Asia & Ginger Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Pianka']Witanko wieczorne:multi: [quote name='Atkaaaa']Cześć czekamy na fotki! :D Witamy i zapraszamy na fotki. :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jakie czyste lapki :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Moniskaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jak zwykle wymiatacie z fotencjami ;) Zapraszam do nas :lol: Quote
Anka_ZG Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Lepszy, lepszy. Ania mi wczoraj poprawiła humor, bo nie pozwałała mi myśleć. :user: Dziekuję Ci Aniu. :calus: :Rose: Asiu cała przyjemność po mojej stronie kochana:loveu: polecam sie na przyszłość:lol: [quote name='Asia & Ginger'] http://i31.tinypic.com/34gse1i.jpg http://i29.tinypic.com/103d2sy.jpg Zdjęcia sliczniusie:loveu: Na Ginger mogłabym patrzec bez końca:loveu:, uwielbiam ją,kawalera tez ma słodkiego:loveu: Śliczne, błotniakowe łapki:loveu:Spanielki to uwielbiają, prawda;) Quote
Asia & Ginger Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Marta_Ares napisał(a):jakie czyste lapki :evil_lol: :loveu: :loveu: moniska napisał(a):jak zwykle wymiatacie z fotencjami ;) Zapraszam do nas :lol: Atkaaaa napisał(a):no pieknie pieknie:D u nas tez sa :D Martunia napisał(a):Śliczne są te zdjęcia! :loveu: Anka_ZG napisał(a):Asiu cała przyjemność po mojej stronie kochana:loveu: polecam sie na przyszłość:lol: Zdjęcia sliczniusie:loveu: Na Ginger mogłabym patrzec bez końca:loveu:, uwielbiam ją,kawalera tez ma słodkiego:loveu: Śliczne, błotniakowe łapki:loveu:Spanielki to uwielbiają, prawda;) Fajnie, że zdjątka się podobają. :multi: Dzisiaj tak mało trochę, bo psiuny zamiast pozować postanowiły latać po rowach. :evil_lol: :mad: Quote
Patikujek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cześć Asia, fajne fotki na kłodach, A jaką Gingerka ma postawę:o:o:o Wow Wycałuj ją ode mnie Quote
anetta Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dzieki Anetta. :-? Asia, co Ci? Czemu taka minka. http://i31.tinypic.com/34gse1i.jpg :loveu: Wolne psy. Quote
Asia & Ginger Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Patikujek']Cześć Asia, fajne fotki na kłodach, A jaką Gingerka ma postawę:o:o:o Wow Wycałuj ją ode mnie Wycałuję, na pewno. ;) [quote name='anetta']Asia, co Ci? Czemu taka minka. http://i31.tinypic.com/34gse1i.jpg :loveu: Wolne psy. Minka taka, bo mi smutno jak myślę o Koradeńku. Quote
Anka_ZG Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witaj Asieńko;) przyszlismy się przywitać i zyczyć miłego dzionka, bo mnie niestety czeka dzisiaj dzionek przy magisterce:placz: Buziolki dla gingerki;) Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Pianka napisał(a):Błotniaste psiaki:loveu: No troszku błotniaste. :evil_lol: Ale dzisiaj jakie będą błotniaste fotki. :-o :lol: Anka_ZG napisał(a):Witaj Asieńko;) przyszlismy się przywitać i zyczyć miłego dzionka, bo mnie niestety czeka dzisiaj dzionek przy magisterce:placz: Buziolki dla gingerki;) Dziękujemy. Dzionek jest bardzo miły i słoneczny, ale też pracowity. :p Quote
malgooska Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Heeej!!:loveu: Słodkie są te ubłocone fotki :evil_lol: Quote
BBeta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gdzie są te ubłocone fotki, bo ja ich jakoś nie widze? :diabloti: :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Atkaaaa napisał(a):Więcej fotek!! :D malgooska napisał(a):Heeej!!:loveu: Słodkie są te ubłocone fotki :evil_lol: BBeta napisał(a):Gdzie są te ubłocone fotki, bo ja ich jakoś nie widze? :diabloti: :cool3: Zaraz będą ubłocone, cierpliwości. :eviltong: Quote
BBeta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Zaraz będą ubłocone, cierpliwości. :eviltong: Myślałam, że już były i się zdziwiłam, bo ja na tych poprzednich widze dwa bardzo czyste psy :cool3: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witanko A co to za pivsek przy Gingerce? Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Gingerka po kilku minutach ciężkiej pracy w ogródku. :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jaka czysciutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Martunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Widać, że spacerek udany. :cool3: Ale i tak ślicznie. :loveu: Quote
Recommended Posts