odrobinka1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Proszę , masz PW- przeczytaj koniecznie..pozdrawiam Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Pianka napisał(a):Gingerka nie baw się w małpe:razz: To spanielk nadzrzewny a nie żadna małpa. :eviltong: odrobinka1 napisał(a):Proszę , masz PW- przeczytaj koniecznie..pozdrawiam Przeczytałam, odpisałam. ;) Izabela124. napisał(a):Witanko Widzialam dwa sliczne piesia Cieszę się. :p Quote
Patikujek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://i27.tinypic.com/v60vvo.jpg jak ty możesz ją w takich chwilach fotografować:mad: za grosz pies intymności mieć nie może Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 O, to muszę powiedzieć starszemu, żeby położył na drzewie jakąś paletę, coby gniazdo było łatwiej zrobić Powiedz, powiedz :p Widziałam latające bociany i nadrzewną Gingerke :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Patikujek napisał(a):http://i27.tinypic.com/v60vvo.jpg jak ty możesz ją w takich chwilach fotografować:mad: za grosz pies intymności mieć nie może Ale ona się nic a nic nie krępowała. Widziała, że ją focę. :eviltong: :evil_lol: anetta napisał(a):Powiedz, powiedz :p Widziałam latające bociany i nadrzewną Gingerke :evil_lol::evil_lol: :multi: :multi: :multi: Quote
Cockermaniaczka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 E tam spaniel,toz to niedzwiedz:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Anka_ZG napisał(a):Gingerka spanielka nadrzewna;) Ma w sobie coś z kota. :cool3: Cockermaniaczka napisał(a):E tam spaniel,toz to niedzwiedz:eviltong: Jeśli już to miś koala. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ariss Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://i30.tinypic.com/s4ukua.jpg lubie takie zdjęcia:p Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Patikujek']a tam koala:o to grizli:evil_lol: Grizzli nie są takie milusie. :loveu: :evil_lol: [quote name='gassira']http://i30.tinypic.com/s4ukua.jpg lubie takie zdjęcia:p Ja też. :multi: :p Quote
Magot Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja bym powiedziała, że to raczej mutant wiewióry:diabloti::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 magda_drakkar napisał(a):Ja bym powiedziała, że to raczej mutant wiewióry:diabloti::cool3: Zdecydowanie mutant. Ogon jakiś taki krótki, a uszy wiszące i bez pędzelków. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bo to nie wiewiórka tylko ptok - a dokładnie dzindzioł:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hejka Jejku jak wy brzydko na biedna Gingerke mowicie:shake: powinniscie sie wstydzic:mad::eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witanko Widzę że Ginger lubi drzewka ,i zdecydowanie bardziej fotki spacerkowe mniej ja stresuje aparat:cool3:;) Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Patikujek']Bo to nie wiewiórka tylko ptok - a dokładnie dzindzioł:evil_lol: Dzięciołeczek mój kochany. :loveu: :loveu: :loveu: Tak ją dziewczyny nazwały na zeszłorocznym zlocie. :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejka Jejku jak wy brzydko na biedna Gingerke mowicie:shake: powinniscie sie wstydzic:mad::eviltong: Tak wstydźcie się! Pamiętajcie, kto się przezywa, ten się sam tak nazywa. :eviltong: [quote name='ATLANTYDA']Witanko Widzę że Ginger lubi drzewka ,i zdecydowanie bardziej fotki spacerkowe mniej ja stresuje aparat:cool3:;) Większość fotek spacerkowych wygląda tak, że Gingerka widząc aparat chowa głowę w trawę i odbiega jak najdalej, a na zdjęciu jest sama doopa. :evil_lol: Także niełatwo zrobić jakąś sensowną fotę. :mad: Wczoraj byłam z kuzynką na koncercie Wilków w Lesznie. :cool3: Bardzo fajnie było, ale po dwóch godzinach stania nogi wchodziły mi w tyłek. :evil_lol: A później byłyśmy jeszcze na imprezce. Wyszalałyśmy się za wszystkie czasy. A najbardziej na koncercie podobał mi się sam początek, wychodzi Robert Gawliński z pieskiem na rękach :-o i pyta czy się komuś nie zgubił, bo go znaleźli na terenie stadionu. Nie wiem, co się w końcu stało z tym pieskiem, czy się ktoś odnalazł czy nie, ale bardzo mi się podobało, że tak się przejął losem tego psiaka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Robert to wielki milosnik psow, ma piekne 2 owczarki:loveu: :loveu: wiec sie nie dziwie, ja tez chce na koncert wilkow!!!!:eviltong: Quote
malgooska Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wszystko nadrobiłam!!! WSZYSCIUTKO :loveu: I powiem, że Twoje zdjęcia są przepiękne... Ginngerka jest cudna... A zdjęcia bocianków to już wogóle rewelka :loveu: Teraz już będę regularnie i baaaaaardzo często do Was wpadać bo wkońcu mam czas :cool3: Wyściskaj ode mnie rudzielca :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Marta_Ares napisał(a):Robert to wielki milosnik psow, ma piekne 2 owczarki:loveu: :loveu: wiec sie nie dziwie, ja tez chce na koncert wilkow!!!!:eviltong: Wiem, że Robert uwielbia psiaki, czytałam w jakiejś psiej gazecie. Zyskał w moich oczach jeszcze bardziej po tym wydarzeniu. :loveu: malgooska napisał(a):Wszystko nadrobiłam!!! WSZYSCIUTKO :loveu: I powiem, że Twoje zdjęcia są przepiękne... Ginngerka jest cudna... A zdjęcia bocianków to już wogóle rewelka :loveu: Teraz już będę regularnie i baaaaaardzo często do Was wpadać bo wkońcu mam czas :cool3: Wyściskaj ode mnie rudzielca :loveu: Rudzielec wyściskany leży ledwo żywy po spacerku. :cool3: Dziękujemy za tyle ciepłych słów. :loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko A masz jakies fotki z koncertu? Mam, ale są tak kiepskie, że nie ma co wstawiać. Ciężko się robi fotki, gdy tłum się buja i co chwilę przed obiektywem pojawiają się czyjeś ręce albo głowy. :evil_lol: Ale znajomy robił fotki nieco lepszym aparatem i nie stał w tłumie, to może jemu jakieś wyszły. :roll: Jak będzie miał, to poproszę żeby mi nagrał i wstawię. ;) A za chwilę będą fotki Gingerki i Arniego ze spacerku. :cool3: Quote
Recommended Posts