Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ja się tak całkiem nie znam, ale czy to normalne, żeby zakraplać psu oczy codziennie bez widocznej potrzeby? Jeśli nic mu nie jest, to takie profilaktyczne zakraplanie nie ma raczej sensu. :roll: No chyba, że Spajkuś ma cały czas czerwone, ale w takim wypadku, trzeba by szukać przyczyny.

:multi:

Asiu ale to nie jest zakraplanie tylko przemywanie okolic oczu, a ten plyn jest na ziołach, a po całym dniu jak spanielek biega i zamiata tymi uszami, to wszystko jest pozniej w oczkach. wiem, że nie jedna osoba mająca spanielka, nawet na naszym forum przemywa codziennie oczka plynem. ale kazdy robi jak uwaza;)
A Spajkus nie ma codziennie czerwonych oczu, tylko po calym dniu ma takie brudy w oczkach, bo wiecznie tylko chodzi z tym nosem przy ziemi i wszystko laduje w oczach;)
a ja nikogo nie zmuszam do robienia tak jak ja, podzielilam sie swoim zdaniem i to wszystko;)

a zdjecia Gingerki sliczne:)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Asiu ale to nie jest zakraplanie tylko przemywanie okolic oczu, a ten plyn jest na ziołach, a po całym dniu jak spanielek biega i zamiata tymi uszami, to wszystko jest pozniej w oczkach. wiem, że nie jedna osoba mająca spanielka, nawet na naszym forum przemywa codziennie oczka plynem. ale kazdy robi jak uwaza;)
A Spajkus nie ma codziennie czerwonych oczu, tylko po calym dniu ma takie brudy w oczkach, bo wiecznie tylko chodzi z tym nosem przy ziemi i wszystko laduje w oczach;)
a ja nikogo nie zmuszam do robienia tak jak ja, podzielilam sie swoim zdaniem i to wszystko;)

a zdjecia Gingerki sliczne:)

Jasne, każdy ma prawo dzielić się swoimi poglądami i doświadczeniami. ;)
Moja Gingerka na szczęście nie ma tak wrażliwych oczek i praktycznie tylko raz jej oczy zakraplałam. ;)

aleb napisał(a):
Świetne zdjęcia :evil_lol:

Żałuję, że nie pojechałam ;)

Wierz mi, że jest czego żałować. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To nie herbatką się przemywa (chocią herbatką może też można), a płynem ze świetlikiem, do kupienia w zwykłej aptece. Dla ludzi ten płyn się też stosuje. ;)

Tak, herbatką też się przemywa - ma takie samo działanie - i na wrażliwe oczka, na zapalenia i na alergie nawet :D byłam dzisiaj w aptece i wszystkiego się dowiedziałam. Rikusia ma już oczka przemyte, zobaczymy czy pomoże.

i jeszcze ... ZDJĘCIA SUPER:D
Szczególnie to: http://i35.tinypic.com/i5dhs5.jpg Śliczna, mokra Gringerka:loveu::loveu:

Posted

[quote name='BobowitaMW']http://i35.tinypic.com/i5dhs5.jpg
Co za niedobra pańcia! Nie znalazła dla pieska suchej wody! :eviltong:
:lol: :evil_lol:

[quote name='piciminikas']Tak, herbatką też się przemywa - ma takie samo działanie - i na wrażliwe oczka, na zapalenia i na alergie nawet :D byłam dzisiaj w aptece i wszystkiego się dowiedziałam. Rikusia ma już oczka przemyte, zobaczymy czy pomoże.

i jeszcze ... ZDJĘCIA SUPER:D
Szczególnie to: http://i35.tinypic.com/i5dhs5.jpg Śliczna, mokra Gringerka:loveu::loveu:
A to dobrze wiedzieć. :p

[quote name='łapeczek']super foty wszystkie nadrobilam....
ojejku jak ja zaluje ze mnie tam nie bylo ;[
moze w przyszlym roku uda mi sie ;]
To zapraszam w przyszłym roku. :cool3:

[quote name='ATLANTYDA']Witajcie Gingerki :lol::lol:
Super fotki ze zlotu ,szkoda że nie byłam :oops:.
Również zapraszam w przyszłym roku. :eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
sliczne fotki ze zlotu:loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki. :p

Asia&gordonisko napisał(a):
No, nareszcie dotarłam do Waszej galerii :multi:
Gingerka jest po prostu cudna, miło było Was poznać :loveu::loveu:

Nam również miło było Was poznać. :multi: :p

Posted

[quote name='Okamia']Odwiedzam Was pierwszy raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i czekam na fotki w nowej choinkowej obróżce jak już zakupisz :eviltong::eviltong::eviltong:
Jeszcze zobaczymy, czy będzie potrzeba kupować nową choinkową obróżkę, bo chyba wiem jak naprawić tamtą. :cool3: :multi:

[quote name='Sallcia']Witamy serdecznie Was kochane.:diabloti:
Prosimy więcej fotek , szczegolnie Gingerki.:loveu:
Sallcia, witamy serdecznie w Gingerkowym świecie. :multi:
Zaraz będzie więcej fotek Gingerkowych. :cool3:

[quote name='piciminikas']Zapraszam na aukcje z figurkami psów
http://allegro.pl/show_item.php?item=420523798
A zajrzę za chwilunię. :p

[quote name='Tengusia']bylam i widzialam, foteczki ze zlotu fajniaste juz widze jak bym wpuscila moje bestie w takie towarzystwo :evilbat:
Ciekawie by było. :multi: Właścicielka ośrodka nosa by chyba nie wychyliła za drzwi. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: