Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahhh...Jaka ta Gingerka jest śliczna.... Takie złote cudeńko :loveu::loveu:

Postaramy się Was odwiedzić, ale niestety niczego nie mogę obiecać :roll:
(chociaż baaaaaaaardzo bym chciała)
[SIZE=2]Buziaki... i wyściskaj ode mnie Złotko :p

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malgooska']Ahhh...Jaka ta Gingerka jest śliczna.... Takie złote cudeńko :loveu::loveu:

Postaramy się Was odwiedzić, ale niestety niczego nie mogę obiecać :roll:
(chociaż baaaaaaaardzo bym chciała)
[SIZE=2]Buziaki... i wyściskaj ode mnie Złotko :p

Dziękuję z tyle miłych słów pod adresem Gingerki. :p
Wyściskam ją później, bo teraz śpi padnięta po wycieczce do lasu. :cool3: :evil_lol:

Posted

Cześć Asieńko. wiem, że dzisiaj nie jest dla ciebie łatwy dzień, ale na poprawienie humorku dostaniesz kwiatki od mojego dzentelmena z okazji dnia kobiet (oczywiście od Spajkiego:cool3:)

buziaczki kochana.
A ten jest dla Ginger od Spajkiego:

Posted

[quote name='Pianka']O jak ładnie pozuje na tych kłodach. Śliczne fotki:loveu:
[quote name='bGirl']

jak zawsze cudowna :loveu:

Dzięki dziewczyny za odwiedzinki. :p

[quote name='giselle4'].....Jest piękna:loveu:nareszcie Cię znalazłam hihihi:multi:
Giselle4, serdecznie witamy u nas :multi: :p i zapraszamy w przyszłości. :cool3:

[quote name='Pimpek']Cześć :D
http://i29.tinypic.com/hrda80.jpg
Brawa :razz:
http://i31.tinypic.com/3310y37.jpg
Śliczna :loveu::cool3:
Dzięki. :p

[quote name='Anka_ZG']Cześć Asieńko. wiem, że dzisiaj nie jest dla ciebie łatwy dzień, ale na poprawienie humorku dostaniesz kwiatki od mojego dzentelmena z okazji dnia kobiet (oczywiście od Spajkiego:cool3:)

http://images33.fotosik.pl/170/9558c9c44f64c891.jpg
http://images32.fotosik.pl/170/7d554418444c0340.jpg

buziaczki kochana.
A ten jest dla Ginger od Spajkiego:
http://images28.fotosik.pl/172/89652a74237ea5ff.jpg

Dziękujemy bardzo za ciepłe słowa i za przepiękne kwiatki. :p
Gingerka też dziękuje i przesyła Spajkusiowi całusy. :buzi:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Alv sliczna sesyjka w lasku, zacalowac tylko Gingerke, ona taka sliczna
Dzięki Iza. :p

[quote name='Atkaaaa']A u nas znowu spanielek:D
Zapraszam
i Czekam na fotki tutaj!
Odwiedzę Was troszkę później, bo teraz mam akurat gości. ;)

Posted

Kochani, dzisiaj mija rok od kiedy mój kochany Koraduń odszedł za Tęczowy Most:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51886
Tak bardzo za nim tesknię... aż nie umiem tego wyrazić... :-( :-( :-(

Ale to dzięki niemu staram się teraz pomagać psiakom, szukam im nowych domów, może to trochę z poczucia winy, że nie mogłam go uratować, a może z wdzięczności, że był ze mną choć tą chwilę i dał tyle miłości.
Koraduń dziękuję ci piesku... :lilangel:

"PSIA DUSZA"

To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
A ja ci powiem, że pies to czasem więcej jest niż człowiek.
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa.
My mamy dusze kieszonkowe...
Maleńka dusza, wielki człowiek.
Psia dusza się nie mieści w psie.
A kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie.
A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba,
To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo,
Z tobą zostaje jego dusza.
Barbara Borzymowska

Posted

Przeczytałam wątek psiaka... Aż się popłakałam :-( Był z Tobą tylko 2 miesiące ale na pewno były to Jego najlepsze 2 miesiące w życiu!! Był piękny.... Jednak to straszne stracic przyjaciela...i to jeszcze w taki sposób... Trzymaj się mocno...
Dla Koradunia ['] ['] [']

