloti: a Ty masz nowe fotki? :cool3: Quote
Estera Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cześć dziewoje :diabloti: Mysia_ napisał(a):to tak jak u mnie :evil_lol: fotkiraz na 100 lat :diabloti: ale u Esterki widziałam nowiutkie :loveu:no bo się zebrałam w sobie :cool1: :eviltong: alex1 napisał(a):Nie wierzcie Asi ona robiła zdjęcia tylko nie chce pokazac:diabloti:Asia nie bądź taka :placz: Mysia_ napisał(a):a Ty masz nowe fotki? :cool3:no właśnie alex- masz? :cool3: Quote
alex1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No dobra jak jutro wrócę z pracy to zrobię sesję zdjęciową,ostatnią w jesienną pogodę:lol: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 alex1 napisał(a):No dobra jak jutro wrócę z pracy to zrobię sesję zdjęciową,ostatnią w jesienną pogodę:lol: trzymam Cię za słowo :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Estera']To tak jak ja. Tylko ja się nie wstydze, bo u mnie to normalne, że fotek nie robię :eviltong: [quote name='Mysia_']to tak jak u mnie :evil_lol: fotkiraz na 100 lat :diabloti: ale u Esterki widziałam nowiutkie :loveu: Estera została zmuszona przeze mnie do zrobienia fotek psiakom z piłeczkami. :cool3: [quote name='alex1']Nie wierzcie Asi ona robiła zdjęcia tylko nie chce pokazac:diabloti: Chodzi o zdjęcia z wystawy? Już wstawiłam trochę parę stron wcześniej. :cool3: Ola obiecuję, że w końcu wyślę Ci te fotki. :grins: [quote name='Mysia_']a Ty masz nowe fotki? :cool3: [quote name='Estera']Cześć dziewoje :diabloti: no bo się zebrałam w sobie :cool1: :eviltong: Asia nie bądź taka :placz: no właśnie alex- masz? :cool3: [quote name='alex1']No dobra jak jutro wrócę z pracy to zrobię sesję zdjęciową,ostatnią w jesienną pogodę:lol: [quote name='Mysia_']trzymam Cię za słowo :evil_lol: Ja też trzymam Olę za słowo. :cool3: To ma być pierwsza sesja jesienna, a nie ostatnia. :eviltong: http://img101.imageshack.us/img101/2051/pl005dn4.jpg Moje ulubienice. :loveu: :loveu: :loveu: Czupiradełka yoreczkowe równie urocze. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts