Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 piciminikas napisał(a):To i tak cud, że pani ze swoją małą Nerką nie uciekła z tego placu ;D widocznie Olek mało groźnie wyglądał :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Estera napisał(a):hihihih pamiętam to. A potem Olek sam gadał z tą babką, a ona do nas" jak jest sam to już nie jest taki odważny!" Na co Olek:" no bo przecież sam nerki nie wytnę... " :lol: Kati16 napisał(a):Super fotki :loveu: Gingerka jest cudna :loveu::loveu: Dziękujemy bardzo. :p Też tak myślę. :cool3: :evil_lol: Anka_ZG napisał(a):No to faktycznie z tymi nerkami niezła opowieść;) czekamy na nowe zdjęcia Gingerki:)milego dnia.papa Zaraz będzie kilka foteczek Gingerki. :cool3: piciminikas napisał(a):To i tak cud, że pani ze swoją małą Nerką nie uciekła z tego placu ;D No nie? :evil_lol: Mysia_ napisał(a):widocznie Olek mało groźnie wyglądał :eviltong: Bo Olek wbrew pozorom wcale groźnie nie wygląda. :lol: łapeczek napisał(a):czesc czesc wam ;p Hejka! :multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Rowerek wodny 6-osobowy :evil_lol: Książę Czarkosław :cool3: Rose Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Djuczek Kajutek Zmęczona Gingerka :evil_lol: Spójrzcie na Olka w tle. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 :diabloti: :diabloti: :diabloti: Rowerkowicze wracają :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ale świetnie musiało być na zlocie! A ginia czemu taka padnięta?;) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):ale świetnie musiało być na zlocie! A ginia czemu taka padnięta?;) zmęczyła się pewnie wycieraniem o wszystko i wszystkich :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wiatmy... :) Foteczki śliczne.. aż mi się ciepło zrobiło jak je ogladałam...:cool3: Psiaki cudne...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='BobowitaMW']Superowe fotki! :) Dzięks. :p [quote name='Helga&Ares']ale świetnie musiało być na zlocie! A ginia czemu taka padnięta?;) Było cudnie, tylko za krótko. :placz: :evil_lol: [quote name='Mysia_']zmęczyła się pewnie wycieraniem o wszystko i wszystkich :evil_lol: Dokładnie, to bardzo meczące zajęcie wytrzeć się do sucha wykorzystujac do tego ludzi i trawę. :evil_lol: Na szczęście były też ręczniki. :lol: [quote name='Dozia_13']Wiatmy... :) Foteczki śliczne.. aż mi się ciepło zrobiło jak je ogladałam...:cool3: Psiaki cudne...:loveu::loveu::loveu::loveu: Dozia_13, witamy serdecznie. :multi: Mi też się zawsze miło robi na sercu, gdy przeglądam te fotki. :multi: [quote name='Kati16']Świetne fotki :multi: Dzięki. :p Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Mi też się zawsze miło robi na sercu, gdy przeglądam te fotki. :multi: A mi smutno :placz: Quote
Asia & Ginger Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']A mi smutno :placz: To trochę fotek na pocieszenie. :cool3: :evil_lol: Buty Olka ze słitaśną powierzchnią wibram, czy jak to tam było. :evil_lol: Soul Quote
Asia & Ginger Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Olek chomikujący szyszunie. :evil_lol: Pożar Czipsik, który miał być dobermanem. :evil_lol: Dolar Quote
Asia & Ginger Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Diunka i Gingerka Diunka, Gingerka i ja. ;-) Quote
Asia & Ginger Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Męczenie Dzińdziołka :evil_lol: I mizianie Diunki :loveu: Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 chyba ten malec nie dorusl do roli dobermana http://i33.tinypic.com/2myu3r9.jpg Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='łapeczek']chyba ten malec nie dorusl do roli dobermana http://i33.tinypic.com/2myu3r9.jpg W małym ciele wielki duch. :cool3: :evil_lol: [quote name='Kati16']Ja chce na zlot dogomaniaków :diabloti: Zapraszam za rok. :cool3: Quote
Recommended Posts