Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 CZesc Wow ile foteczek, ale ci zazdroszcze, tez bym tam chciala byc,a na nogach tez nigdy nart nie mialam Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Quote
Pianka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Piękne widoki, ja 2 lata temu byłam na wycieczce tygodniowej na nartach, mielismy darmowych szkoleniowców:p Quote
Asia & Ginger Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Izabela124. napisał(a):CZesc Wow ile foteczek, ale ci zazdroszcze, tez bym tam chciala byc,a na nogach tez nigdy nart nie mialam Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Dzięki, już Was odwiedziłam. :p Pianka napisał(a):Piękne widoki, ja 2 lata temu byłam na wycieczce tygodniowej na nartach, mielismy darmowych szkoleniowców:p O, to fajnie, bo instruktorzy są dość drodzy. ;) Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale Galeria Gingerki ma już ponad 200 stron. :cool3: Świętujemy. :multi: :p :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
Atkaaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no to chodzcie swietowac tez do mnie hehe Dzeki konczy dzis 6 lat!!!:evil_lol: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :drink1: :drinking::drinking::drinking: :cunao: Quote
BBeta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [CENTER]:cunao: :drink1: :drink1: :popcorn: :drink1: :drink1: :cunao:[/CENTER] Quote
Atkaaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Matusz napisał(a)::drink1: :drinking::drinking::drinking: :cunao: :evil_lol::beerchug::drink1::popcorn::pepsi: dobra napilismy się, to teraz może coś zjemy?:cooldevi::eating: :cunao: Quote
anetta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 W Karpaczu i w Szklarskiej też byłam...dwa razy....w lato na koloniach :diabloti: Świetne widoczki :loveu::loveu: Gdy wjeżdżałam na którymś poziomie wyciągiem na Śnieżke to miałam schize że zaraz coś mi spadnie na dół :evil_lol: A zwłaszcza buty :evil_lol::evil_lol: Miłam obraz spadających butów albo aparatu :roflt::roflt: Quote
a_ga.isk Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale fajne górskie fotki ^^ I ja chociarz spóźniona za 200 stronę wypije :evil_lol: :drinka: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 anetta napisał(a):W Karpaczu i w Szklarskiej też byłam...dwa razy....w lato na koloniach :diabloti: Świetne widoczki :loveu::loveu: Gdy wjeżdżałam na którymś poziomie wyciągiem na Śnieżke to miałam schize że zaraz coś mi spadnie na dół :evil_lol: A zwłaszcza buty :evil_lol::evil_lol: Miłam obraz spadających butów albo aparatu :roflt::roflt: Też mam taką schizę, tym bardziej gdy widać, ile rzeczy już leży na śniegu. :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 I kolejne fotki z Harrachova. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Taka była mgła. Nie było chociaż widać jak stromy jest stok. :evil_lol: I Małysz. :cool3: :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet Małysza złapałaś:razz::razz::razz: Quote
Magot Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://i26.tinypic.com/nvqqdy.jpg :razz::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 CZesc Ale fajne foteczki, tez bym chcaial tam byc Pozdrawiamy Quote
Atkaaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :placz::placz:ja teeeeeż chce!!!!:placz: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Matusz']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet Małysza złapałaś:razz::razz::razz: Nooo. :cool3: :grins: [quote name='anetta']Jeeeee :terazpol: [quote name='magda_drakkar']http://i26.tinypic.com/nvqqdy.jpg :razz::razz::evil_lol::evil_lol: Mówiłam, że niewiele widać?! :eviltong: :evil_lol: [quote name='Izabela124.']CZesc Ale fajne foteczki, tez bym chcaial tam byc Pozdrawiamy Dzięki i również pozdrawiamy. :multi: [quote name='Atkaaaa']:placz::placz:ja teeeeeż chce!!!!:placz: Następnym razem Cię zabiorę. :cool3: :p Quote
diabelkowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 a skad wiesz ze to ta mala mysz?:eviltong: fajnie wam tam musialo byc tylko pozazdroscic... Quote
Atkaaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Następnym razem Cię zabiorę. :cool3: :p Trzymam za słowo!:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 diabelkowa napisał(a):a skad wiesz ze to ta mala mysz?:eviltong: fajnie wam tam musialo byc tylko pozazdroscic... Poznałam po wąsach. :cool3: :lol: Widziałam Adasia z odległości 5 m, jechał na równi z nami wyciągiem dla skoczków. :cool3: Nawet nam pomachał :loveu:, ale nie zdążyłam wtedy zrobić fotki. :placz: Atkaaaa napisał(a):Trzymam za słowo!:evil_lol: :cool3: :p Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Widzę że u Ciebie w galerii to znów pijaństwo:mad::shake::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Patikujek napisał(a):Widzę że u Ciebie w galerii to znów pijaństwo:mad::shake::evil_lol: Ależ skąd! :lol!: Quote
Atkaaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ależ skąd! :lol!: Przeciesz ta galeria jest świeta.. same aniołki:diabloti: Quote
Recommended Posts