Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cześć Asieńko:loveu: Jak dla mnie te zdjęcia są śliczne:loveu: Pozdrawiam i buziolki dla was;) Quote
anetta Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mniam, mniam:p A latarni nie widze, zapewne dlatego że mam ciemniejszy monitor :evil_lol: Więc dla mnie fota jest OK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko A mi sie zdjecia bardzo podobaja Pianka napisał(a):Piekny zachód:p Anka_ZG napisał(a):Cześć Asieńko:loveu: Jak dla mnie te zdjęcia są śliczne:loveu: Pozdrawiam i buziolki dla was;) anetta napisał(a):Mniam, mniam:p A latarni nie widze, zapewne dlatego że mam ciemniejszy monitor :evil_lol: Więc dla mnie fota jest OK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki kochani za odwiedzinki. :loveu: :p Fajnie, że zdjątka się podobają. :multi: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hej Ja czekam na dzisiejsze fotki niekoniecznie z podowrka Quote
Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja również czekam na Gingerkowe zdjęcia:loveu: Quote
Martunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Super zdjęcia. :D Czekam z niecierpliwością na Gingerkową porcję zdjęć. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 gassira napisał(a):witanko i duuuuuuuużo mizianka;) Witamy! :multi: Mizianko przekazane. :p Izabela124. napisał(a):Hej Ja czekam na dzisiejsze fotki niekoniecznie z podowrka Anka_ZG napisał(a):Ja również czekam na Gingerkowe zdjęcia:loveu: Martunia napisał(a):Super zdjęcia. :D Czekam z niecierpliwością na Gingerkową porcję zdjęć. :cool3: Za chwilkę będą. :cool3: I to spacerkowe. :multi: Quote
malgooska Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A zapraszamy. :cool3: :evil_lol: Najlepiej przejedź się z nami na zlot. :cool3: :p Bardzo chetnie bym się z Wami przejechała... fajnie by było pogadać na żywo!! Ale nie wiem czy tym razem dam rade... ale kiedys na pewno sie pojawię :multi: tym bardziej, że do sierakowa mam niedaleko więc kto wie..:cool3: a nowe zdjęcia sa śliczne :loveu: a u mnie jeszcze trzeba troszkę poczekać na nowości... :placz: Buziaki Quote
Atkaaaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Fotki chcemy! U nas mam szczególną fotke dla Gingerki :D Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Dzisiaj byłyśmy z Gingerką na wycieczce rowerowej po lesie. :cool3: :multi: No i natknęłysmy się na wycinkę drzew. Gingerka pozazdrościła Spajkusiowi zdjęć na kłodach :eviltong: i musiałysmy zrobić małą sesyjkę. :cool3: :p Quote
Martunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ahh cuuuudowne te zdjęcia! :loveu: http://i31.tinypic.com/b9dfdx.jpg To zdjęcie podoba mi się najbardziej. :loveu::loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dzisiaj byłyśmy z Gingerką na wycieczce rowerowej po lesie. :cool3: :multi: No i natknęłysmy się na wycinkę drzew. Gingerka pozazdrościła Spajkusiowi zdjęć na kłodach :eviltong: i musiałysmy zrobić małą sesyjkę. :cool3: :p http://i25.tinypic.com/veq5qc.jpg Hehe:)Asiu ona wygląda jak taki śliczny niedzwiadek:loveu: Szkoda, że nie jesteś z Zielonej góry to byśmy razem poszli na spacerek do lasu po kłodach i paśnikach:cool3: Tylko wyobrażam sobie ciebie wciągającą Ginger do paśnika:lol:. Buziolki laski;) Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Pozycja wystawowa. :cool3: :evil_lol: Musztra.:cool3: Baczność! Na lewo patrz! Quote
Matusz Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 niezły drwal z Gingerki :loveu::loveu::loveu: pozycja wystawowa też niczego sobie:razz::cool1: Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Na prawo patrz! :cool3: W tył zwrot! :cool3: Quote
Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][ http://i27.tinypic.com/svkrxt.jpg Oj słodkości, jaka ona fotogeniczna:loveu: mogłabym na nia patrzeć bez końca, moja kochana ulubienica:loveu:Asi ale co ty robisz ze ona tak grzecznie stoi??Bo u Spajkiego to by nie przeszlo, chyba ze stalabym obok niego;) Quote
Martunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ahh po prostu zdjęcia są cudowne!!! :loveu: :loveu: Oczu oderwać nie można. :cool3: I jaka posłuszna. :D Nie no, wszystkie zdjęcia są śliczne. :loveu: Cud miód. :roll: A ta pozycja wystawowa dobrze Wam wychodzi! Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Anka_ZG']czekamy, czekamy cierpliwie:) Wasza cierpliwość została nagrodzona. :cool3: :evil_lol: [quote name='malgooska']Bardzo chetnie bym się z Wami przejechała... fajnie by było pogadać na żywo!! Ale nie wiem czy tym razem dam rade... ale kiedys na pewno sie pojawię :multi: tym bardziej, że do sierakowa mam niedaleko więc kto wie..:cool3: a nowe zdjęcia sa śliczne :loveu: a u mnie jeszcze trzeba troszkę poczekać na nowości... :placz: Buziaki Poczekamy, poczekamy. :cool3: To może chociaż wlećcie w odwiedziny. Ewka z Hakerem też nas chyba odwiedzą. :cool3: [quote name='Atkaaaa']Fotki chcemy! U nas mam szczególną fotke dla Gingerki :D Ooo, to musimy koniecznie zajrzeć. :multi: [quote name='Atkaaaa']Pieknie!:loveu: cudenko:loveu: Dzięki, przekażę Gingerce. :cool3: [quote name='Martunia']Ahh cuuuudowne te zdjęcia! :loveu: http://i31.tinypic.com/b9dfdx.jpg To zdjęcie podoba mi się najbardziej. :loveu::loveu: Też je lubię. :p [quote name='Anka_ZG']Hehe:)Asiu ona wygląda jak taki śliczny niedzwiadek:loveu: Szkoda, że nie jesteś z Zielonej góry to byśmy razem poszli na spacerek do lasu po kłodach i paśnikach:cool3: Tylko wyobrażam sobie ciebie wciągającą Ginger do paśnika:lol:. Buziolki laski;) Też żałuję, tym bardziej, że praktycznie nie mamy tutaj z kim chodzić na spacerki. :shake: [quote name='Matusz']niezły drwal z Gingerki :loveu::loveu: pozycja wystawowa też niczego sobie:razz::cool1: :cool3: :p Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Anka_ZG napisał(a):Oj słodkości, jaka ona fotogeniczna:loveu: mogłabym na nia patrzeć bez końca, moja kochana ulubienica:loveu:Asi ale co ty robisz ze ona tak grzecznie stoi??Bo u Spajkiego to by nie przeszlo, chyba ze stalabym obok niego;) A stała tak grzecznie, bo się rozglądała skąd dochodzą odgłosy stukającego dzięcioła. :cool3: :evil_lol: Martunia napisał(a):Ahh po prostu zdjęcia są cudowne!!! :loveu: :loveu: Oczu oderwać nie można. :cool3: I jaka posłuszna. :D Nie no, wszystkie zdjęcia są śliczne. :loveu: Cud miód. :roll: A ta pozycja wystawowa dobrze Wam wychodzi! Dziękujemy. :loveu: :p Quote
Recommended Posts