Helga&Ares Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ale Szajenka ma paputki śnieżne :evil_lol: Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Ja miałam wszystko pod kontrolą. :p Ja tez, ja też:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 rose napisał(a):Ja tez, ja też:evil_lol::evil_lol: Taaaaaaaaaa:evil_lol: Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A tak w ogóle to jak minęła podróż z trzema przystojniakami? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']ale Szajenka ma paputki śnieżne :evil_lol: Nooo, ma ogromne wręcz papucie. :evil_lol: [quote name='rose']Ja tez, ja też:evil_lol::evil_lol: [quote name='KaRa_']Taaaaaaaaaa:evil_lol: Dokładnie. Taaa... :eviltong: [quote name='rose']A tak w ogóle to jak minęła podróż z trzema przystojniakami? :eviltong: A bardzo dobrze, jakoś tak szybko ta droga mi minęła. Ania, a Ty tam pośpiesz Karę coby mi zdjęcia ze zlotu nagrała w końcu (z Sylwka zresztą też), bo czekam i czekam i niedługo kolejny zlot, a zdjęć ni widu ni słychu. :mad: :evil_lol: Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Dokładnie. Taaa... :eviltong: Co taa?:mad: Trzeba mnie było lepiej pilnować:eviltong: A co do zdjeć, to spoko, ale za drobną opłatą:evil_lol: Quote
BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Asiu dzięki za przypomnienie :diabloti: Przecież ja też czekam na te zdjęcia :mad: Wysłałam 2 płyty i chyba znaczki nawet, a zdjęć nie dostałam :placz: Kaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaa :mad: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 BORA napisał(a):Asiu dzięki za przypomnienie :diabloti: Przecież ja też czekam na te zdjęcia :mad: Wysłałam 2 płyty i chyba znaczki nawet, a zdjęć nie dostałam :placz: Kaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaa :mad: Zdjęcia z sylwka też chesz? bo z wrzesnia to napewno:evil_lol: Bo do mnie trzeba głośno mówić to zrobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 KaRa_ napisał(a):Zdjęcia z sylwka też chesz? bo z wrzesnia to napewno:evil_lol: Bo do mnie trzeba głośno mówić to zrobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mogą być. Chętnie pooglądam wasze mordki :evil_lol: (ups twarze :evil_lol:). Kara mówię teraz bardzo głośno: ZRÓB CO MASZ ZROBIĆ :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 BORA napisał(a):Mogą być. Chętnie pooglądam wasze mordki :evil_lol: (ups twarze :evil_lol:). Kara mówię teraz bardzo głośno: ZRÓB CO MASZ ZROBIĆ :evil_lol: OK ZROBIE:evil_lol: Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 KaRa_ napisał(a):Zdjęcia z sylwka też chesz? bo z wrzesnia to napewno:evil_lol: Bo do mnie trzeba głośno mówić to zrobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu one mówiły nie do tego ucha:D:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 rose napisał(a):Co taa?:mad: Trzeba mnie było lepiej pilnować:eviltong: A co do zdjeć, to spoko, ale za drobną opłatą:evil_lol: Co łaska, ale nie mniej niż...? :evil_lol: BORA napisał(a):Asiu dzięki za przypomnienie :diabloti: Przecież ja też czekam na te zdjęcia :mad: Wysłałam 2 płyty i chyba znaczki nawet, a zdjęć nie dostałam :placz: Kaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaa :mad: To zupełnie tak jak ja. :cool3: Pimpek napisał(a):Serwus! :cool3: Szajenka śliczna :loveu: Cześć. :multi: Wiem. :loveu: KaRa_ napisał(a):Zdjęcia z sylwka też chesz? bo z wrzesnia to napewno:evil_lol: Bo do mnie trzeba głośno mówić to zrobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ano racja, zupełnie zapomniałam. :splat: BORA napisał(a):Mogą być. Chętnie pooglądam wasze mordki :evil_lol: (ups twarze :evil_lol:). Kara mówię teraz bardzo głośno: ZRÓB CO MASZ ZROBIĆ :evil_lol: Tylko się nie przestrasz. :evil_lol: KaRa_ napisał(a):OK ZROBIE:evil_lol: Cieszę się. :multi: rose napisał(a):Poprostu one mówiły nie do tego ucha:D:evil_lol: Że też wcześniej mi tego nie przypomniałaś. :eviltong: Quote
rose Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 KaRa_ napisał(a):OK ZROBIE:evil_lol: Widzisz załatwione:eviltong: Teraz proszę moją należność:evil_lol: Żeby nie był, że na kasę łasa jetem:eviltong: to niech zapłatą będą fotki Dzięciołka:eviltong::eviltong: najpóźniej do jutra rana inaczej z zdjęć nici:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Magda:) napisał(a):Wy tu gadu gadu a fotki gdzie?:eviltong: :oops: Zaraz będą. :cool3: rose napisał(a):Widzisz załatwione:eviltong: Teraz proszę moją należność:evil_lol: Żeby nie był, że na kasę łasa jetem:eviltong: to niech zapłatą będą fotki Dzięciołka:eviltong::eviltong: najpóźniej do jutra rana inaczej z zdjęć nici:evil_lol: Już się robi. :cool3: Quote
rose Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/2743/pc260052zdi4.jpg Jaka zadowolona:p:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Powrót z polowania. :evil_lol: A na te stwory polowały moje piesy. :cool3: :evil_lol: (zdjęcia kiepskie, bo robione już z zoomem cyfrowym) Quote
BBeta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://img509.imageshack.us/img509/8005/pc260074zon4.jpg I nie boisz się jej tak puszczać? :crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 W krainie Oz. :cool3: Kumple. :p Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Gingerka obserwatorka. ;) Niuchacze. I zachodziki: :cool3: http://i18.tinypic.com/6tpd54x.jpg Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='rose']http://img181.imageshack.us/img181/2743/pc260052zdi4.jpg Jaka zadowolona:p:eviltong: No ba! :p [quote name='BBeta']http://img509.imageshack.us/img509/8005/pc260074zon4.jpg I nie boisz się jej tak puszczać? :crazyeye: Nie, ona nie ucieka, pobiegnie kawałek za sarnami, ale zaraz wraca. :p Kiedyś się trochę bardziej oddalała, ale nigdy nie uciekała. :shake: Quote
BBeta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie, ona nie ucieka, pobiegnie kawałek za sarnami, ale zaraz wraca. :p Kiedyś się trochę bardziej oddalała, ale nigdy nie uciekała. :shake: Zazdroszcze :cool3: Jakby się Kaja rzuciła w pogoń za taką sarną... :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 BBeta napisał(a):Zazdroszcze :cool3: Jakby się Kaja rzuciła w pogoń za taką sarną... :diabloti: Ginger ostatnio się rozleniwiła i sarny już ją tak nie interesują jak kiedyś. :shake: Jak jakieś zauważy na polach, to popatrzy, popatrzy i idzie w swoją stronę, tylko czasami jak są blisko i zaczną uciekać, to pogoni. A kiedyś potrafiła latać za nimi jak goopia. :evil_lol: Quote
Recommended Posts