Posted

Asieńko, tylko ty wiesz jak bardzo kochałaś Koraduńka!!Przeczytałam cały wątek i łzy mi leciały jak małemu dziecku, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co wtedy czułaś, jedno wiem napewno, bardzo musiałaś to przeżyć. Ja co prawda nie straciłam nigdy pieska w tak okrutny sposób, ale straciłam przyjaciela, kolegę także w wypadku samochodowym, bo jakiś wariat jechał po pijanemu:( Asiu ale Koraduń jest szczęśliwy na pewno widząc to co robisz teraz dla innych piesków, jest na pewno z ciebie dumny i z góry patrzy na ciebie swoim pięknym spanielkowym spojrzeniem:) Nie obwiniaj się nigdy za to co się stało, jestem pewna, że Koraduń by tego nie chciał, to był nieszczęśliwy wypadek, ale on wiedział, że ty go kochasz i że nie możesz już nic dla niego zrobić. wiem to bardzo smutne, ale Asiu dałaś mu to czego inni ludzie go w okrutny sposób pozbawili, domek, miłośc ciepło...Jestem pewna, że on właśnie te chwile wspomina i ty też powinnaś zapamiętać go takim, szczęśliwym hasającym z Gingerką:) Koraduńku biegaj sobie szczęśliwe po chmurkach za tęczowym mostem
[*]
[*] [*}

Posted

[quote name='malgooska']Przeczytałam wątek psiaka... Aż się popłakałam :-( Był z Tobą tylko 2 miesiące ale na pewno były to Jego najlepsze 2 miesiące w życiu!! Był piękny.... Jednak to straszne stracic przyjaciela...i to jeszcze w taki sposób... Trzymaj się mocno...
Dla Koradunia ['] ['] [']
[quote name='Atkaaaa']Koraduń kochany... :( (*)(*)(*)
[quote name='Matusz']Asiu,:calus: na pewno Koraduś uśmiecha się do Ciebie tam z góry ;)

Korado

• [quote name='Anka_ZG']Asieńko, tylko ty wiesz jak bardzo kochałaś Koraduńka!!Przeczytałam cały wątek i łzy mi leciały jak małemu dziecku, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co wtedy czułaś, jedno wiem napewno, bardzo musiałaś to przeżyć. Ja co prawda nie straciłam nigdy pieska w tak okrutny sposób, ale straciłam przyjaciela, kolegę także w wypadku samochodowym, bo jakiś wariat jechał po pijanemu:( Asiu ale Koraduń jest szczęśliwy na pewno widząc to co robisz teraz dla innych piesków, jest na pewno z ciebie dumny i z góry patrzy na ciebie swoim pięknym spanielkowym spojrzeniem:) Nie obwiniaj się nigdy za to co się stało, jestem pewna, że Koraduń by tego nie chciał, to był nieszczęśliwy wypadek, ale on wiedział, że ty go kochasz i że nie możesz już nic dla niego zrobić. wiem to bardzo smutne, ale Asiu dałaś mu to czego inni ludzie go w okrutny sposób pozbawili, domek, miłośc ciepło...Jestem pewna, że on właśnie te chwile wspomina i ty też powinnaś zapamiętać go takim, szczęśliwym hasającym z Gingerką:) Koraduńku biegaj sobie szczęśliwe po chmurkach za tęczowym mostem

• [*}
    [quote name='Izabela124.']o Bozoiu az siv poplakalm jak poczytalam watek, nie lubie czytac taki rzeczy, bo zawsze placze, kochana bardzo ci wspolczujv, ale te 2mivsiace, byly na pewno najwspanialsze w jezgo zyciu [']['][']
    Dziękuję wszystkim za tyle ciepłych słów. Goście pojechali, teraz mogę sobie popłakać... :-( :-( :-(

Posted

Martunia napisał(a):
    Bardzo mi przykro. :( Wiem, co czujesz... Był ślicznym pieskiem. Szkoda, że żył tak krótko. :(

• Był przepiękny... zresztą w moim sercu nadal jest... :-(

Izabela124. napisał(a):
    Czesc
    Dzis juz masz lvpszy humorek?

Lepszy, lepszy. Ania mi wczoraj poprawiła humor, bo nie pozwałała mi myśleć. :user:
    Dziekuję Ci Aniu. :calus: :Rose:

anetta napisał(a):
    Bardzo smutne :((((( Trzymaj się Asia :calus::calus:
    Dla rudaska [']

Dzieki Anetta. :-?

Marta_Ares napisał(a):
    ale piekne te zdjecia na tych klodach:loveu: :loveu: :loveu:

Cześć Marta. :p