Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):o czym tu sobie konwersujecie??:D a co do zdjęć trza asi to wyperswadowac;Pczytaj uważnie od początku to się dowiesz :diabloti: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ale mi sie nie chce;P wiec możecie mnie letko streścić:D Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 komar napisał(a):witam witam;D Asia kiedy wstawisz foty ze spotkania VIPowego??:D Może jutro, jak mi się będzie chciało. :eviltong: Estera napisał(a):Jaki z tego morał? :diabloti: Cześc Tatuś!!!! No właśnie ciotka, ktoś tu się obija :mad: Morał? Że to Ania jest powodem tych wszystkich dziwnych dźwięków. :lol: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 oj tam od razu że Ania od tych dźwięków;D ode mnie są czasem dziwne dźwięki wydawane z gardła:D Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 komar napisał(a):oj tam od razu że Ania od tych dźwięków;D ode mnie są czasem dziwne dźwięki wydawane z gardła:D Dobrze, że tylko z gardła. :lol: Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):ale mi sie nie chce;P wiec możecie mnie letko streścić:Dstreściłam :diabloti: Asia & Ginger napisał(a):Może jutro, jak mi się będzie chiało. :eviltong: Morał? Że to Ania jest powodem tych wszystkich dziwnych dźwięków. :lol:Ale już jest jutro :eviltong: Po prostu, lepiej z Anią na skype nie gadać :evil_lol: komar napisał(a):oj tam od razu że Ania od tych dźwięków;D ode mnie są czasem dziwne dźwięki wydawane z gardła:Dale to nie takie... Tamte był mHroczne :diabloti: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 a z kąd indziej miałbym wydawać dźwięki??;>:razz::razz: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 komar napisał(a):a z kąd indziej miałbym wydawać dźwięki??;>:razz::razz: Z gitary. :cool3: A o czym myślałeś? :roll: :cool3: Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Z gitary. :cool3: A o czym myślałeś? :roll: :cool3::splat: nieeeeeeeeeeeeeeeee....tylko nie zaczyyyynnnnaaaajjj grać :eviltong: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wczoraj juz sporo grałem;P a jutro tez sie coś szykuje:D Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):ja nie myślałem;P ODPISAŁEM!!!:D:D:Dno za dużo informacji na raz komar.... Zapamiętaj! Na skype się gada, na forum pisze. Na forum pisze się to o czym się nie gada na skype, na skype gada się o tym o czym nie pisze na forum :diabloti: "odpisałem" krzyczysz na skype :eviltong: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 i jak sie z tym czujesz??:D może chcesz o tym porozmawiac??:D Możesz mi sie Esterko zwierzyć;P postaram sie być dobrym powiernikiem Twoich uczuć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 komar napisał(a):wczoraj juz sporo grałem;P a jutro tez sie coś szykuje:D To fajniusio. :multi: Estera napisał(a):no za dużo informacji na raz komar.... Zapamiętaj! Na skype się gada, na forum pisze. Na forum pisze się to o czym się nie gada na skype, na skype gada się o tym o czym nie pisze na forum :diabloti: "odpisałem" krzyczysz na skype :eviltong: A na forum odpisujesz, a nie piszesz, że odpisałeś. :evil_lol: Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):i jak sie z tym czujesz??:D może chcesz o tym porozmawiac??:D Możesz mi sie Esterko zwierzyć;P postaram sie być dobrym powiernikiem Twoich uczuć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::cool1::cool1::cool1::cool1: Ojejku...to takie słitaśne :loveu: a dasz sie w rękaw wypłakać? :loveu: Asia & Ginger napisał(a):To fajniusio. :multi: A na forum odpisujesz, a nie piszesz, że odpisałeś. :evil_lol:no właśnie :evil_lol: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Estera napisał(a):Ojejku...to takie słitaśne :loveu: a dasz sie w rękaw wypłakać? :loveu: oj zastanowie sie;P a byłaś grzeczna w tym roku??:D:diabloti::diabloti: Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):oj zastanowie sie;P a byłaś grzeczna w tym roku??:D:diabloti::diabloti: zależy dla kogo i zależy jak na to patrzeć... :roll: :eviltong: Głosy słyszę! Smakosz powraca...? Czy to tylko Ania prysznic bierze? :eviltong: Quote
komar Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 też słyszeł głosy!!:-o:-o Ale Ania śpi wiec jak może brać prysznic??:lol::lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Estera napisał(a):Ojejku...to takie słitaśne :loveu: a dasz sie w rękaw wypłakać? :loveu: I wysmarkać. :cool3: komar napisał(a):oj zastanowie sie;P a byłaś grzeczna w tym roku??:D:diabloti::diabloti: Estera napisał(a):zależy dla kogo i zależy jak na to patrzeć... :roll: :eviltong: Głosy słyszę! Smakosz powraca...? Czy to tylko Ania prysznic bierze? :eviltong: Estera grzeczna? :-o Niemożliwe! Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 komar napisał(a):też słyszeł głosy!!:-o:-o Ale Ania śpi wiec jak może brać prysznic??:lol::lol:A może my po prostu powinniśmy się na te głosy leczyć ...? :roll: Albo Ania nas oszukuje i się wkradła jakoś :roll: Asia & Ginger napisał(a):I wysmarkać. :cool3: Estera grzeczna? :-o Niemożliwe!Ciocia czy Ty zawsze musisz być taka dosłowna? :mad: Zawsze jestem, byłam i będę grzeczniutka! :lilangel: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Estera napisał(a):A może my po prostu powinniśmy się na te głosy leczyć ...? :roll: Albo Ania nas oszukuje i się wkradła jakoś :roll: Ciocia czy Ty zawsze musisz być taka dosłowna? :mad: Zawsze jestem, byłam i będę grzeczniutka! :lilangel: Tia, yhy, sama w to nie wierzysz. :shake: Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Tia, yhy, sama w to nie wierzrzysz. :shake: wierzę,wierze! komar Asi już nie polewamy! :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Estera napisał(a):wierzę,wierze! komar Asi już nie polewamy! :evil_lol: Tobie już nie polewamy, literki Ci się dwoją już. :-o Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tobie już nie polewamy, literki Ci się dwoją już. :-o:mad: oszustka! Posty zmienia jak ja dodaję :mad: Quote
Recommended Posts