Rinuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pianka napisał(a):Ślicznie wygląda na tym sianku:loveu: to jest słoma :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Gingerka - rolnik! :loveu::loveu: :lol: Super fotki! :) Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Rinuś napisał(a):ostatnio fotki na balotach są modne :loveu: Tak, niezauważyłam. A może po prostu nie po tych galeriach chodzę co trzeba. :roll: Matusz napisał(a):piękne zdjęcia na snopkach !! i te wspólne też :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy. :p Pianka napisał(a):Ślicznie wygląda na tym sianku:loveu: Rinuś napisał(a):to jest słoma :diabloti: Otóż to. :eviltong: BobowitaMW napisał(a):Gingerka - rolnik! :loveu::loveu: :lol: Super fotki! :) Albo raczej rolnica. ;) Ale Gingerka woli raczej prace ogrodowe, np. przekopywanie ogródka lub trawnika, ściernisko też może przekopać jak wyczuje myszy. :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Albo raczej rolnica. ;) Ale Gingerka woli raczej prace ogrodowe, np. przekopywanie ogródka lub trawnika, ściernisko też może przekopać jak wyczuje myszy. :evil_lol: Taa... I może jeszcze "sprząta" doniczki od nowych roślinek? :evil_lol: :lol: (te takie z cienkiego plastiku). Gdy urządzaliśmy ogródek Nuka, która normalnie bawiła się tylko skarpetami i rękawiczkami zmieniała się w prawdziwego szaleńca. Kopała, podrzucała, gryzła, tarmosiła te doniczki, a nawet próbowała zakopywać. :lol: (Kika jeszcze nie miała okazji się tak bawić, gdyż niedobrzy państwo ogródek urządzali kiedy jej jeszcze nie było na świecie :eviltong: ). Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 aleb napisał(a):Zdjęcia na słomie piękne :mdleje::loveu: Super, że fotki się podobają. :multi: BobowitaMW napisał(a):Taa... I może jeszcze "sprząta" doniczki od nowych roślinek? :evil_lol: :lol: (te takie z cienkiego plastiku). Gdy urządzaliśmy ogródek Nuka, która normalnie bawiła się tylko skarpetami i rękawiczkami zmieniała się w prawdziwego szaleńca. Kopała, podrzucała, gryzła, tarmosiła te doniczki, a nawet próbowała zakopywać. :lol: (Kika jeszcze nie miała okazji się tak bawić, gdyż niedobrzy państwo ogródek urządzali kiedy jej jeszcze nie było na świecie :eviltong: ). Nie, doniczek nie sprząta, ale szaleje za szyszkami i piórami od bociana. :evil_lol: Quote
Estera Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Rinuś napisał(a):ja nie przyjadę z samego rańca bo pracuję wtedy do 15 i będe wieczorem :diabloti: to jak w końcu jedziesz? jedziesz na cały zlot i koniec pitolenia!!!!!!!! Kurczę jest problem i może przyjadę TYLKO na weekend :mad: Asia & Ginger napisał(a): Nie, doniczek nie sprząta, ale szaleje za szyszkami :mad::mad::mad: Śliczna, wykorzystywana Gingerka :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Heeej :multi: Do wpadnięcia do Waszej galerii zachęcił mnie śliczny baner, a raczej śliczne zdjecia na nim :loveu: :loveu: :loveu: ta sesja na snopkach jest cudna po prostu!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sesja do pozazdroszczenia :cool3: :loveu: Bardzo ładny banerek, sama robiłaś? :) Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Estera']Kurczę jest problem i może przyjadę TYLKO na weekend :mad: :mad::mad::mad: Śliczna, wykorzystywana Gingerka :loveu:[/quote] Ależ ona nie jest w żaden sposób wykorzystywana. :eviltong: Wręcz przeciwnie, to ona wykorzystuje mnie, np. żebym ją podniosła, bo chce obwąchać czy na drzewku są ptaszki. :cool3: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Heeej :multi: Do wpadnięcia do Waszej galerii zachęcił mnie śliczny baner, a raczej śliczne zdjecia na nim :loveu: :loveu: :loveu: ta sesja na snopkach jest cudna po prostu!! :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] A witamy, witamy! :multi: Dziękujemy bardzo i zachęcamy do odwiedzin w przyszłości. :p [quote name='anetta']Sesja do pozazdroszczenia :cool3: :loveu: Bardzo ładny banerek, sama robiłaś? :)[/quote] Tak sama, dlatego taki prymitywny. :oops: :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://i35.tinypic.com/2j5nbl.jpg[/url] Asiu no rewelacja- Gingerka wyszła jak modelka Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']a mnie się bannerek bardzo podoba:loveu:[/quote] Dzięki. :p Mi też się podoba, ale i tak jest prymitywny. :evil_lol: [quote name='Basia i Barni'][URL]http://i35.tinypic.com/2j5nbl.jpg[/URL] Asiu no rewelacja- Gingerka wyszła jak modelka[/quote] No tak, a ta mina pokazuje jak bardzo lubi pozować. :loveu: :evil_lol: Quote
Estera Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ależ ona nie jest w żaden sposób wykorzystywana. :eviltong: Wręcz przeciwnie, to ona wykorzystuje mnie, np. żebym ją podniosła, bo chce obwąchać czy na drzewku są ptaszki. :cool3: :evil_lol: [/quote] A, skoro tak to można :loveu: Cierp ciało jak Ci się spaniela chciało :mad: :lol: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Estera']A, skoro tak to można :loveu: Cierp ciało jak Ci się spaniela chciało :mad: :lol: :loveu:[/quote] Takie cierpienie to sama przyjemność. :loveu: Quote
Estera Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Takie cierpienie to sama przyjemność. :loveu:[/quote] :stupid::stupid::stupid: Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Estera']:stupid::stupid::stupid:[/quote] Wiem, wiem. :grins: Ale to nieuleczalna i zaraźliwa okrutnie choroba - cockerowiroza. :shake: Quote
Estera Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Wiem, wiem. :grins: Ale to nieuleczalna i zaraźliwa okrutnie choroba - cockerowiroza. :shake:[/quote]o kurde.... kto chce mojego cockera? Oddam jak najszybciej, dopóki się nie zaraziłam :shake: Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Estera']o kurde.... kto chce mojego cockera? Oddam jak najszybciej, dopóki się nie zaraziłam :shake:[/quote] No nie mów, że jeszcze się nie zaraziłaś. :-o Ja to już od prawie 5 lat na nią cierpię, żadne leki nie łagodzą jej objawów. :shake: :placz: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Estera napisał(a):Kurczę jest problem i może przyjadę TYLKO na weekend :mad: :mad::mad::mad: ale że niby jaki problem ? :angryy: Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ale piekne fotki:loveu: :loveu: :loveu::loveu: i ten banerek, super!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 przyszłam bo dawno mnie nie było:oops:ale o tej godzinie mogę życzyć tylko kolorowych senków;) Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Rinuś napisał(a):ale że niby jaki problem ? :angryy: Problem natury: być albo nie być. :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):ale piekne fotki:loveu: :loveu: :loveu::loveu: i ten banerek, super!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki bardzo. :grins: gassira napisał(a):przyszłam bo dawno mnie nie było:oops:ale o tej godzinie mogę życzyć tylko kolorowych senków;) I nawzajem, słodkich senków życzymy. :sleep2: Quote
pusia2405 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://i34.tinypic.com/f4id6v.jpg I gdzie Gingerka się wdrapała:lol:? Super wygląda na tle zboża;). Quote
Recommended Posts