rose Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 dziś nie jestem taka głupkowata jak wczoraj:placz:zepsułam się:-( Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 komar napisał(a):no to jutro sie widzimy:D :cool1: Estera napisał(a):specjalnie musisz mnie dołować? No nie? :shake: komar napisał(a):ojjj... ale sie zobaczymy kiedy indziej;P :roll: rose napisał(a):dziś nie jestem taka głupkowata jak wczoraj:placz:zepsułam się:-( Ja też... :placz: Quote
Estera Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 komar napisał(a):ojjj... ale sie zobaczymy kiedy indziej;P:cool1: rose napisał(a):dziś nie jestem taka głupkowata jak wczoraj:placz:zepsułam się:-( Asia & Ginger napisał(a)::cool1: Ja też... :placz:Ja też się spsułam... Weny nie mam :roll: komar napisał(a):musisz sie naprawic:DSam się napraw, a nie mi matkę będziesz zmieniał :mad: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 komar napisał(a):musisz sie naprawic:D Estera napisał(a)::cool1: Ja też się spsułam... Weny nie mam :roll: Sam się napraw, a nie mi matkę będziesz zmieniał :mad: Idę spać, bo muszę wstać o 5... :placz: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='komar']oj nie marudz ze spac musisz;P A kto cały czas na Skypie marudzi, że musi iść spać? :eviltong: DO-BRA-NOC!!! Quote
Anka_ZG Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hej Asiu!!! Ale wy jesteście gaduły, masakra:cool3:;) Weszłam tu po troche dlugiej nieobecnosci, zaczełam przegladac galerie i znalazłam zdjecia dopiero 12 stron wczesniej:-o a tak cały czas gadułki cały czas gadały:roll: Normalnie chyba powinien na dogo jakis chat powstac:evil_lol: pozdrawiam i czekam na nowe zdjecia Gingerki;) Quote
Moniskaa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Tak mi sie pomyślało o nowych fotkach...:eviltong: Quote
Estera Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej Asiu!!! Ale wy jesteście gaduły, masakra:cool3:;) Weszłam tu po troche dlugiej nieobecnosci, zaczełam przegladac galerie i znalazłam zdjecia dopiero 12 stron wczesniej:-o a tak cały czas gadułki cały czas gadały:roll: Normalnie chyba powinien na dogo jakis chat powstac:evil_lol: pozdrawiam i czekam na nowe zdjecia Gingerki;) Jest chat, ale się zacina :eviltong: Zresztą na forum tak fajniej :evil_lol: Asi nie ma, wróci dopiero jutro :placz: Quote
Anka_ZG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 oo a ja nawet nie wiedziałam ze jest chat;) pewnie mase ludzi chcialoby siedziec to moze dlatego sie zacina? Quote
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Zgadzam się - nie ma to jak zrobić chat z Galerii :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Witamy:) i czekamy na zdjęcia Gringerki!;) Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Owczarkowa']Cześć :hand: Cześć kobitka! :multi: [quote name='Anka_ZG']hej Asiu!!! Ale wy jesteście gaduły, masakra:cool3:;) Weszłam tu po troche dlugiej nieobecnosci, zaczełam przegladac galerie i znalazłam zdjecia dopiero 12 stron wczesniej:-o a tak cały czas gadułki cały czas gadały:roll: Normalnie chyba powinien na dogo jakis chat powstac:evil_lol: pozdrawiam i czekam na nowe zdjecia Gingerki;) Cześć Aniu! :multi: :loveu: :evil_lol: Głupawkę miałyśmy, bo już się stęskniłyśmy za sobą. :loveu: [quote name='moniska']Tak mi sie pomyślało o nowych fotkach...:eviltong: Coś sugerujesz? :hmmmm: [quote name='Estera']Jest chat, ale się zacina :eviltong: Zresztą na forum tak fajniej :evil_lol: Asi nie ma, wróci dopiero jutro :placz: Wróciłam już do świata żywych. :diabloti: [quote name='Anka_ZG']oo a ja nawet nie wiedziałam ze jest chat;) pewnie mase ludzi chcialoby siedziec to moze dlatego sie zacina? Czy ja wiem, było sporo na początku, gdy chat powstał, teraz już jest mniej, nie wiem, dawno nie zaglądałam na chat. ;) [quote name='Klaudysiaczek']Zgadzam się - nie ma to jak zrobić chat z Galerii :diabloti: Otóż to. :cool3: Niektórzy się w tym specjalizują. :evil_lol: [quote name='piciminikas']Witamy:) i czekamy na zdjęcia Gringerki!;) Postaram się dzisiaj coś wrzucić. :cool3: Może nawet jakieś z wystawy we Wrocku się pojawią. :cool3: Quote
Patikujek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hejka wszystkim:) jak ja się za wami stęskniłam, ale dzisiaj tylko na momencik Asiu bardzo Cię proszę wyślij mi smsem twoje dane i adres bo nie mam jak kartki wysłać i jak masz od Ani albo Kary to też poproszę Quote
basia bonnie Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 heeeeeeeeeeej! :) ja dotarlam wczoraj do Porąbki chwile po 23 :evil_lol: słyszałam,że w końcu ponoć zostaliście? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Wam :multi: Quote
rose Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jak tam grzybki?:evil_lol: Ale nas zaskoczyłaś tym szybkim wylotem z pociągu:evil_lol: ledwo zdarzyłaś:D:D Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 piciminikas napisał(a):Czekamy, czekamy :) Kurczę, kompa mi zajęli. :cool1: Patikujek napisał(a):Hejka wszystkim:) jak ja się za wami stęskniłam, ale dzisiaj tylko na momencik Asiu bardzo Cię proszę wyślij mi smsem twoje dane i adres bo nie mam jak kartki wysłać i jak masz od Ani albo Kary to też poproszę Zarazki napiszę. :p basia bonnie napisał(a):heeeeeeeeeeej! :) ja dotarlam wczoraj do Porąbki chwile po 23 :evil_lol: słyszałam,że w końcu ponoć zostaliście? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Wam :multi: Szkoda, że też nie zostałaś. :evil_lol: rose napisał(a):Jak tam grzybki?:evil_lol: Ale nas zaskoczyłaś tym szybkim wylotem z pociągu:evil_lol: ledwo zdarzyłaś:D:D Na grzybkach nie byłam. :evil_lol: Wstałam ok. 14. Ja też byłam zaskocczona, że to już Rawicz. :-o Jeszcze trochę i pojechałabym z Wami do Pozka. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witamy się jesiennie Witamy, witamy! A ja dzisiaj byłam na grzybkach i znalazłam wielkiego zamszaka. :-o :cool3: Quote
Helga&Ares Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Witamy, witamy! A ja dzisiaj byłam na grzybkach i znalazłam wielkiego zamszaka. :-o :cool3: pokaż nam go:cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Właśnie, pokaż nam go :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Helga&Ares']pokaż nam go:cool3: [quote name='Klaudysiaczek']Właśnie, pokaż nam go :cool3: Pokażę, pokażę, tylko muszę obfocić, a tymczasem wstawię kilka foteczek Gingerki. :cool3: Quote
Recommended Posts